μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Router setup;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31 Μαΐου, 2008, 05:17
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

Hey όλα, ζητά συγγνώμη σε προχωρημένο για την έλλειψη γνώσεων i κατέχουν για φορητούς υπολογιστές / Router.

Βασικά δεν έχω ιδέα για το πώς να δημιουργήσει ασύρματο Internet για ένα φορητό υπολογιστή. Ψάχνω να αγοράζουν δύο φορητούς υπολογιστές για μένα και την κοπέλα μου, αλλά δεν θέλουν να περιορίζονται στο μήκος του usb μου / Ethernet καλώδια. Δεν θα ξέρει από πού να αρχίσω, υποθέτω id πρέπει να βγούμε έξω και να αγοράσει ένα δρομολογητή, ορισμένες πώς πρίζα modem μου σε router μου και να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό; Δεν θα εκπλαγείτε αν αγοράζουν το router ήταν το μόνο πράγμα εγώ πήρα σωστή. Έχω δοκιμάσει googleing αυτό το ζήτημα, αλλά κατέληξε σε δικτυακούς τόπους πώλησης δρομολογητές, αλλά δεν εξηγεί πώς να τις έχει συγκροτήσει.

Βασικά, θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει μια μικρή τρέχει μέσα σε αυτό που πρέπει να έχετε ασύρματο Internet, που έχει συσταθεί στις 2 φορητούς υπολογιστές; Επίσης, τι θα χρειάζομαι για να αγοράσει. Οι φορητοί υπολογιστές θα είναι πιθανότατα τρέχει Vista Home Premium αν αυτό κάνει τη διαφορά, έχω τώρα ένα μόντεμ ιστιοσανίδα Motorola με ένα μπλε καλώδιο USB και ένα κίτρινο καλώδιο Ethernet στην οποία είμαι χρησιμοποιώντας αυτή τη στιγμή.

http://www.ebuyer.com/product/125582

Αυτό είναι το router με ενδιαφέρει όπως Ive ακούσει πολύ θετικά σχόλια σχετικά με αυτό, αλλά στον κατάλογο των Απαιτήσεις αυτό doesnt λίστα Vista;
"Απαιτήσεις συστήματος Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/Me/NT/2000/XP"
Old 31 Μαΐου, 2008, 05:44
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

Πρώτα απ 'όλα ποια χώρα βρίσκεστε μέσα και ποιος είναι ISP σας;

Έχω την εντύπωση αυτή είναι μια καλωδιακή σύνδεση;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 31 Μαΐου, 2008, 05:47
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

uk - Gloucester (Έχει νόημα να αλλάξει τη σημαία πίσω) Και μου ISP είναι Telewest Broadband
Old 31 Μαΐου, 2008, 06:08
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

Εντάξει .... Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές σήμερα θα έρθει wifi ενεργοποιημένο, οπότε δεν θα χρειάζεται καμία επιπλέον σετ για αυτές. Ακριβώς ελέγξτε ότι έχουν 802.11g WiFi, στο spec.

Υπάρχει μεγαλύτερη spec (802.11n draft), η οποία επί του παρόντος μόνο φαίνεται να προσφέρονται για την τριτοβάθμια spec μηχανήματα. 802.11n σχέδιο είναι πολύ πιο γρήγορα για μεταφορές αρχείων μεταξύ των μηχανών, αλλά συνηθισμένο κάνει πραγματικά μεγάλη διαφορά στο επίπεδο συνδέσεων Internet.

Όσο για το Router, θα χρειαστείτε ένα καλώδιο Wireless Router, για να συνδέσετε το μόντεμ σας, όπως αυτό ένα, δεν το ADSL Router, όπως είναι thease designe για τους ISP που χρησιμοποιούν την τηλεφωνική γραμμή και να ενσωματώσουν μόντεμ.

Αν αποφασίσετε να πάτε για ένα φορητό με 802.11n, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα υψηλότερο spec Router να ταιριάζουν, για να απολαύσετε την ταχύτερη αρχείο ταχύτητες μεταφοράς.

Υπάρχουν πολλά για να μην τον καθορισμό πράγματα, αλλά εάν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα, μόνο μετά πάλι εδώ.

HTH
Old 31 Μαΐου, 2008, 06:52
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview είναι ο φορητός υπολογιστής που έχω στο μυαλό
Δίκτυο
Ενσύρματο LAN 10/100/1000, Modem V.92 Wireless Intel 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO)

Router το οποίο θα σας προτείνουμε, και μία φορά Ive αγόρασε ένας δρομολογητής είναι μια περίπτωση για τη σύνδεσή του με τις τρέχουσες μόντεμ μου, την εγκατάσταση του δρομολογητή λογισμικού και ακολουθώντας τις οδηγίες;
Old 31 Μαΐου, 2008, 06:56
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

ίσως κάτι προς την κατεύθυνση της http://www.ebuyer.com/product/132750
Old 31 Μαΐου, 2008, 07:29
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

Εντάξει ... το φορητό έχετε απαριθμούνται wifi είναι ενεργοποιημένο και υποστηρίζει 802.11n, ώστε η ρουτίνα έχετε απαριθμούνται θα συνεργαστεί με το πρόστιμο αυτό, επιτρέποντας υψηλότερες ταχύτητες. Θα τόσο ωραία δουλειά με συσκευές σε πολύ χαμηλότερες ταχύτητες (δηλαδή 802.11b + g).
Θεωρητικά 802.11n είναι 10 x ταχύτερη βλέπε εδώ για πληροφορίες.

Μόλις έχετε το Router, μπορείτε πατημασιά απλά σε μόντεμ σας και ακολουθήστε τις οδηγίες που απορρέουν από αυτή. Μερικές φορές είναι ευκολότερο να προσωρινά συνδέσετε ένα καλώδιο Ethernet, από το Router στο PC ή το φορητό υπολογιστή, απλά για να ρυθμίσετε το Router και στη συνέχεια αποσυνδέστε το, όταν γίνει.
Ορισμένοι Router έχουν ένα εύκολο οδηγό ρύθμισης των παραμέτρων, εξαρτάται από τη μάρκα και το μοντέλο.
Old 31 Μαΐου, 2008, 07:35
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

αχ σας ευχαριστώ πολύ, έχετε θέσει τέλος στις ανησυχίες μου αφορούν το laptop mate cheers απλώς προστίθεται στο rep σας
Old 31 Μαΐου, 2008, 07:41
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

Είσαι ευπρόσδεκτη .... ένα σημείο που αφορά τη Samsung R700, εγώ googled ακριβώς και τα μέρη των προμηθευτών δεν είναι αυτό που δείχνει ως 802.11n .... φαίνεται μόνο Ebuyer είναι αυτό αναφέροντας στο spec. και μπορεί να έχουν λάθος.

Αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, ίσως να αξίζει τον έλεγχο αυτό, πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας.
Old 31 Μαΐου, 2008, 07:56
Ομάδα Δωρητών

Default Router setup;

Πραγματικότητα στην ιστοσελίδα της Samsung, φαίνεται ότι υπάρχουν 2 specs .... βλέπω εδώ
ένα έχει 802.11n και κανείς δεν κάνει, κι έτσι είναι δυνατό Ebuyer είναι σωστές.
Ακόμα κι έτσι, ίσως να αξίζει τον έλεγχο με τους
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.