mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Router Connection Problema

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 18:44
Naujas Narys

Default Router Connection Problema

Sveiki, turiu labai skausminga problema dėl maršrutizatoriai. Turiu paleisti mano du vnt tik baudą už ilgo, o dabar vienas iš XP ir kitas yra Vista, naudodami šį vieną maršrutizatorių. "NETGEAR ar kažkas kitas". ir vieną rytą aš prabudau ir niether PC būtų prisijungti. Galiu kištuką tiesiai į mano kabelinis modemas ir internetas veikia puikiai. Žinau, kad tai ne mano maršrutizatorius, nes aš jį paėmė su draugais ir jis puikiai veikia ir jį, ir atvirkščiai, naudojamų jo ir jis nepadėjo man, kai darbo baudą už jam tik keletą minučių iki .. Gaunu Vietos nustatymas mano Sujungimai pagal IPV 4 ir aš perskaičiau, kad IPV 6 Nesvarbu, bet ji sako vietos taip pat ar ribotas. Aš perskaičiau daug temas ir niekas, atrodo, yra lygiai toks pats issure reguarding du PC, s. Any help būtų labai dėkingi. Jei reikia daugiau informacijos būčiau daugiau nei laimingas laikytis bet aš nuoširdžiai nežinau, kas visus norėčiau papasakoti.

Prašome Pagalba Mano insanity!
Old Birželis 18, 2009, 02:26
Donorų grupės

Default Router Connection Problema

Ar įdiegėte naują programinę įrangą, bet, pavyzdžiui, ugniasienės ar antivirusinės programos, dėl savo PC?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Problema jungiantis nešiojamas kompiuteris su belaidžio ryšio ..... squivner Networking, Modems & VoIP 1 Birželis 22, 2009 02:04
Router Ne Prisijungimas Old Jungtis Fiberguy Networking, Modems & VoIP 1 6 kovas 2009 13:46
Router problemų yackass Networking, Modems & VoIP 4 11 sausis 2009 09:53
Router barškėjimas iš NTL Jungtis bluevin123 Networking, Modems & VoIP 2 Kovas 11, 2008 09:25
Prisijungimas / router problema! SocialWarfare Networking, Modems & VoIP 8 17 liepa 2007 11:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.