![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, тільки що приєдналася до таких по-перше привіт У мене були незаймані 4MB службі підвищено до 20MB вчора, і я мав налаштування мережі протягом кількох років без будь-яких проблем. Я настройка нового з'єднання з модемом, пов'язані безпосередньо до комп'ютера, і я отримую добрі зв'язки 20MB відомо про 17-19mb якої я задоволений, але як тільки я йду модеми> Router> комп'ютері вона падає до приблизно 8MB. Я NETGEAR WGT624 108Mbps Беспроводной маршрутизатор і я спробував як безпровідні та провідні та як отримати швидкістю близько 8 Мб. Я переглянув всі налаштування і немає нічого, очевидно і зробив впевнені, що все в актуальному стані. anybosy чи будь-які пропозиції про те, як прискорити його? Спасибо заранее Кріс, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що ви використовуєте для тестування швидкості?
| |||
| |||
| онлайн SpeedTest називається speedtest.net, я знаю, там не більше, але я залишився допомогою її всю дорогу через так свого роду константою. Theres ще, здається, ні краплі 10 МБ при підключенні маршрутизатора Спасибо |
|
| |||
| |||
| Щоб додати немає установки на будь-який маршрутизатор для обмеження швидкості. Крім того, бездротова швидкість обмежена багато речі, як якість сигналу і дальності польоту. |
|
| |||
| |||
| ОК, я маршрутизатора здатна вирішувати 20MB швидкостях? |
|
| |||
| |||
| Як Вам по кабельному маршрутизатора має справу тільки з мережею стороні речі так як це 10/100 маршрутизатором вона повинна бути гарним способом для більш 20Мб. Ви можете спробувати Скидання налаштувань маршрутизатора, є контактна кнопка на задній панелі, утримуйте її в поки всі ліхтарі починають блимати. Це призведе до зникнення будь-яких налаштувань в тому числі з параметрів бездротової мережі. |
|
| |||
| |||
| так буде знищити всі портові та експедиторські створили? |
|
| |||
| |||
| Ага, але це єдиний шлях ви збираєтеся бути впевнений, що це працює як має бути. Крім того, ви використовуєте будь-яку файлообміну програмне забезпечення? |
|
| |||
| |||
| файлообмін не працює банкомат, і я бездротових і дротяних мій батько, і він не використовує обмін файлами програми, і ми обидва приблизно 8, це робить SpeedTest в різний час, а не як завжди, коли комп'ютери знаходяться в |
|
| |||
| |||
| Крім скидання й / або намагаються інший маршрутизатор я не впевнений, що запропонувати. Це досить дивний сценарій, проте, як це все ОК без маршрутизатора речі точці що, можливо, не до роботи. Коли ж це було? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| High Speed Internet Lan Speed питання Спасибо! | P5200 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 24 листопада 2009 22:46 |
| Дротові Vs бездротового маршрутизатора швидкість / продуктивність | kharlitos | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 4 липня 2009 12:48 |
| Б. С. Швидкість маршрутизатора швидкість? | davsas | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 18 січня 2008 12:12 |
| Internet Speed doesn't здається неправильним ... | sam182666 | Мережа, Модеми & VoIP | 10 | 14 вересня 2007 04:17 |
| Інтернет гальмує | starstar | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 4 червня 2007 04:25 |
| Різьба Інструменти | |
| |