פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

הנתב + מודם הבעיה, Internet messes למעלה אקראי

Reply

שרשרת כלים
Old 6 במאי 2008, 19:08
חבר קבוצת

Default הנתב + מודם הבעיה, Internet messes למעלה אקראי

יש לי שני נתבים ... Linksys ו Belkin

העיקרית שלי היא Belkin בעת Linksys אחת שלי היא שלי האחסון. אזור אינטרנט באופן אקראי הולך רחוק, ויש לי 2 לנתק את הנתב ואת המודם ולהמתין לעבוד על זה שוב, זה קורה שוב, אני עושה את unplugging שוב. somtimes זה קורה כל שעה בערך. אני עובר Linksys הנתב שלי כדי לראות אם הבעיה thats (הנתב שלי). אותה בעיה קורה, אני חייב לנתק את הנתב ואת המודם.

התקשרתי פעמיים Comcast ... .. הם אמרו לנתק אותו ואם זה יקרה שוב ואז לקרוא comcast, אני קורא אותם שוב הם אומרים לי להוציא את התקע וכי זה לעולם לא יקרה שוב, אני קורא thme שוב והם אומרים להשיג חדשה הנתב, יש לי אחד, הבעיה עדיין קורה.

מה הבעיה? IM לא בטוח אבל אני חושב את המודם
Old 9 במאי 2008, 09:19
קבוצת תורמים

טיפש שאלה אך אין לך DHCP פועל בשני נכון?

Old 9 במאי 2008, 11:24
קבוצת תורמים

האם ניסית להפעיל את המחשב עם המודם? ... אם היא עדיין עושה את אותו הדבר, אז זה חייב להיות מודם בעיה או בעיות עם הקו או ספק שירותי האינטרנט שלך.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
האם זה של ספק האינטרנט או בנתב הבעיה (יתכן גם מודם הבעיה?) amyreaney רישות, מודמים & VoIP 0 -10 יוני 2009 17:24
עזרה לצורך. מוזר בעיה בהתחברות לאינטרנט באמצעות נתב ל. jodie92 רישות, מודמים & VoIP 2 2nd ינואר 2009 14:47
לבסוף יש מודם או נתב אלחוטי, אך יש בעיה ...... קארל רישות, מודמים & VoIP 5 24 ינואר 2008 14:00
המודם / נתב - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + מודם / נתב + מתאם USB banter כללי חומרה צ 'אט 1 ה -5 בחודש אוקטובר 2006 05:38
פס רחב הבעיה - אין חיבור לאינטרנט אך המודם הברקה נחש כללי חומרה צ 'אט 5 11th ספטמבר 2006 05:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.