mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Router limitarea mea de internet de viteză

Reply

Thread Tools
Old 2a Sep 2007, 11:01
Noile state Group

Max, trebuie doar sa alăturat astfel în primul rând salut

Am avut virgin 4MB serviciu actualizat la 20mb de ieri si am avut-o reţea set-up pentru o acum câţiva ani, fără probleme.

Am infiintat noua legătură cu modem conectat direct la computer şi am obţine un bun 20mb conexiune bine despre 17-19mb care Sunt fericit, dar cât de repede merg modem> router-> computer este picături la aproximativ 8MB.

Am un netgear WGT624 108mbps router wireless, şi am încercat cât şi fără fir cu fir şi ambele obţine o viteză de aproximativ 8MB. Am căutat prin toate setările şi nu este nimic clar şi sigur că au făcut tot ce este de până la data de.

anybosy nu au sugestii cu privire la modul de a creşte viteza?

Mulţumesc în avans
Chris,
Old 2a Sep 2007, 11:38
Administrator Group

Ce ai folosit pentru a testa viteza?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 2a Sep 2007, 11:40
Noile state Group

online speedtest numit speedtest.net, ştiu că acolo nu mare, dar i-au rămas, folosind-o tot drumul său prin intermediul aşa un fel de constantă.

Theres încă pare a fi o scădere de 10 MO de când i se conectează la ruter

Mulţumesc
Old 2a Sep 2007, 11:41
Administrator Group

Pentru a adăuga că nu există setări pe orice router pentru a limita de viteză.

De asemenea, wireless, viteza este limitată de multe lucruri cum ar fi un semnal de calitate şi de gamă.
Old 2a Sep 2007, 11:42
Noile state Group

ok, mi-e router capabil de a face cu viteze de 20mb?
Old 2a Sep 2007, 11:44
Administrator Group

Pe măsură ce sunt pe cablu router doar se ocupă de reţea parte de lucruri, astfel încât acesta este un ruter 10/100 ar trebui să fie bine şi pentru mai mult de 20MB fel.

Ai putea să încerci resetare router, nu există un cod PIN buton pe partea din spate, ţineţi-l în toate luminile, până când începe clipeste.

Aceasta va şterge toate setările wireless, inclusiv la setări.
Old 2a Sep 2007, 11:45
Noile state Group

deci va şterge toate port forwarding Am instituit?
Old 2a Sep 2007, 11:46
Administrator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Finners View Post
deci va şterge toate port forwarding Am instituit?
Da, dar este singura modalitate pe care urmează a fi sigur că funcţionează aşa cum ar trebui să fie.

De asemenea, sunt folosiţi orice filesharing software-ul?
Old 2a Sep 2007, 11:48
Noile state Group

nu se execută filesharing ATM-uri, şi sunt fără fir şi de tatăl meu şi el este cu fir nu utilizează partajarea de fişiere şi programe suntem ambele aproximativ 8 Noţiuni de bază, aceasta este de a face speedtest la momente diferite, şi nu de obicei, atunci când se află pe ambele calculatoare
Old 2a Sep 2007, 11:51
Administrator Group

În afară de resetare şi / sau încercarea de un alt router nu sunt sigur ce să sugereze.

Este un scenariu destul de ciudat, cu toate acestea, astfel cum este OK toate fără router fac lucruri la punct, care, posibil, nu a fost până la locul de muncă.

Cât de vechi este?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.