Router Πρόβλημα σύνδεσης Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα σχετικά με πραγματικά οδυνηρή δρομολογητές. Έχω δύο τεμ μου τρέχει μια χαρά για πολύ, ενώ τώρα, η μία είναι XP και το άλλο είναι Vista, χρησιμοποιώντας αυτό το router. "μια Netgear ή κάτι άλλο". και ένα πρωί ξύπνησα και niether pc του θα συνδεθείτε. Μπορώ να σε απευθείας βύσμα μου καλωδιακοί και internet λειτουργεί καλά. Ξέρω ότι δεν είναι router μου επειδή πήρα το σε φίλους και λειτουργεί πρόστιμο γι 'αυτόν, και αντίστροφα θεώρηση χρησιμοποιείται του και δεν εργάζονται για μένα όταν εργάζονται για λογαριασμό του προστίμου μόνο λεπτά πριν .. Έχω αρχίσει να Τοπική ρύθμιση σχετικά με τη σύνδεση μου στο πλαίσιο του ΜΦΑ 4 και έχω διαβάσει ότι το ΜΦΑ 6 δεν πραγματικά θέμα, αλλά λέει, επίσης, τοπικές ή περιορισμένη. Έχω διαβάσει πολλά νήματα και κανείς δεν φαίνεται να έχουν ακριβώς το ίδιο issure reguarding δύο pc, s. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες θα είναι περισσότερο από χαρούμενος να συμμορφωθούν, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα ήθελα να σας πω.
Παρακαλώ Βοήθεια τρέλα μου! |