мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Даљински

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. Јул 2008, 12:40
Мембер Гроуп

Опрости нообнесс за то питање - мој свеукупни познавања рачунара је лепа, али у царству умрежавања, његова у основи непостојецхих.

Желим Постављање удаљене радне површине, али оба рачунара имају КСП Хоме, и изграђен-ин ремоте десктоп је само део ксп про. Ја сам чуо за ствари као ГоТоМыПЦ, али ја сам само тражите мишљење о кориснику поуздан и најлакши начин за правне даљински приступ рачунару.

Хвала,
Улфринн
Old 10. Мар 2008, 14:12
Донаторска Група

Бок

Ја бих пробати УлтраВНЦ, одлично функционише за КСП. ууу.увнц.цом

Да ли је то из цомптер да цомптер желите то учинити, или да ли ви оскудица да буде у могућности да приступите свом рачунару преко интернета?

Надам се да ово помаже

Много Хвала

Лео
Old 10. Мар 2008, 14:45
Мембер Гроуп

То изгледа као да ће обавити посао. Хвала! Шта је потребно и за то је моја кућна стони Приступом на послу. Зато претпостављам да значи преко интернета, али опет знам ништа о мрежама.
Old 10. Мар 2008, 16:13
Донаторска Група

Бок

Да ће радити тај посао. Једина ствар коју треба издвојити је да је већина интернет услуга Вам динамичан ИП адреса. То значи да број који ћете уписати на раду за спојити за твој дом ће променити редовно.
Уколико имате динамичну ип адресу, мај вам је потребно за постављање што се зове динамичан ДНС, које води евиденцију о томе што Ваша ИП адреса је све време.

Надам се да ово помаже, и молимо не устручавајте се контактирати мене ако треба више информација или желите помоћ постављање га.

Много Хвала

Лео
Old 10. Мар 2008, 18:10
Мембер Гроуп

Волим Логмеин, ради савршено за мене хттпс: / / сецуре.логмеин.цом / хоме.асп
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц