![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi there Sam bio težak to secure moj bežičnu mrežu, ali ja nije znati lozinku za usmjerivač, tako pritisnute i master reset tipku na povratak, ali onda Internet zaustavljen rad, samo je rekao samo lokalno, i na nerwork stvar, ja je spojen na mrežu, ali ne i na internetu ![]() Pokušali su sve okreće off opet, bez sreće također priključen modem ravno u jedno računalo, ali nema internet ![]() ugoditi pomoć |
|
| |||
| |||
| džomba žalostan JA stvarno potreba ove sortirane pronto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| try'd runing vam je alat repaire na vidik? sorti većina mojih problema s moje bežični
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li to ISP ili ruter problem (možda čak i modem problem?) | amyreaney | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 10. lipnja 2009 17:24 |
| Router problem -.- | yackass | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 19 siječanj 2009 10:37 |
| Problemi s Wireless Router & Vista | BlackProject | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 28. veljača 2008 12:17 |
| Windows Vista laptop sa broadcom beľične mogao spojiti na ruter | piano0011 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 21. studeni 2007 02:46 |
| Postavljanje Router o sustavu Windows Vista Premium | dfr200764 | Networking, Modemi & VoIP | 10 | 18. svibanj 2007 01:52 |
| Thread Tools | |
| |