![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав, само тако се придружио прво хелло Имао сам моје девице 4МБ услуга надоградити на 20мб и јучер сам имао мрежу сет-уп за неколико година, без проблема. И сет-уп нову везу са модемом спојен директно на рачунар и ја сам узимајући добар 20мб везе и око 17-19мб којима сам задовољна, али чим одем модем> рутери> рачунар за капи за око 8мб. Имам нетгеар УГТ624 108мбпс радио усмјеривач и ја суђен оба и радио ожичен и оба добити брзину од око 8мб. Ја сам погледао кроз све поставке и нема ништа очити су направиле и да је све до данас. аныбосы не имати било који сугестија о томе како га убрзати? Хвала унапред Цхрис, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта користите за тестирање брзине?
| |||
| |||
| онлине спеедтест спеедтест.нет зову, знам, али нема велике остао сам помоћу то сви пут преко својих тако својеврсна Константа. Тхереса ипак чини се да је кап од 10МБ нашто ја спојити рутери Хвала |
|
| |||
| |||
| За додавање нема рутери подешавања на било који на ограничење брзине. Такође бел̌ичних брзина је ограничена од стране многих ствари као сигнал квалитета и опсега. |
|
| |||
| |||
| ок, мој усмјеривач способно баве 20мб брзинама? |
|
| |||
| |||
| Као што су на кабл на рутери само бави мреже страни ствари како је то рутери 10/100 то би требало да буде добар начин за више од 20МБ. Могли бисте покушати ресетовање на рутери, има пин дугме на задњој страни, држите га у све док се сви фарова старт трепери. Ово ће елиминисати било какве јесу, укључујући подешавања бежичне подешавања. |
|
| |||
| |||
| тако ће избрисати све порт просљеђивање Имам поставити? |
|
| |||
| |||
| Ыуп, али само тако ћете бити сигурни да се ради онако како би требао бити. Исто тако, јеси ли каквих филесхаринг софтвер? |
|
| |||
| |||
| филесхаринг не приказује банкомат, а ја сам бел̌ичне и мој тата је ожичен и он не користи дељење датотека програма те смо обе узимајући око 8, то је спеедтест радиш у различито време, а не обично када су на оба рачунара |
|
| |||
| |||
| Осим ресетовање и / или други покушавају рутери Им 'не сигуран шта то сугеришу. То је прилично чудно сценарио, но будући да је све у реду, без усмјеривач то учинити у том тренутку можда није до посла. Колико је то? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хигх спеед интернет ЛАН брзина Хвала Питање! | П5200 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 24. новембар 2009 22:46 |
| Уиред вс Спеед Уирелесс Роутер / Перформанце | кхарлитос | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 4. јула 2009 12:48 |
| ББ брзине ВС Роутер брзину? | давсас | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 18 јануар 2008 12:12 |
| Спеед то чинити се право ... | сам182666 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 10 | 14. сеп 2007 04:17 |
| Интернет брзине успорава | старстар | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 4. јуна 2007 04:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |