![]() |
|
| |||
| |||
| היי, הצטרפתי רק כדי ראשית שלום היו לי בתולה 4mb שירות שדרוג 20MB אתמול יש לי רשת הגדרת במשך כמה שנים ללא שום בעיות. אני הגדרת את ההתקשרות החדשה עם המודם מחובר ישירות למחשב ואני מקבל 20MB חיבור טוב טוב בערך 17-19mb שבה אני מרוצה, אבל ברגע שאני הולך מודם> נתב> מחשב זה טיפות של כ 8MB. יש לי netgear WGT624 108mbps נתב אלחוטי ויש לי את שניהם ניסו חוטית או אלחוטית, וכן לקבל מהירות של כ 8MB. נראה לי דרך כל ההגדרות ואין שום דבר מובן מאליו ויש להם את כל מה שנעשה הוא בטוח עד היום. האם יש לך הצעות anybosy על אופן מהירות זה? תודה מראש כריס, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה אתה משתמש כדי לבדוק את המהירות?
| |||
| |||
| מקוונת speedtest התקשר speedtest.net, אני יודע שיש לא גדול אבל אני חייב להשתמש בו נותרו כל הדרך עד כה את מעין מתמיד. Theres עדיין נראית ירידה של של 10MB כאשר אני מתחבר את הנתב תודה |
|
| |||
| |||
| כדי להוסיף אין הגדרות הנתב בכל להגביל מהירות. כמו כן אלחוטיות מהירות מוגבלת על ידי הרבה דברים כמו איכות האות ואת טווח. |
|
| |||
| |||
| זה בסדר, הוא הנתב שלי מסוגל להתמודדות עם 20MB במהירויות? |
|
| |||
| |||
| כפי שאתה על כבל את הנתב רק עוסק בצד רשת של הדברים כך הוא 10/100 הנתב יש דרך טובה יותר מאשר 20MB. אתה יכול לנסות לאפס את הנתב, יש כפתור סיכה על הגב, להחזיק את זה עד שכל האורות להתחיל את הברקה. זה יהיה למחוק את כל ההגדרות כולל הגדרות אלחוטית. |
|
| |||
| |||
| האם זה כל כך להשמיד את כל הנמל העברה אני צריך להגדיר? |
|
| |||
| |||
| Yup, אבל הדרך היחידה שבה אתה הולך להיות בטוח שזה עובד כפי שהוא אמור להיות. כמו כן, אתה משתמש בכל filesharing התוכנה? |
|
| |||
| |||
| לא פועל filesharing ATM, ואני אלחוטי ו חוטית הוא אבא שלי והוא לא משתמש בתוכניות שיתוף קבצים ואנחנו מקבלים הן לגבי 8, זה עושה speedtest במועדים שונים ולא בדרך כלל, כאשר שניהם נמצאים על מחשבים |
|
| |||
| |||
| מלבד איפוס ו / או ניסיון אחר הנתב אני לא בטוח מה להציע. זהו תרחיש מוזר למדי, עם זאת כפי שהוא, ללא כל אישור את הנתב דברים לעשות באותו הצבע ואולי לא עד לעבודה. בן כמה הוא? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אינטרנט High Speed לאן מהירות תודה שאלה! | P5200 | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 24 נובמבר 2009 22:46 |
| Wired vs נתב אלחוטי מהירות / ביצועים | kharlitos | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 4th יולי 2009 12:48 |
| BB מהירות VS מהירות הנתב? | davsas | רישות, מודמים & VoIP | 2 | 18 ינואר 2008 12:12 |
| מהירות האינטרנט doesn't seem ימין ... | sam182666 | רישות, מודמים & VoIP | 10 | 14 ספטמבר 2007 04:17 |
| מהירות האינטרנט slows למטה | starstar | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 4th יוני 2007 04:25 |
| שרשרת כלים | |
| |