![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, turiu labai skausminga problema dėl maršrutizatoriai. Turiu paleisti mano du vnt tik baudą už ilgo, o dabar vienas iš XP ir kitas yra Vista, naudodami šį vieną maršrutizatorių. "NETGEAR ar kažkas kitas". ir vieną rytą aš prabudau ir niether PC būtų prisijungti. Galiu kištuką tiesiai į mano kabelinis modemas ir internetas veikia puikiai. Žinau, kad tai ne mano maršrutizatorius, nes aš jį paėmė su draugais ir jis puikiai veikia ir jį, ir atvirkščiai, naudojamų jo ir jis nepadėjo man, kai darbo baudą už jam tik keletą minučių iki .. Gaunu Vietos nustatymas mano Sujungimai pagal IPV 4 ir aš perskaičiau, kad IPV 6 Nesvarbu, bet ji sako vietos taip pat ar ribotas. Aš perskaičiau daug temas ir niekas, atrodo, yra lygiai toks pats issure reguarding du PC, s. Any help būtų labai dėkingi. Jei reikia daugiau informacijos būčiau daugiau nei laimingas laikytis bet aš nuoširdžiai nežinau, kas visus norėčiau papasakoti. Prašome Pagalba Mano insanity! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar įdiegėte naują programinę įrangą, bet, pavyzdžiui, ugniasienės ar antivirusinės programos, dėl savo PC?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problema jungiantis nešiojamas kompiuteris su belaidžio ryšio ..... | squivner | Networking, Modems & VoIP | 1 | Birželis 22, 2009 02:04 |
| Router Ne Prisijungimas Old Jungtis | Fiberguy | Networking, Modems & VoIP | 1 | 6 kovas 2009 13:46 |
| Router problemų | yackass | Networking, Modems & VoIP | 4 | 11 sausis 2009 09:53 |
| Router barškėjimas iš NTL Jungtis | bluevin123 | Networking, Modems & VoIP | 2 | Kovas 11, 2008 09:25 |
| Prisijungimas / router problema! | SocialWarfare | Networking, Modems & VoIP | 8 | 17 liepa 2007 11:00 |
| Temos įrankiai | |
| |