![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Turiu du maršrutizatorius ... LINKSYS ir BELKIN
mano pagrindinis vienas Belkin o mano Linksys vienas mano saugojimas. Mano interneto atsitiktinai eina išjungti, o aš 2 Atsukti kelvedžio ir modemo ir laukti, kol jis vėl veikia, tai atsitiks dar kartą, aš išjungiant dar kartą. somtimes tai atsitinka per valandą ar dvi. Pereiti prie mano Linksys maršrutizatorių norėdami pamatyti jeigu thats problema (mano maršrutizatorius). Ta pati problema atsitinka, turiu atjungti kelvedžio ir modemo. Aš pašaukiau Comcast "... du kartus .. Jie pasakė išjunkite jį ir, jei tai atsitinka tada dar kartą skambinti Comcast, raginu juos vėl jie man atjungti ir kad jis niekada nepasikartotų, raginu thme dar kartą ir sako: gauti naujų maršrutizatorius, aš vienas, problema vis dar vyksta. whats problem? Im not sure but i think its modemas |
|
|
|||
|
|||
|
Kvailas klausimas, bet Jūs neturite DHCP veikia ir ne?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūs bandė veikia tik su modemo kompiuterio? ... jei jis dar nėra tas pats, jis turi būti arba modemo klausimas ar problemos su linija ar interneto tiekėjo.