![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima, Apologizes u razvijenom za nedostatak znanja i držite na laptop / usmjerivača. Uglavnom nemam pojma o tome kako postaviti bežični internet za laptop. Tražim u kupnji dva prijenosna računala za mene i moju djevojku, ali ne želim biti ograničeni na dužinu moga USB / Ethernet kablova. Ne bih znati gdje započeti, pretpostavljam id morati izaći i kupiti ruter, neke dodatke kako moj modem u moj usmjerivač i instalirati neki softver? Ne bih se iznenadio ako kupovine ruter je jedino što sam dobio ispravne. Ive 'pokušao googleing ovo pitanje, ali je došao gore sa webove prodaja usmjerivača, ali ne s objašnjenjem kako se postaviti ih gore. Uglavnom, dajte mi netko mogao malo probiti na ono što mi treba da imaju bežični Internet postaviti laptop na 2? I što bi mi treba da kupimo. U prijenosnicima će najvjerojatnije biti pokrenut Vista Home Premium, ako to čini razliku, ja trenutno imaju daska za surfanje Motorola modem s USB kabelom i plavo žutu Ethernet kabel u kojoj sam trenutno koristite. http://www.ebuyer.com/product/125582 To je ruter sam zainteresiran kao Ive čula vrlo pozitivne recenzije na njemu, ali na popisu uvjete da se popis Vista? "Zahtjevi sustava Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prije svega što se zemlja nalazi u vama i koji je vaš ISP?
| |||
| |||
| uk - Gloucester (Je značenja za promjenu flag nazad) I moj ISP je Telewest Broadband |
|
| |||
| |||
| OK .... Prijenosna računala danas većina će doći WiFi omogućen, tako da ne morate bilo koji dodatni komplet za njih. Dovoljno je provjeriti da su 802.11g WiFi, u spec.. Postoji veći spec. (802.11n nacrtu), koja se trenutno samo čini se da je ponuđena na višim spec. strojevi. 802.11n proba je mnogo brža za transfere datoteka između strojeva, ali navika stvarno puno razlika na standardni Internet veze. Što se tiče Router, morate imati Wireless Router kabel, za spajanje na vaš modem, kao što su ovo jedan, a ne ADSL Router, kao thease se designe za ISP-ove koji koriste telefonsku liniju i oni inkorporirati modema. Ako odlučite poći za laptop sa 802.11n, tada ćete morati izabrati veći spec. Router na utakmicu, da uživaju brži prijenos datoteka brzina. Nema ih puno na postavljanju stvari, ali ako imate bilo kakvih problema, samo opet post ovdje. HTH |
|
| |||
| |||
| http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview laptop mi je imati na umu Mreža Wired 10/100/1000 LAN, V.92 modem Wireless Intel 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO) Koji ruter bi vam preporučam, a kada imam kupio ruter je to slučaj za povezivanje Internet to moj trenutačni modem, ruter instaliranje softvera i slijedite upute? |
|
| |||
| |||
| možda nešto duž linije http://www.ebuyer.com/product/132750 |
|
| |||
| |||
| OK ... Prijenosni imate navedene WiFi omogućen je i podržava 802.11n, pa je tako Router imate na popisu će raditi u redu s njom, koji omogućuje brže brzinama. Oni će oboje rade u redu s uređajima na nižim brzinama prekasno (tj. 802.11b + g). U teoriji je 10 x 802.11n brže vidjeti ovdje za info. Nakon što ste se Router, možete jednostavno prćastog u svoj modem i slijedite upute koje dolaze s njom. Ponekad je lakše privremeno spojiti Ethernet kabel iz Router na PC ili laptop, samo da biste konfigurirali Router isključiti ga i onda, kad završite. Router Neki su se jednostavno konfigurirati čarobnjaka, to ovisi o napraviti i model. |
|
| |||
| |||
| ah puno hvala, da ste okončati u moje brige ukljuccivanju laptopa nazdravlje mate upravo dodali u svoj rep |
|
| |||
| |||
| You're welcome .... jednom trenutku u vezi Samsung R700, JA pravedan googled to i puno dobavljači ne prikazuju ga kao 802.11n .... čini se citiranjem samo Ebuyer su ga u spec.. i oni svibanj imati krivu. Ako je ovo važno za vas, to bi moglo biti vrijedno potvrdi ovaj, prije vas naručiti. |