![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, właśnie tak, po pierwsze przystąpiły hello Miałam moje dziewicy 4MB usług zaktualizowany do 20MB i wczoraj miałem sieci utworzenie przez kilka lat bez żadnych problemów. I utworzenie nowego połączenia z modemem podłączony bezpośrednio do komputera, a ja jestem dostawanie dobry 20MB połączenia oraz o 17-19mb, które Jestem szczęśliwy, ale tak szybko, jak i do modemu> router> komputer spada do ok. 8MB. Mam WGT624 Netgear 108Mbps bezprzewodowego routera i mam próbowali zarówno przewodowych i bezprzewodowych i jak uzyskać prędkość około 8MB. Mam spojrzał przez wszystkie ustawienia i nie ma nic oczywiste i dokonały, czy wszystko jest aktualne. anybosy nie ma żadnych sposobów na przyspieszenie tego procesu? Thanks in advance Chris, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jakie są używane do testowania prędkości?
| |||
| |||
| online speedtest zwane speedtest.net, wiem nie ma wielkiego, ale i pozostały go aż tak dzięki jego rodzaj stałej. Theres nadal wydaje się być spadek o 10 MB i przy podłączeniu routera Dzięki |
|
| |||
| |||
| Aby dodać nie ma żadnych ustawień routera do ograniczenia prędkości. Również bezprzewodowych prędkość jest ograniczona przez wiele rzeczy, jak jakość sygnału i zasięg. |
|
| |||
| |||
| ok, mój router jest zdolny do czynienia z 20MB prędkości? |
|
| |||
| |||
| Jak masz na kabel routera tylko oferty ze strony sieci rzeczy tak jest 10/100 routera należy dobry sposób na więcej niż 20MB. Można zresetuj router, istnieje PIN znajdujący się z tyłu, przytrzymaj go, aż wszystkie światła zacząć migać. Będzie to wytrzeć ustawienia, w tym ustawień sieci bezprzewodowej. |
|
| |||
| |||
| tak będzie wymazać wszystkie przekierowanie portów mam ustawić? |
|
| |||
| |||
| Tak, ale to jedyny sposób, w jaki mają być pewność, że działa jak należy. Również używasz żadnych plików oprogramowania? |
|
| |||
| |||
| plików nie jest uruchomiony bankomat, a ja jestem bezprzewodowej i mój tata jest okablowanych i on nie używa programów do udostępniania plików i są coraz około 8, to jest ten speedtest w różnych momentach, a nie zwykle, gdy oba komputery znajdują się na |
|
| |||
| |||
| Oprócz zresetowaniem i / lub próby innego routera nie jestem pewien, co proponujemy. Jest to dość dziwne scenariusza, jednak jak to jest wszystko OK, bez routera rzeczy do punktu, w tym prawdopodobnie nie do pracy. How old is it? |