![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj Snažila som sa môj bezpečnú bezdrôtovú sieť, ale i didnt poznať heslo k routeru, tak aj lisované master reset tlačidlo na zadnej strane, ale potom prestal pracovať na internete, je to povedal len miestnej, tak na nerwork vec, aj bol pripojený k sieti, ale nie internet ![]() sa pokúsili premeniť takmer všetko opäť bez šťastia tiež zapojiť modem priamo do jedného počítača, ale nie internet ![]() prosím pomôžte |
|
| |||
| |||
| žuchnutí Promiň, že som naozaj potrebovať Zoradené pronto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vám try'd runing sa repair nástroj pre Vista? triedi väčšina mojich problémov s mojím bezdrôtové
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Je to ISP alebo router problém (možno aj modem problém?) | amyreaney | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 10. jún 2009 17:24 |
| Router problém -.- | yackass | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 19. januára 2009 10:37 |
| Problémy s Wireless Router & Vista | BlackProject | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 28. februára 2008 12:17 |
| Windows Vista laptop s Broadcom Bezdrôtová nemôže pripojiť k routeru | piano0011 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 21. novembra 2007 02:46 |
| Nastavenie Router pre Windows Vista prémia | dfr200764 | Siete, Modemy & VoIP | 10 | 18. mája 2007 01:52 |
| Thread Tools | |
| |