![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω δύο δρομολογητές ... Linksys και Belkin πρωταρχικό μου είναι Belkin ενώ ένα Linksys μου είναι στην αποθήκευση μου. Internet μου τυχαία πηγαίνει μακριά, και έχω 2 αποσυνδέστε το δρομολογητή και μόντεμ και περιμένετε για να λειτουργήσει ξανά, αυτό θα συμβεί και πάλι, εγώ κάνω την αποσύνδεση ξανά. somtimes συμβαίνει κάθε ώρα ή έτσι. Η μετάβαση στο Linksys μου router για να δείτε αν thats το πρόβλημα (router μου). Ίδιο πρόβλημα συμβαίνει, έχω να αποσυνδέσετε δρομολογητή και μόντεμ. Κάλεσα Comcast ... δύο φορές .. είπαν να το αποσυνδέσετε και αν αυτό συμβεί και πάλι στη συνέχεια, να καλέσει Comcast, καλώ και πάλι θα μου πείτε να αποσυνδέσετε και ότι δεν θα συμβεί ποτέ ξανά, ζητώ και πάλι thme λένε για να πάρετε μια νέα ρουτίνα, πήρα ένα, το πρόβλημα εξακολουθεί να συμβαίνει. whats το πρόβλημα; im σίγουρος, αλλά δεν νομίζω ότι το μόντεμ του |
|
| |||
| |||
| Dumb ερώτηση, αλλά δεν έχετε DHCP λειτουργεί με δύο κάνετε;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει τη λειτουργία του υπολογιστή με μόνο το Modem; ... εάν εξακολουθεί να κάνει το ίδιο, τότε θα πρέπει να είναι είτε ένα θέμα μόντεμ ή προβλήματα με την γραμμή σας ή ISP.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) | amyreaney | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 10 Ιουν 2009 17:24 |
| ΒΟΗΘΕΙΑ χρειάζεται. Odd Πρόβλημα σύνδεσης στο internet μέσω Router. | jodie92 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 2η Ιαν 2009 14:47 |
| Τέλος έχεις ένα ασύρματο μόντεμ και δρομολογητή, αλλά έχουμε πρόβλημα ...... | Carl | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 24 Ιαν 2008 14:00 |
| Modem / Router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router & USB Adapter | banter | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 5 Οκτ 2006 05:38 |
| Ευρυζωνικές Πρόβλημα - Δεν σύνδεση στο internet, αλλά το μόντεμ αναβοσβήνει | Φίδι | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 11 Σεπ 2006 05:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |