menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Router nastavení?

Reply

Thread Nástroje
Old 31 května 2008, 05:17
Dárce Skupina

Default Router nastavení?

Ahoj všichni, ve vyspělých omlouvá za nedostatek znalostí i držet na noteboocích / Router.

V podstatě nemám tušení o tom, jak nastavit bezdrátové připojení k internetu na notebooku. Hledám ke koupi dva notebooky pro mě a mé přítelkyni, ale nechci být omezena na délku má usb / Ethernet kabely. Nevěděl bych, kde začít, předpokládám, id muset jít ven a koupit router, jak se někteří konektor modem do mého routeru a nainstalovat nějaký software? Nebyl bych překvapen, kdyby kupovat router byla jediná věc, kterou jsem dostal v pořádku. Snažil jsem se googleing tuto otázku, ale přišel s prodejem internetové stránky routery, ale ne vysvětlit, jak je zřídil.

V podstatě by mi někdo projít malý na to, co musím nastavit bezdrátové připojení k internetu na 2 notebooky? I to, co bych si koupit. Notebooky bude s největší pravděpodobností se systémem Vista Home Premium v případě, že je rozdíl, jsem v současné době surfovací prkno Motorola modem s modrým usb kabel a žlutý kabel Ethernet, v němž jsem používat v tuto chvíli.

http://www.ebuyer.com/product/125582

To je router Zajímá mě, jak Ive slyšel velmi pozitivní recenze na to, ale v seznamu Poľadavky it doesnt seznam Vista?
"Požadavky na systém Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP"
Old 31 května 2008, 05:44
Dárce Skupina

Za prvé, z jaké země se nacházíte a kdo je tvůj ISP?

Mám pocit, že tohle je Kabelová?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 31 května 2008, 05:47
Dárce Skupina

uk - Gloucester (Byl smysl pro změnu vlajky zpět) A můj ISP je Telewest Broadband
Old 31 května 2008, 06:08
Dárce Skupina

OK .... většina Laptopy dnes přijde wifi povolen, takže by neměla potřebovat žádné další sadu pro tyto případy. Ještě zkontrolujte, že mají 802.11g wifi, ve spec.

Existuje vyšší spec (802.11n draft), které v současné době pouze zdá být nabízeny na vyšší spec stroje. 802.11n draft je mnohem rychlejší pro přenos souborů mezi stroji, ale opravdu zvyklý dělat hodně rozdíl oproti standardním připojení k Internetu.

Pokud jde o router, budete potřebovat bezdrátový směrovač kabel, pro připojení k modemu, jako jsou tento jeden, ne ADSL Router, jako jsou thease designe pro ISP, kteří používají telefonní linky a modemu, které obsahují.

Pokud se rozhodnete jít na notebooku s 802.11n, pak budete muset zvolit vyšší spec Router na zápas, aby si rychlejší přenos souborů rychlostí.

Není toho moc k nastavení věci do pořádku, ale pokud máte jakékoliv problémy, stačí funkci znovu zde.

HTH
Old 31 května 2008, 06:52
Dárce Skupina

http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview je laptop mám na mysli
Síť
Wired LAN 10/100/1000, modem V.92 Bezdrátová Intel 802.11a/b/g * Bezdrátová technologie Intel 802.11a/b/g/n (MIMO)

Routeru, který byste mi doporučili, a jakmile ive koupil router, je to případ spojovat to k mé stávající modem, router instalaci softwaru a postupujte podle pokynů?
Old 31 května 2008, 06:56
Dárce Skupina

možná něco po vzoru http://www.ebuyer.com/product/132750
Old 31 května 2008, 07:29
Dárce Skupina

OK ... Laptop máte uvedeny, je povoleno a podporuje WiFi 802.11n, takže Router máte uvedeny bude fungovat dobře s ním, což umožňuje při vyšších rychlostech. Budou oba pracovat v pohodě s zařízeními při nižších rychlostech příliš (tzn. 802.11b + g).
Teoreticky 802.11n je 10 x rychlejší viz tady pro info.

Jakmile máte router, můžete hníst jej do modemu a postupujte podle pokynů, které s sebou. To je někdy snazší dočasně připojit kabel Ethernet, z routeru do PC nebo notebooku, jen na konfiguraci routeru a poté jej odpojte, kdy platí.
Některé směrovače jsou snadno nakonfigurovat průvodce, záleží na tom, make & model.
Old 31 května 2008, 07:35
Dárce Skupina

ach děkuji moc, že jste ukončil své obavy týkající se notebook cheers mate jen přidáno na váš rep
Old 31 května 2008, 07:41
Dárce Skupina

Rádo se stalo .... jeden bod, pokud jde o Samsung R700, jen jsem to googled a mnoho dodavatelů nejsou zobrazeny jako 802.11n .... zdá se, pouze Ebuyer se cituje ve spec. a mohou se mýlí.

Pokud je to pro vás důležité, může to stojí za to ověřit, než si objednáte.
Old 31 května 2008, 07:56
Dárce Skupina

Vlastně na internetových stránkách společnosti Samsung, zdá se, jsou tam 2 spec .... vidět tady
člověk má 802.11n, a člověk nemusí, takže je možné, Ebuyer jsou správné.
I tak by bylo zajímavé ověřit s nimi
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Který OS Mám instalaci? runoades Operační systémy Windows 6 1.září 2009 06:24
Otáčejte £ 50 Wireless Router do 400 liber Wireless Router - DD-WRT Průvodce serverguy Sítě, Modemy & VoIP 0 17. října 2008 17:34
XP Pro nastavení problém aaron00lee Operační systémy Windows 2 3. února 2008 13:32
Používáte router / modem jen jako router? jamier1985uk Sítě, Modemy & VoIP 6 5. červen 2007 01:20
Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter škádlení Obecné Hardware Chat 1 5. října 2006 05:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.