![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas aš bandžiau apsaugoti savo bevielį tinklą, tačiau i didnt know už maršrutizatoriaus slaptažodį, kad aš primygtinai master reset mygtuką ant nugaros, o tada Interneto nustojo veikti, jis tiesiog pasakė vietos tik ir ne nerwork dalykas, i buvo prijungtas prie tinklo, bet ne internete ![]() bandė paversti viską, prie naujo, be sėkmės pat modemas prijungtas tiesiai į vieną kompiuterį, bet ne internete ![]() Please help |
|
| |||
| |||
| Bump Atsiprašau man tikrai reikia šio surūšiuoti Pronto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs try'd pastovi repaire įrankį Vista? rūšiuoja dauguma mano problemų, iš mano bevielio
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tai ISP arba router problema (galbūt net modemo problema?) | amyreaney | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 10, 2009 17:24 |
| Router problema -.- | yackass | Networking, Modems & VoIP | 3 | 19 sausis 2009 10:37 |
| Problemos su Wireless Router & Vista | BlackProject | Networking, Modems & VoIP | 2 | 28 vasaris 2008 12:17 |
| "Windows Vista" nešiojamojo kompiuterio su Broadcom bevielio negalite prisijungti prie maršrutizatoriaus | piano0011 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Lapkritis 21, 2007 02:46 |
| Įsteigti Router Windows Vista Premium | dfr200764 | Networking, Modems & VoIP | 10 | Gegužė 18, 2007 01:52 |
| Temos įrankiai | |
| |