![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου i προσπαθούσε να μου ασφαλές ασύρματο δίκτυο, αλλά i didn't γνωρίζουν τον κωδικό πρόσβασης για το δρομολογητή, έτσι πιέζεται ο πλοίαρχος κουμπί επαναφοράς στο πίσω μέρος, αλλά στη συνέχεια σταμάτησε να λειτουργεί το internet, απλώς είπε μόνο τοπικό, όσο και στις nerwork πράγμα, i ήταν συνδεδεμένα με το δίκτυο, αλλά δεν το διαδίκτυο ![]() έχουν δοκιμάσει τα πάντα εκτός στροφή και πάλι, με την τύχη δεν επίσης συνδεθεί modem κατευθείαν σε έναν υπολογιστή, αλλά δεν internet ![]() Παρακαλώ βοηθήστε |
|
| |||
| |||
| χτύπημα Συγνώμη που πραγματικά χρειαζόμαστε αυτό ταξινομημένο Pronto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| σας try'd runing την repaire εργαλείο για vista; είδη τα περισσότερα από τα προβλήματα μου με το ασύρματο
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι αυτό ένα ISP ή ένα δρομολογητή πρόβλημα (πιθανώς ακόμη και ένα modem πρόβλημα;) | amyreaney | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 10 Ιουν 2009 17:24 |
| Router πρόβλημα -.- | yackass | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 19 Ιαν 2009 10:37 |
| Προβλήματα με Wireless Router & Vista | BlackProject | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 28 Φεβ 2008 12:17 |
| Windows Vista laptop με wireless broadcom μπορεί να συνδεθεί με το router | piano0011 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 21 Νοε 2007 02:46 |
| Η δημιουργία ενός Router πριμοδότηση για τα Windows Vista | dfr200764 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 10 | 18 Μαΐου 2007 01:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |