![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia, csak így csatlakozott először hello
Már az én szűz 4mb szolgáltatás frissített 20MB tegnap és volt egy hálózat létrehozását pár éve nem probléma. Én meg az új kapcsolat a modem csatlakozik egyenesen a számítógépet, és én kapok egy jó 20MB-kapcsolat is körülbelül 17-19mb én vagyok boldog, de amint megyek modem> router> számítógép azt csepp körül 8MB. Van egy Netgear WGT624 108Mbps vezeték nélküli router és megpróbáltam a vezetékes és a vezeték nélküli és a sebesség egy kb 8MB. Van nézett át a beállításokat, és semmi sem nyilvánvaló és tettek róla, naprakész. nem anybosy olyan javaslatokat arról, hogy hogyan gyorsítsuk fel? Köszi előre Chris, |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mit használ, hogy teszteljék a sebességet?
|
|||
|
|||
|
online speedtest nevezett speedtest.net, tudom, hogy ott nem nagy, de én továbbra is használja az utat, így egyfajta állandó.
Ott még úgy tűnik, hogy egy csepp a 10MB mikor kapcsolódni a router Köszönöm |
|
|
|||
|
|||
|
Hozzáadásához nincsenek beállítások minden router, hogy korlátozzák a sebességet.
Emellett a vezeték nélküli sebességet korlátozni sok dolgot, mint a jel minősége és terjedelme. |
|
|
|||
|
|||
|
OK, az én router képes foglalkozó 20MB sebesség?
|
|
|
|||
|
|||
|
Mivel Ön a kábelt a router kizárólag a hálózati oldalon a dolgokat úgy, hogy a 10/100 router kell jó az út több, mint 20MB.
Megpróbálhatja helyreállít a router, van egy pin gombot hátul, tartsa meg, amíg a villogó fények kezdeni. Ez törölje el a beállításokat, beleértve a vezeték nélküli beállításokat. |
|
|
|||
|
|||
|
így fog kiirtani az összes port forwarding i hoztak létre?
|
|
|
|||
|
|||
|
Aha, de ez az egyetlen módja, akkor lesz biztos, hogy működik, ahogy kellene lennie.
Továbbá, Ön bármely filesharing szoftver? |
|
|
|||
|
|||
|
filesharing nem fut atm, és én vagyok a vezeték nélküli és vezetékes apám is, és ő nem használ fájlmegosztó programok és mindketten szerzés mintegy 8, ez pedig speedtest különböző időpontokban, és nem általában, ha a számítógép a
|
|
|
|||
|
|||
|
Kívül magában foglaló és / vagy megpróbál egy másik router nem vagyok biztos benne, mit javasoljuk.
Ez egy meglehetősen furcsa forgatókönyv, de mivel minden OK nélküli router dolgokat nem pont az, hogy lehetőleg ne fel a munkát. Hány éves is? |