![]() |
|
| |||
| |||
| Прости noobness цього питання - мої загальні знання про комп'ютери справедливим, але в галузі мережевих технологій, основній своїй неіснуючою. Я хочу налаштувати віддалений робочий стіл, але на обох комп'ютерах XP Home, а також вбудований віддалений робочий стіл є лише частиною XP Pro. Я чула таких речей, як GoToMyPC, але я просто шукав користувач думку про самих простих і надійних правових засобів віддаленого доступу до комп'ютера. Спасибі, Ulfrinn |
|
| |||
| |||
| Привіт Я хотів би спробувати UltraVNC, відмінно працює на XP. www.uvnc.com Хіба від compter до compter ви хочете це робити, або Ви хочете мати можливість отримати доступ до вашого комп'ютера через Інтернет? Я сподіваюся, що це допомагає Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Це виглядає, як вона буде робити цю роботу. Спасибо! Мені потрібна була його на доступ до мого дому Desktop на роботі. Таким я вважаю, це означає, що через Інтернет, але я знову нічого не знають про мережі. |
|
| |||
| |||
| Привіт Хай буде робити цю роботу. Єдине, що вам необхідно розібратися в тому, що більшість інтернет-провайдерів надати вам динамічний IP адрес. Це означає, що номер, який ви б ввести в роботу підключитися до вашого будинку буде мінятися регулярно. Якщо у вас динамічний IP-адресу, вам може бути потрібно налаштувати так званий динамічний DNS, яка відстежує те, що Ваш IP адреса весь час. Я сподіваюся, що це допомагає, будь ласка, не соромтеся звертатися до мене, якщо Вам потрібно більше інформації або хотіли б будь-яку допомогу налаштування. Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Мені подобається LogMeIn, працює ідеально для мене HTTPS: / / secure.logmein.com / home.asp |