![]() |
|
| |||
| |||
| Odpusť noobness na túto otázku - mojej celkovej znalosti počítačov je reálna, ale v oblasti sietí, jej podstate neexistujúce. Chcem si nastaviť vzdialený desktop, ale oba počítače sú XP Home a postavená-in vzdialenej ploche je len časť XP Pro. Počul som o veciach, ako je GoToMyPC, ale já jsem práve hľadáte pre užívateľa názor najjednoduchšie spoľahlivé a právny spôsob, ako získať vzdialený prístup k počítaču. Vďaka, Ulfrinn |
|
| |||
| |||
| Nazdar Chtěl bych zkusit UltraVNC, pracuje aj pre XP. www.uvnc.com Je to z compter do compter chcete robiť, alebo chcete mať prístup vášho počítača cez internet? Dúfam, že to pomôže Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| To vyzerá, že budeme robiť svoju prácu. Vďaka! Čo som potreboval, to bol môj domov prístupu na pracovnej ploche. Takže predpokladám, že to znamená, že cez internet, ale zase viem, nič o sieťach. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Áno, bude robiť svoju prácu. Jediné, čo musíte vyriešiť, je, že väčšina poskytovateľov internetových služieb Vám dynamickú IP adresy. To znamená, že počet by ste od typu práce sa pripojiť do vášho domova bude meniť pravidelne. Ak máte dynamickú IP adresu, možno budete musieť nastaviť tzv dynamické DNS, ktoré eviduje, aké sú vaše IP adresa je pořád. Dúfam, že to pomôže, a prosím, neváhajte a kontaktujte ma, ak potrebujete informácie alebo už bych pomoct nastavenie je. Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Mám rád logmein, pracuje pre mňa dokonalý https: / / secure.logmein.com / home.asp |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| PocketPC Vzdialená | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 19. mája 2009 23:10 |
| Vzdialená plocha | Dave8282uk | Všeobecné Software Chat | 1 | 28. apríl 2008 02:55 |
| Diaľkové ovládanie | Deezer | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 6. marca 2008 08:39 |
| Koľko Diaľkové Ovládanie | Maria | Vypnúť Téma diskusie | 9 | 13. mája 2007 19:22 |
| Diaľkové ovládanie PC | webcrawler | Všeobecné Software Chat | 3 | 17. marca 2007 21:29 |
| Thread Tools | |
| |