μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Router Πρόβλημα σύνδεσης

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17η Ιουνίου 2009, 18:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Router Πρόβλημα σύνδεσης

Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα σχετικά με πραγματικά οδυνηρή δρομολογητές. Έχω δύο τεμ μου τρέχει μια χαρά για πολύ, ενώ τώρα, η μία είναι XP και το άλλο είναι Vista, χρησιμοποιώντας αυτό το router. "μια Netgear ή κάτι άλλο". και ένα πρωί ξύπνησα και niether pc του θα συνδεθείτε. Μπορώ να σε απευθείας βύσμα μου καλωδιακοί και internet λειτουργεί καλά. Ξέρω ότι δεν είναι router μου επειδή πήρα το σε φίλους και λειτουργεί πρόστιμο γι 'αυτόν, και αντίστροφα θεώρηση χρησιμοποιείται του και δεν εργάζονται για μένα όταν εργάζονται για λογαριασμό του προστίμου μόνο λεπτά πριν .. Έχω αρχίσει να Τοπική ρύθμιση σχετικά με τη σύνδεση μου στο πλαίσιο του ΜΦΑ 4 και έχω διαβάσει ότι το ΜΦΑ 6 δεν πραγματικά θέμα, αλλά λέει, επίσης, τοπικές ή περιορισμένη. Έχω διαβάσει πολλά νήματα και κανείς δεν φαίνεται να έχουν ακριβώς το ίδιο issure reguarding δύο pc, s. Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες θα είναι περισσότερο από χαρούμενος να συμμορφωθούν, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα ήθελα να σας πω.

Παρακαλώ Βοήθεια τρέλα μου!
Old 18η Ιουν. 2009, 02:26
Ομάδα Δωρητών

Default Router Πρόβλημα σύνδεσης

Έχετε εγκαταστήσει οποιοδήποτε νέο λογισμικό, όπως το "Τείχος ή τα προγράμματα εντοπισμού ιών, για Η / Υ σας;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα σύνδεσης laptop με ασύρματη σύνδεση ..... squivner Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 22 Ιουν 2009 02:04
Router Δεν Προς Παλιά Σύνδεση Σύνδεση Fiberguy Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 6 Μαρ 2009 13:46
Router κόπο yackass Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 11 Ιαν 2009 09:53
Router χτυπούν αναφέρονται NTL Σύνδεση bluevin123 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 11 Μαρ 2008 09:25
Σύνδεση / Router κόπο! SocialWarfare Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 8 17 Ιουλ 2007 11:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.