![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички, Apologizes в напреднала за липсата на знания и задръжте за лаптопи / рутери. По принцип имам никаква представа за това как да създаде безжичен интернет за лаптопа. Търся купя два часа лаптопи за мен и моята приятелка, но не искам да се ограничи до продължителността на моя USB / Ethernet кабели. Аз няма да знаят къде да започне, предполагам ID трябва да изляза и купя рутер, някои как щепсела ми модем в моя рутер и инсталирате някакъв софтуер? Аз няма да е изненада, ако изкупуването на рутер е единственото нещо, което има правилни. Аз сте опитвали googleing на този въпрос, но дойде със сайтове за продажба на рутерите, но не обяснява как да ги проследява. По принцип може някой да ми дадете малко набързо за какво трябва да има безжичен интернет, създадена на 2 лаптопи? Също така това, което ще трябва да купуват. В лаптопите най-вероятно ще се изпълняват Vista Home Premium, ако това прави разлика, че в момента има Motorola сърф модем със синя USB кабел и жълт Етернет кабел, по който аз съм използвате в момента. http://www.ebuyer.com/product/125582 Това е рутер Интересувам като Айв чувал много положителни отзиви за нея, но в списъка с изисквания тя doesn't списък Vista? "Системни изисквания Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преди всичко това, което страната се намира и кой е вашият Интернет доставчик?
| |||
| |||
| UK - Gloucester (Бил смисъла да променят знамето обратно) И моя ISP е Telewest Високоскоростен |
|
| |||
| |||
| ОК .... Най-Лаптопи днес ще дойде WiFi поддръжка, така че трябва да не се нуждаят от допълнително кит за тези. Просто провери дали те са 802,11 грама WiFi, в спецификационен. Налице е по-висока спецификационен (802.11n DRAFT), който в момента е само да се предлагат на по-високите спецификационен машини. 802.11n DRAFT е много по-бърз трансфер на файлове между машини, но приучавам наистина направи много за разлика от стандартните интернет връзки. Що се отнася до маршрутизатор, ще трябва безжична кабелен рутер, за да свържете вашия модем, като например това едно, а не ADSL маршрутизатор, както thease са designe за Интернет доставчици, които използват телефонната линия и се включи модем. Ако решите да отидете за лаптоп с 802.11n, тогава ще трябва да изберат по-висока спецификационен Router да съвпадат, за да се насладите на бързи скорости на трансфер на файлове. Там не е много за определяне на нещата, но ако имате някакви проблеми, просто публикувате отново тук. HTH |
|
| |||
| |||
| http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview е на лаптопа да имам в предвид Мрежа Wired 10/100/1000 LAN, V.92 модем Безжични Intel 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO) Кое би ви препоръчвам рутер, и веднъж Ive купи рутер е дело на свързващи го текущата ми модем, рутер инсталирането на софтуера и следвате инструкциите? |
|
| |||
| |||
| Може би нещо по линия на http://www.ebuyer.com/product/132750 |
|
| |||
| |||
| OK ... лаптопа ви са изброени е WiFi поддръжка и поддържа 802.11n, така че Router имате изброени ще работи добре с нея, които дават възможност за бързи скорости. Те ще работят добре с устройства на по-ниски скорости прекалено (т.е. 802.11b + G). На теория 802.11n е 10 х-бързо вж. тук за инфо. След като вие имате рутер, вие можете просто да го меся във вашия модем и следвайте инструкциите, които идват с нея. Това понякога е лесно да се създаде временно кука Ethernet кабел, от маршрутизатор към компютър или лаптоп, само за да конфигурирате Router и след това извадете го, когато е готово. Някои Router имат лесен конфигурирате съветника, това зависи от марката & модел. |
|
| |||
| |||
| О благодаря ти много, като се сложи край на моите тревоги, свързани с лаптоп Наздраве пич просто добавя към своя представител |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли .... една точка по отношение на Samsung R700, аз просто googled него и много доставчици не са показани като 802.11n .... Изглежда само Ebuyer се цитира го в спецификационен. и те може да са го погрешно. Ако това е важно за вас, може да струва проверката на този, преди да направите поръчка. |