mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Router Probleme de conexiune

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2009, 18:44
Noile state Group

Bună ziua, am o problema foarte dureroasa privind routere. Am rulat mea doi buc bine pentru un timp în timp ce acum, unul este un XP şi alte Vista este, folosind-o pe asta de ruter. "un netgear ceva sau alte". şi o dimineata m-am trezit şi niether ar conecta PC-ul lui. Nu pot conecta direct la mine în modem de cablu şi internet de lucrări bine. Ştiu că nu este meu de router pentru ca am luat-o la un prieten şi funcţionează bine pentru el, şi de vize versa a folosit şi el nu a lucra pentru mine, atunci când lucrează bine pentru el doar câteva minute înainte de .. Sunt obţinerea unei Local setarea mea de pe conectivitate sub IPV 4 şi am citit că IPV 6 Nu contează prea mult, dar se spune de asemenea, locale sau limitată. Am citit multe fire şi nimeni nu pare a fi exact acelaşi issure reguarding două bucăţi, s. Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult. Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii i-ar fi mai mult decât fericit să respecte dar eu sincer nu stiu ce tot i-ar spune.

Vă rugăm să Ajutor meu nebunie!!!
Old 18 iunie 2009, 02:26
Grupul de donator

Aţi instalat software-ul de noi, cum ar fi firewall sau programe antivirus, de pe PC-uri?

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.