![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj Snažila jsem se můj bezpečnou bezdrátovou síť, ale i didnt znát heslo k routeru, tak i lisované master reset tlačítko na zadní straně, ale pak přestal pracovat na internetu, je to řekl pouze místní, tak na nerwork věc, i byl připojen k síti, ale ne internet ![]() se pokusili proměnit téměř vše opět bez štěstí také zapojit modem přímo do jednoho počítače, ale ne internet ![]() prosím pomozte |
|
| |||
| |||
| žuchnutí Promiň, že jsem opravdu potřebovat setříděno pronto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vám try'd runing se repaire nástroj pro Vista? třídí většina mých problémů s mým bezdrátové
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Je to ISP nebo router problém (možná i modem problém?) | amyreaney | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 10. červen 2009 17:24 |
| Router problém -.- | yackass | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 19. ledna 2009 10:37 |
| Problémy s Wireless Router & Vista | BlackProject | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 28. února 2008 12:17 |
| Windows Vista laptop s Broadcom Bezdrátová nemůže připojit k routeru | piano0011 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 21. listopadu 2007 02:46 |
| Nastavení Router pro Windows Vista prémie | dfr200764 | Sítě, Modemy & VoIP | 10 | 18. května 2007 01:52 |
| Thread Nástroje | |
| |