μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Πρόβλημα + Modem Router, internet messes μέχρι τυχαία

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 6 Μαΐου, 2008, 19:08
Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα + Modem Router, internet messes μέχρι τυχαία

Έχω δύο δρομολογητές ... Linksys και Belkin

πρωταρχικό μου είναι Belkin ενώ ένα Linksys μου είναι στην αποθήκευση μου. Internet μου τυχαία πηγαίνει μακριά, και έχω 2 αποσυνδέστε το δρομολογητή και μόντεμ και περιμένετε για να λειτουργήσει ξανά, αυτό θα συμβεί και πάλι, εγώ κάνω την αποσύνδεση ξανά. somtimes συμβαίνει κάθε ώρα ή έτσι. Η μετάβαση στο Linksys μου router για να δείτε αν thats το πρόβλημα (router μου). Ίδιο πρόβλημα συμβαίνει, έχω να αποσυνδέσετε δρομολογητή και μόντεμ.

Κάλεσα Comcast ... δύο φορές .. είπαν να το αποσυνδέσετε και αν αυτό συμβεί και πάλι στη συνέχεια, να καλέσει Comcast, καλώ και πάλι θα μου πείτε να αποσυνδέσετε και ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά, ζητώ και πάλι thme λένε για να πάρετε μια νέα ρουτίνα, πήρα ένα, το πρόβλημα εξακολουθεί να συμβαίνει.

whats το πρόβλημα; im σίγουρος, αλλά δεν νομίζω ότι το μόντεμ του
Old 9 Μαΐου 2008, 09:19
Ομάδα Δωρητών

Dumb ερώτηση, αλλά δεν έχετε DHCP λειτουργεί με δύο κάνετε;

Old 9 Μαΐου 2008, 11:24
Ομάδα Δωρητών

Έχετε δοκιμάσει τη λειτουργία του υπολογιστή με μόνο το Modem; ... εάν εξακολουθεί να κάνει το ίδιο, τότε θα πρέπει να είναι είτε ένα θέμα μόντεμ ή προβλήματα με την γραμμή σας ή ISP.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) amyreaney Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 10 Ιουν 2009 17:24
ΒΟΗΘΕΙΑ χρειάζεται. Odd Πρόβλημα σύνδεσης στο internet μέσω Router. jodie92 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 2η Ιαν 2009 14:47
Τέλος έχεις ένα ασύρματο μόντεμ και δρομολογητή, αλλά έχουμε πρόβλημα ...... Carl Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 24 Ιαν 2008 14:00
Modem / Router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router & USB Adapter banter Γενική Συζήτηση Hardware 1 5 Οκτ 2006 05:38
Ευρυζωνικές Πρόβλημα - Δεν σύνδεση στο internet, αλλά το μόντεμ αναβοσβήνει Φίδι Γενική Συζήτηση Hardware 5 11 Σεπ 2006 05:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.