![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Van két Linksys router ... és Belkin elsődleges egyik Belkin míg én egy Linksys van a tárolásra. Saját internetes véletlenszerűen megy le, és én már 2 router és húzza ki a modemet és várni azt, hogy újra meg újra megtörténik, én kihúzásával újra. somtimes ez történik, minden órában, és így tovább. Átállnom az én Linksys router, hogy lássa, amit a probléma (az én útválasztó). Ugyanez a probléma történik, van kihúzható router és modem. Felhívtam Comcast kétszer ... .. azt mondták, hogy húzza ki azt, és ha ez megtörténik, akkor újra, hogy a Comcast, hívom őket újra azt mondják, hogy húzza ki, és hogy soha nem fog megtörténni újra hívom thme, és azt mondják, hogy az új router, van egy probléma még mindig történik. Mi a probléma? im nem biztos, de azt hiszem, hogy a modem |
|
| |||
| |||
| Hülye kérdés, de nem rendelkezik DHCP fut mindkettő igaz?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megpróbáltad már működik a PC-re csak a Modem? ... Ha még mindig nem azonos, akkor azt kell, vagy a modem kérdése vagy problémái vannak a pályán vagy a szolgáltatótól.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Ez egy internetszolgáltató vagy egy router probléma (esetleg még egy modem probléma?) | amyreaney | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 0 | 10. június 2009 17:24 |
| SEGÍTSÉG szükség. Odd Probléma interneten keresztül kapcsolódik a router. | jodie92 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 2. Jan 2009 14:47 |
| Végül van egy vezeték nélküli modem és router, de van egy probléma ...... | Carl | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 5 | 24. január 2008 14:00 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | ugratás | Általános fémáru Chat | 1 | 5. október 2006 05:38 |
| Szélessávú probléma - Nincs internet kapcsolat, de a modem villog | Kígyó | Általános fémáru Chat | 5 | 11 Sep 2006 05:52 |
| Téma eszközök | |
| |