פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

נתב חיבור צרות

Reply

שרשרת כלים
Old 17 יוני 2009, 18:44
קבוצת חברות חדשות

Default נתב חיבור צרות

שלום, יש לי באמת בעיה כואבת לגבי נתבים. יש לי שני מחשבים להריץ שלי בסדר גמור במשך זמן רב כעת, היא אחת XP ואחרות היא Vista, בעזרת הנתב הזה. "א netgear או משהו אחר". בוקר אחד התעוררתי ו niether של PC היה להתחבר. אני יכול תקע ישירות לתוך אזור מודם כבלים ואינטרנט עובד בסדר גמור. אני יודע שזה לא בגלל הנתב שלי לקחתי את זה על החברים וזה עובד מצוין בשבילו, וכן בשימוש ויזה versa שלו וזה לא עובד לי בעבודה בסדר לו רק דקות לפני .. אני מקבל את ההגדרה שלי מקומי קישוריות תחת ipv 4 ו קראתי כי ipv 6 לא ממש משנה, אבל זה אומר גם מקומיים או מוגבלת. קראתי הרבה פתילים ואף אחד לא נראה כי יש בדיוק את אותו issure reguarding שני PC, S. עזרה יהיה מאוד מוערך. אם אתה צריך עוד מידע אני יהיה יותר שמח תואמות אבל אני באמת לא יודע מה היה כל מה שאני אומר לך.

אנא עזור שטות שלי!
Old 18 יוני 2009, 02:26
קבוצת תורמים

Default נתב חיבור צרות

האם כל התקנת תוכנה חדשה, כגון חומת אש או תוכניות AntiVirus, על מחשבים אישיים?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות בחיבור אלחוטי חיבור הנייד ל ..... squivner רישות, מודמים & VoIP 1 22 יוני 2009 02:04
הנתב לא כדי הישנה של חיבור חיבור Fiberguy רישות, מודמים & VoIP 1 6 מרץ 2009 13:46
הנתב צרות yackass רישות, מודמים & VoIP 4 11th ינואר 2009 09:53
נתב את הנקישות NTL חיבור bluevin123 רישות, מודמים & VoIP 2 11th מרץ 2008 09:25
חיבור / נתב צרות! SocialWarfare רישות, מודמים & VoIP 8 -17 יולי 2007 11:00
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.