![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, ve vyspělých omlouvá za nedostatek znalostí i držet na noteboocích / Router. V podstatě nemám tušení o tom, jak nastavit bezdrátové připojení k internetu na notebooku. Hledám ke koupi dva notebooky pro mě a mé přítelkyni, ale nechci být omezena na délku má usb / Ethernet kabely. Nevěděl bych, kde začít, předpokládám, id muset jít ven a koupit router, jak se někteří konektor modem do mého routeru a nainstalovat nějaký software? Nebyl bych překvapen, kdyby kupovat router byla jediná věc, kterou jsem dostal v pořádku. Snažil jsem se googleing tuto otázku, ale přišel s prodejem internetové stránky routery, ale ne vysvětlit, jak je zřídil. V podstatě by mi někdo projít malý na to, co musím nastavit bezdrátové připojení k internetu na 2 notebooky? I to, co bych si koupit. Notebooky bude s největší pravděpodobností se systémem Vista Home Premium v případě, že je rozdíl, jsem v současné době surfovací prkno Motorola modem s modrým usb kabel a žlutý kabel Ethernet, v němž jsem používat v tuto chvíli. http://www.ebuyer.com/product/125582 To je router Zajímá mě, jak Ive slyšel velmi pozitivní recenze na to, ale v seznamu Poľadavky it doesnt seznam Vista? "Požadavky na systém Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Za prvé, z jaké země se nacházíte a kdo je tvůj ISP?
| |||
| |||
| uk - Gloucester (Byl smysl pro změnu vlajky zpět) A můj ISP je Telewest Broadband |
|
| |||
| |||
| OK .... většina Laptopy dnes přijde wifi povolen, takže by neměla potřebovat žádné další sadu pro tyto případy. Ještě zkontrolujte, že mají 802.11g wifi, ve spec. Existuje vyšší spec (802.11n draft), které v současné době pouze zdá být nabízeny na vyšší spec stroje. 802.11n draft je mnohem rychlejší pro přenos souborů mezi stroji, ale opravdu zvyklý dělat hodně rozdíl oproti standardním připojení k Internetu. Pokud jde o router, budete potřebovat bezdrátový směrovač kabel, pro připojení k modemu, jako jsou tento jeden, ne ADSL Router, jako jsou thease designe pro ISP, kteří používají telefonní linky a modemu, které obsahují. Pokud se rozhodnete jít na notebooku s 802.11n, pak budete muset zvolit vyšší spec Router na zápas, aby si rychlejší přenos souborů rychlostí. Není toho moc k nastavení věci do pořádku, ale pokud máte jakékoliv problémy, stačí funkci znovu zde. HTH |
|
| |||
| |||
| http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview je laptop mám na mysli Síť Wired LAN 10/100/1000, modem V.92 Bezdrátová Intel 802.11a/b/g * Bezdrátová technologie Intel 802.11a/b/g/n (MIMO) Routeru, který byste mi doporučili, a jakmile ive koupil router, je to případ spojovat to k mé stávající modem, router instalaci softwaru a postupujte podle pokynů? |
|
| |||
| |||
| možná něco po vzoru http://www.ebuyer.com/product/132750 |
|
| |||
| |||
| OK ... Laptop máte uvedeny, je povoleno a podporuje WiFi 802.11n, takže Router máte uvedeny bude fungovat dobře s ním, což umožňuje při vyšších rychlostech. Budou oba pracovat v pohodě s zařízeními při nižších rychlostech příliš (tzn. 802.11b + g). Teoreticky 802.11n je 10 x rychlejší viz tady pro info. Jakmile máte router, můžete hníst jej do modemu a postupujte podle pokynů, které s sebou. To je někdy snazší dočasně připojit kabel Ethernet, z routeru do PC nebo notebooku, jen na konfiguraci routeru a poté jej odpojte, kdy platí. Některé směrovače jsou snadno nakonfigurovat průvodce, záleží na tom, make & model. |
|
| |||
| |||
| ach děkuji moc, že jste ukončil své obavy týkající se notebook cheers mate jen přidáno na váš rep |
|
| |||
| |||
| Rádo se stalo .... jeden bod, pokud jde o Samsung R700, jen jsem to googled a mnoho dodavatelů nejsou zobrazeny jako 802.11n .... zdá se, pouze Ebuyer se cituje ve spec. a mohou se mýlí. Pokud je to pro vás důležité, může to stojí za to ověřit, než si objednáte. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Který OS Mám instalaci? | runoades | Operační systémy Windows | 6 | 1.září 2009 06:24 |
| Otáčejte £ 50 Wireless Router do 400 liber Wireless Router - DD-WRT Průvodce | serverguy | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 17. října 2008 17:34 |
| XP Pro nastavení problém | aaron00lee | Operační systémy Windows | 2 | 3. února 2008 13:32 |
| Používáte router / modem jen jako router? | jamier1985uk | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 5. červen 2007 01:20 |
| Modem / router - ZyXEL 54Mbps Wireless ADSL2 + Modem / Router + USB Adapter | škádlení | Obecné Hardware Chat | 1 | 5. října 2006 05:38 |
| Thread Nástroje | |
| |