menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Diaľkové

Reply

Thread Tools
Old 9 januára 2008, 12:40
Člen Skupina

Default Diaľkové

Odpusť noobness na túto otázku - mojej celkovej znalosti počítačov je reálna, ale v oblasti sietí, jej podstate neexistujúce.

Chcem si nastaviť vzdialený desktop, ale oba počítače sú XP Home a postavená-in vzdialenej ploche je len časť XP Pro. Počul som o veciach, ako je GoToMyPC, ale já jsem práve hľadáte pre užívateľa názor najjednoduchšie spoľahlivé a právny spôsob, ako získať vzdialený prístup k počítaču.

Vďaka,
Ulfrinn
Old 10 január 2008, 14:12
Darcu Skupina

Default Diaľkové

Nazdar

Chtěl bych zkusit UltraVNC, pracuje aj pre XP. www.uvnc.com

Je to z compter do compter chcete robiť, alebo chcete mať prístup vášho počítača cez internet?

Dúfam, že to pomôže

Děkuji

Leo
Old 10 január 2008, 14:45
Člen Skupina

Default Diaľkové

To vyzerá, že budeme robiť svoju prácu. Vďaka! Čo som potreboval, to bol môj domov prístupu na pracovnej ploche. Takže predpokladám, že to znamená, že cez internet, ale zase viem, nič o sieťach.
Old 10 január 2008, 16:13
Darcu Skupina

Default Diaľkové

Nazdar

Áno, bude robiť svoju prácu. Jediné, čo musíte vyriešiť, je, že väčšina poskytovateľov internetových služieb Vám dynamickú IP adresy. To znamená, že počet by ste od typu práce sa pripojiť do vášho domova bude meniť pravidelne.
Ak máte dynamickú IP adresu, možno budete musieť nastaviť tzv dynamické DNS, ktoré eviduje, aké sú vaše IP adresa je pořád.

Dúfam, že to pomôže, a prosím, neváhajte a kontaktujte ma, ak potrebujete informácie alebo už bych pomoct nastavenie je.

Děkuji

Leo
Old 10 január 2008, 18:10
Člen Skupina

Default Diaľkové

Mám rád logmein, pracuje pre mňa dokonalý https: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
PocketPC Vzdialená pest79456 Notebooky, Mobily a PDA 0 19. mája 2009 23:10
Vzdialená plocha Dave8282uk Všeobecné Software Chat 1 28. apríl 2008 02:55
Diaľkové ovládanie Deezer Všeobecné Hardware Chat 3 6. marca 2008 08:39
Koľko Diaľkové Ovládanie Maria Vypnúť Téma diskusie 9 13. mája 2007 19:22
Diaľkové ovládanie PC webcrawler Všeobecné Software Chat 3 17. marca 2007 21:29
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.