![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, у мене справді болюча проблема, яка стосується маршрутизатори. Я запустив два моїх шт лише штраф за довгий час як зараз, є одним XP і інша перспектива, використовуючи цей маршрутизатор. "NETGEAR те чи інше". і одного ранку я прокинувся і niether ПК буде підключатися. Я можу підключити прямо в мій кабельний модем і тонкої роботи Інтернету. Я знаю, що це не моє маршрутизатора, тому що я взяв його до друзів і прекрасно працює для нього, і навпаки використовувати його і він не працює для мене, коли працює нормально для нього за кілька хвилин до .. Я отримую місцевих умов на моїй підключення під IPV 4, і я прочитав, що ІПВ 6 не має великого значення, але це також говорить місцевий або обмежені. Я прочитав багато тем, і ніхто, схоже, ті ж самі issure reguarding двома ПК, С. Будь-яка допомога буде прийнята з вдячністю. Якщо Вам потрібно більше інформації я був би більш щасливі, ніж виконати, але я чесно не знаю, що за все я хотів тобі сказати. Please Help My Insanity! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви встановлювали нові програми, такі як брандмауер і антивірусні програми, на вашому ПК?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема підключення ноутбука до бездротового зв'язку ..... | squivner | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 22 червня 2009 02:04 |
| Маршрутизатор не пов'язуючи з підключенням Старі | Fiberguy | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 6 березня 2009 13:46 |
| Маршрутизатор неприємностей | yackass | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 11 січня 2009 09:53 |
| Маршрутизатор вибиваючи NTL з'єднання | bluevin123 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 11 березня 2008 09:25 |
| Підключення / маршрутизатор біда! | SocialWarfare | Мережа, Модеми & VoIP | 8 | 17 липня 2007 11:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |