az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Uzaktan

Reply

Konu Araçları
Old 9 Ocak 2008, 12:40
Üye Grubu

Default Uzaktan

Bu soruya en noobness bağışla - bilgisayar benim genel bilgi, ancak ağ ve ülke olarak, kendi temel yok adil.

Ben kurulum, ama uzak masaüstü istediğiniz her iki bilgisayarda XP Home var, ve uzak masaüstü bulunur XP Pro sadece parçasıdır. Ben GoToMyPC gibi şeyler duydum ama ben sadece uzaktan bir bilgisayara erişmek için en kolay ve güvenilir şekilde hukuki bir kullanıcı görüş arıyorum.

Teşekkürler,
Ulfrinn
Old 10 Ocak 2008, 14:12
Bağış Grubu

Default Uzaktan

Merhaba

Ben XP için harika çalışıyor UltraVNC deneyin olacaktır. www.uvnc.com

Compter da mı, bunu yapmak istiyorsanız, ya da internet üzerinden bilgisayarınıza erişebilirsiniz istiyorsunuz compter için?

Bu umut yardımcı

Pek çok teşekkürler

Leo
Old 10 Ocak 2008, 14:45
Üye Grubu

Default Uzaktan

Gibi iş yapalım Bu görünüyor. Teşekkürler! Ne için gerekli iş yerinde ev masaüstü erişim oldu. Böylece internet üzerinden anlamına gelir, ama yine ben ağları hakkında bir şey bildiğinizi varsayıyorum.
Old 10 Ocak 2008, 16:13
Bağış Grubu

Default Uzaktan

Merhaba

Evet, iş yapacağız. Tek şey size sıralamak gerekirse en çok internet servis sağlayıcılar için dinamik IP adresleri verebilirisiniz. Bu iş için ana düzenli olarak değişecektir bağlanmak için bu numarayı yazmanız anlamına gelir.
Eğer bir dinamik IP adresi var, ne Dinamik DNS adı ile IP adresi her zaman ne olduğunu izler kurulumu gerekebilir.

Bu yardım, umut ve daha fazla bilgiye ihtiyacınız veya herhangi bir yardım Kurulduğunda isterseniz benimle temas kurmaktan çekinmeyin.

Pek çok teşekkürler

Leo
Old 10 Ocak 2008, 18:10
Üye Grubu

Default Uzaktan

Ben Logmein gibi mükemmel bende çalışıyor https: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından