μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Router μου περιορισμού ταχύτητας internet

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2ο Σεπ 2007, 11:01
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Router μου περιορισμού ταχύτητας internet

Γεια σας, μόλις προσχώρησαν ώστε πρώτον hello

Είχα παρθένο 4mb υπηρεσία αναβαθμιστεί σε 20Mb και χθες είχα ένα δίκτυο που θα συσταθούν για μερικά χρόνια τώρα που δεν προβλήματα.

Θα δημιουργήσει τη νέα σύνδεση με το modem συνδεδεμένο κατευθείαν στον υπολογιστή και έχω αρχίσει να 20Mb καλή σχέση και περίπου 17-19mb που είμαι ευχαριστημένος με, αλλά μόλις πάω μόντεμ> router> υπολογιστή είναι σταγόνες σε περίπου 8MB.

Έχω ένα Netgear WGT624 108Mbps Wireless Router και έχω προσπαθήσει τόσο ασύρματων και ενσύρματων και οι δύο μια ταχύτητα περίπου 8MB. Έχω εξεταστεί με όλες τις ρυθμίσεις και δεν υπάρχει τίποτα το προφανές και να είναι βέβαιοι ότι όλα έγιναν μέχρι σήμερα.

anybosy έχει κάνει προτάσεις για το πώς να την επιταχύνει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Chris,
Old 2ο Σεπ 2007, 11:38
Διαχειριστής Ομάδα

Τι χρησιμοποιείτε για να δοκιμαστεί η ταχύτητα;

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2ο Σεπ 2007, 11:40
Νέο Μέλος Ομάδα

ένα online speedtest speedtest.net ζήτησε, το ξέρω ότι δεν έχω μεγάλη, αλλά παρέμεινε το χρησιμοποιεί όλα τα μέσα ώστε το ένα είδος σταθερή.

Theres ακόμη φαίνεται να είναι μια σταγόνα των 10MB όταν συνδεθεί ο δρομολογητής

Ευχαριστώ
Old 2ο Σεπ 2007, 11:41
Διαχειριστής Ομάδα

Για να προσθέσετε δεν υπάρχουν ρυθμίσεις για κάθε δρομολογητή για τον περιορισμό της ταχύτητας.

Επίσης ασύρματη ταχύτητα περιορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως η ποιότητα σήματος και το εύρος.
Old 2ο Σεπ 2007, 11:42
Νέο Μέλος Ομάδα

ok, μου router είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν με ταχύτητες 20Mb;
Old 2ο Sep 2007, 11:44
Διαχειριστής Ομάδα

Όπως είναι για το καλώδιο δρομολογητής ασχολείται μόνο με την πλευρά του δικτύου, έτσι ώστε τα πράγματα είναι μια 10/100 δρομολογητής θα πρέπει να είναι καλό για τον τρόπο πάνω από 20Mb.

Μπορείτε να δοκιμάστε την επαναφορά του δρομολογητή, υπάρχει μια καρφίτσα κουμπί στο πίσω μέρος, είναι σε αναμονή έως ότου όλα τα φώτα αναβοσβήνουν ξεκινήσει.

Αυτό θα εξαφανίσει κάθε προβλέπονται ρυθμίσεις συμπεριλαμβανομένων των ασύρματων ρυθμίσεων.
Old 2ο Σεπ 2007, 11:45
Νέο Μέλος Ομάδα

έτσι θα εξαλείψει όλα τα προώθηση θυρών έχω ορίσει;
Old 2ο Σεπ 2007, 11:46
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Finners View Post
έτσι θα εξαλείψει όλα τα προώθηση θυρών έχω ορίσει;
Ναι, αλλά είναι ο μόνος τρόπος που θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί όπως θα έπρεπε να είναι.

Επίσης, είστε με τη χρήση οποιουδήποτε filesharing λογισμικό;
Old 2ο Sep 2007, 11:48
Νέο Μέλος Ομάδα

filesharing δεν εκτελεί atm, και είμαι ασύρματα και ο μπαμπάς μου είναι ενσύρματο και δεν χρησιμοποιεί την κοινή χρήση αρχείων προγραμμάτων και είμαστε και οι δύο να το 8, αυτό το κάνει speedtest σε διαφορετικές χρονικές στιγμές και συνήθως όταν δεν είναι και οι δύο υπολογιστές για
Old 2ο Σεπ 2007, 11:51
Διαχειριστής Ομάδα

Εκτός από την επαναφορά ή / και προσπαθεί άλλο router Δεν είμαι σίγουρος τι να προτείνω.

Είναι ένα μάλλον περίεργο σενάριο, ωστόσο, όπως είναι όλα ΟΚ, χωρίς το δρομολογητή πράγματα σε σημείο που, ενδεχομένως, δεν είναι μέχρι τη δουλειά.

Πόσων χρονών είναι;
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Internet υψηλής ταχύτητας LAN ταχύτητα Χάρη Ερώτηση! P5200 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 24 Νοεμβρίου 2009 22:46
Ενσύρματη vs Wireless Router Speed / απόδοσης kharlitos Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 4 Ιουλ 2009 12:48
BB ταχύτητα VS Router ταχύτητα; davsas Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 18 Ιαν 2008 12:12
Speed Internet doesn't φαίνεται σωστό ... sam182666 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 10 14η Σεπ 2007 04:17
Επιβραδύνει την ταχύτητα του Internet starstar Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 4η Ιουν 2007 04:25
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.