![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, просто така се присъедини Първо здравей Имах си девствена 4MB услуга актуализиран 20mb вчера и аз имам имаше мрежа, действия в продължение на няколко години без никакви проблеми. Аз за създаване на нова връзка с модем свързан директно към компютъра и аз получавам добра 20mb връзка и около 17-19mb, които аз съм щастлив, но веднага, след като отида модем> рутер> компютърни тя падне до около 8MB. Имам NETGEAR WGT624 108mbps безжичен рутер и имам опита и двете безжични и жични и двамата се със скорост от около 8MB. Аз погледнах през всички настройки и там не е нещо очевидно, и са направени, че всичко да е актуална. няма anybosy имате някакви предложения за това как да го ускори? Благодаря предварително Крис, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какво се използва за тестване на скоростта?
| |||
| |||
| онлайн speedtest нарича speedtest.net, знам, там не е голям, но са останали да го използвате по целия път чрез така му вид константа. Терес все още изглежда като капка от 10 МБ, когато се свържете рутер Благодарности |
|
| |||
| |||
| За да добавите не съществуват настройки на всеки рутер за ограничаване на скоростта. Също така безжична скорост е ограничена от много неща, като сигнал за качество и обхват. |
|
| |||
| |||
| Добре ми е рутер, способни за справяне с 20mb скорости? |
|
| |||
| |||
| Тъй като сте на кабела на рутера се занимава само с мрежата страна на нещата, така както това е 10/100 рутер тя трябва да бъде добър начин, за повече от 20MB. Може да опитате възстановяване на рутера, там е ПИН бутон на гърба, задръжте го, докато всички мигащи светлини на проекта. Това ще изтрие всички параметри, посочени включително безжичните настройки. |
|
| |||
| |||
| така ще го унищожи всички пристанищни спедиция и са създали? |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Също така, да не използвате някоя filesharing софтуер? |
|
| |||
| |||
| filesharing не работи банкомат, а аз съм на безжични и моят баща е жични и той не се използва за споделяне на файлове и програми, ние двамата се около 8, това се прави speedtest по различно време, а не както обикновено, когато компютрите са на |
|
| |||
| |||
| Освен възстановяване и / или да пробвате друг рутер не съм сигурен какво да предложи. Това е доста странен сценарий, обаче, тъй като всичко е наред, без рутер неща направи точка на това вероятно не е създаден за работа. На колко години е? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Високоскоростен интернет Лан скорост Въпрос Благодаря! | P5200 | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 24-ти Ноември, 2009 22:46 |
| Wired срещу Безжичен маршрутизатор Speed / Ефективност | kharlitos | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 4 юли 2009 12:48 |
| BB скорост VS Router скорост? | davsas | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 18 Jan 2008 12:12 |
| Интернет Скорост doesn't изглеждам прав ... | sam182666 | В мрежа, модеми & VoIP | 10 | 14-ти септември 2007 04:17 |
| Интернет забавя скоростта | starstar | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 4 юни 2007 04:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |