![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, právě tak vstoupil nejprve hello Měl jsem panna 4MB služby povýšen do 20 MB a včera jsem měl sítě set-až za několik let bez problémů. I set-do nového propojení s modem připojen přímo k počítači a jsem sehnat dobrou 20MB připojení i asi 17-19MB. Kterých jsem rád, ale jakmile jsem jít modem> router> počítač je klesne na asi 8 MB Mám Netgear WGT624 108mbps bezdrátový router a já se pokusili oba bezdrátových a drátových a jak získat rychlostí asi 8 MB. Jsem se podíval přes všechna nastavení a nic není zřejmé a učinili vše, určitě je aktuální. dělá anybosy mají nějaké návrhy na to, jak urychlí? Thanks in advance Chris, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to používají k otestování rychlosti?
| |||
| |||
| online speedtest nazývá speedtest.net, vím, že tam není velký, ale já jsem zůstal jejich používání všech cestě, takže její druh konstantní. Theres stále zdá být pokles o 10 MB, když i připojení routeru Díky |
|
| |||
| |||
| Chcete-li přidat neexistují žádné nastavení routeru k omezení rychlosti. I bezdrátovou rychlost je omezena mnoho věcí, jako jsou kvalita signálu a rozsah. |
|
| |||
| |||
| ok, je můj router schopný řešit s 20MB rychlosti? |
|
| |||
| |||
| Jak jste na kabelový router se zabývá pouze boční síť věcí tak, jak je to 10/100 router by měl mít pozitivní vliv na způsob, jak více než 20 MB. Mohli byste zkusit resetování routeru je pin tlačítko na zadní straně, držte ji v okamžiku, kdy budou všechny světla začít blikat. Toto smaže všechna nastavení, včetně nastavení bezdrátové sítě ven. |
|
| |||
| |||
| tak to bude vystřílet všechny Port Forwarding mám nastavit? |
|
| |||
| |||
| Jo, ale je to jediný způsob, jak budete mít jistotu, že funguje, jak má být. Také se vám pomocí jakékoliv filesharing software? |
|
| |||
| |||
| ne filesharing běží atm, a jsem bezdrátové a můj otec je drátových a jeho použití není programy pro sdílení souborů a jak jsme získali asi 8, což je dělá speedtest v různých časových obdobích, a nejsou obvykle, když jsou na obou počítačích |
|
| |||
| |||
| Kromě nastavování a / nebo zkusit jinou routeru si nejsem jistý, co naznačují. Je to spíše divný scénář, ale protože je vše OK bez routeru nic okamžik, že možná není až do zaměstnání. Kolik je hodin? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vysokorychlostní internet LAN rychlost Otázka Díky! | P5200 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 24.listopadu 2009 22:46 |
| Wired vs Wireless Router Speed / výkon | kharlitos | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 4. července 2009 12:48 |
| BB rychlost VS Router rychlost? | davsas | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 18. leden 2008 12:12 |
| Internet Speed doesnt zdát správné ... | sam182666 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 14. Září 2007 04:17 |
| Internet rychlost zpomaluje | starstar | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 4. červen 2007 04:25 |
| Thread Nástroje | |
| |