менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Віддалена

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 січня 2008, 12:40
Член групи

Прости noobness цього питання - мої загальні знання про комп'ютери справедливим, але в галузі мережевих технологій, основній своїй неіснуючою.

Я хочу налаштувати віддалений робочий стіл, але на обох комп'ютерах XP Home, а також вбудований віддалений робочий стіл є лише частиною XP Pro. Я чула таких речей, як GoToMyPC, але я просто шукав користувач думку про самих простих і надійних правових засобів віддаленого доступу до комп'ютера.

Спасибі,
Ulfrinn
Old 10 січня 2008, 14:12
Донор групи

Привіт

Я хотів би спробувати UltraVNC, відмінно працює на XP. www.uvnc.com

Хіба від compter до compter ви хочете це робити, або Ви хочете мати можливість отримати доступ до вашого комп'ютера через Інтернет?

Я сподіваюся, що це допомагає

Many Thanks

Болгарський твердий лев
Old 10 січня 2008, 14:45
Член групи

Це виглядає, як вона буде робити цю роботу. Спасибо! Мені потрібна була його на доступ до мого дому Desktop на роботі. Таким я вважаю, це означає, що через Інтернет, але я знову нічого не знають про мережі.
Old 10 січня 2008, 16:13
Донор групи

Привіт

Хай буде робити цю роботу. Єдине, що вам необхідно розібратися в тому, що більшість інтернет-провайдерів надати вам динамічний IP адрес. Це означає, що номер, який ви б ввести в роботу підключитися до вашого будинку буде мінятися регулярно.
Якщо у вас динамічний IP-адресу, вам може бути потрібно налаштувати так званий динамічний DNS, яка відстежує те, що Ваш IP адреса весь час.

Я сподіваюся, що це допомагає, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене, якщо Вам потрібно більше інформації або хотіли б будь-яку допомогу налаштування.

Many Thanks

Болгарський твердий лев
Old 10 січня 2008, 18:10
Член групи

Мені подобається LogMeIn, працює ідеально для мене HTTPS: / / secure.logmein.com / home.asp
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.