![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám dva smerovače Linksys a ... Belkin moja primárna je Belkin kým môj Linksys je v mojej pamäti. Môj internet náhodne zajde, a mám 2 odpojte router a modem a čakať na to, aby práca opäť sa to stane znovu, já se zase odpojiť. somtimes sa to stane raz za hodinu alebo tak. I switch to môj router Linksys s cieľom zistiť, či to je problém (môj router). Rovnaký problém nastane, mám odzátkovat router a modem. Volal som Comcast dvakrát ... .. Řekli odpojte ho a ak sa to stane znovu potom volať Comcast, aj volať znova povedať, že ma to odpojiť a že sa nikdy nestane, aj thme volať znova a oni hovoria, aby ste získali nový router, mám jeden, problém Stále sa bude diať. Čo je problém? im nejsem jistý, ale myslím, že jeho modem |
|
| |||
| |||
| Blbá otázka, ale nemáte DHCP beží na oboch vy?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skúšali ste spustení PC sa práve Modem? ... Ak to stále robí to isté, potom je potrebné buď modemu tému alebo problémy s vašou linky alebo ISP.