![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, tabii ki öncelikle merhaba katıldı Ben bakir 4MB servis vardı 20MB dün ve i yükseltilmiş bir ağ kurulumu herhangi bir sorun ile bir kaç yıl için yaptık. Ben set modem, bilgisayar ve i düz bağlı yeni bağlantı iyi 17 hakkında iyi bir 20MB bağlantısı alıyorum-19mb olan ben memnun oldum, ama en kısa sürede ben modemi git> Router> için bilgisayar düşüyor hakkında 8MB. Ben kablosuz yönlendirici ve i 108mbps de kablosuz ve kablolu ve her iki hakkında 8MB bir hız elde denedi bir Netgear WGT624 var. Tüm ayarlar ve görüntülemek hiçbirşey açık yapılmış olduğundan emin herşeyi güncel olmasıdır. anybosy nasıl hızlandırmak için herhangi bir öneriniz var mı? Thanks in advance Chris, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne hızını test etmek için kullanıyorsunuz?
| |||
| |||
| online speedtest speedtest.net denir, i büyük değil ama tüm şekilde kullanarak kaldı bu bilgileri sürekli olan bir tür. Theres Hareketsiz 10mb Ben yönlendirici bağlayın bir damla gibi görünüyor Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Herhangi bir yönlendirici üzerinde hız sınırı için bir ayar yok eklemek için. Ayrıca kablosuz hız sinyal kalitesi ve uzaklığı gibi bir çok sınırlıdır. |
|
| |||
| |||
| tamam, benim 20MB hızları ile yeteneğine yönlendirici? |
|
| |||
| |||
| Gibi kablo üzerinde şey şebeke tarafı olarak bu şekilde 20MB fazla iyi bir 10/100 yönlendirici ile yönlendirici sadece anlaşmaları bulunmaktadır. Bu yönlendirici sıfırlamayı deneyebilirsiniz var arkasında bir pim düğmesine kadar tüm ışıkları yanıp sönmeye başlar içinde tutun olduğunu. Bu kablosuz ayarları dahil dışında herhangi bir ayarları silmek olacaktır. |
|
| |||
| |||
| böylece tüm port yönlendirme ben yok olacaktır kurmak var mı? |
|
| |||
| |||
| Evet, ama sizin gibi olmalı bu iş olduğundan emin olacak tek yoludur. Ayrıca, herhangi bir dosya yazılımını kullanıyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| hiçbir dosya ATM çalışan ve kablosuz yaşıyorum ve babam kablolu ve o hiçbir dosya paylaşım programları ve iki 8 almak, bu farklı zamanlarda ve genellikle her iki bilgisayar üzerinde speedtest yapıyor bulunmaktadır kullanır |
|
| |||
| |||
| Apart ve sıfırlamanızı / veya başka bir yönlendirici çalışırken emin ne önermek için değilim seçin. Bu oldukça garip senaryo Ancak olarak tüm yönlendirici şeyler olmadan tamam noktası var olmasıdır muhtemelen iş kadar olmayan. Ne kadar eski o? |
![]() |
|
| Bookmarks |