manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Router Connection Trouble

Reply

Thread Tools
Old 17. lipnja 2009, 18:44
Novi član grupe

Default Router Connection Trouble

Pozdrav, Imam problem oko zaista bolan usmjerivača. Imam trčanje moja dva komada baš fino za dugo dok se sada, jedan je i drugi xp vista je, koristeći ovaj ruter. "a netgear nešto ili drugih". i jednog jutra sam se probudio i niether bi spajanje pc-a. Ja mogu priključiti izravno u moje kabelski modem i Internet utvrde prekid. Znam da nije moj usmjerivač jer sam ga u prijatelja i Internet utvrde prekid za njega i njegovu vizu versa koristi i ona nije 'funkcionirati za mene kad fino rade za njega samo nekoliko minuta prije nego .. Ja sam uzimajući Lokalno postavljanje na moj povezivost pod ipv 4 i pročitao sam da je ipv 6 nije bitno, ali isto tako kaže lokalne ili ograničena. Pročitao sam mnoge konce i čini se da nitko neće imati isti issure reguarding dva pc, s. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Ukoliko trebate bilo kakve dodatne informacije ja će biti više nego sretni da ali ja iskreno ne znam šta sve bih ti reći.

Molimo pomoć Moj ludilo!
Old 18. lipnja 2009, 02:26
Donatorska Grupa

Default Router Connection Trouble

Imate li instaliran neki novi softver, kao što je vatrozid ili protuvirusni programi, na vaš PC?

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Problema s povezivanjem laptopa na bežičnu vezu ..... squivner Networking, Modemi & VoIP 1 22. lipnja 2009 02:04
Router Ne spajate na Old Connection Fiberguy Networking, Modemi & VoIP 1 6. ožujak 2009 13:46
Router nevolji yackass Networking, Modemi & VoIP 4 11 siječanj 2009 09:53
Router lupanje iz NTL Connection bluevin123 Networking, Modemi & VoIP 2 11. ožujak 2008 09:25
Connection / Router nevolje! SocialWarfare Networking, Modemi & VoIP 8 17. srpnja 2007 11:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.