kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Router beállítása?

Reply

Téma eszközök
Old Május 31 2008, 05:17
Donor Group

Default Router beállítása?

Hey all, Apologizes a fejlett az ismeretek hiánya mellett a laptopok / routers.

Alapvetően fogalmam sincs arról, hogyan lehet létrehozni a vezeték nélküli internet a laptop. Én keresem a felvásárlási két laptopok nekem és a barátnője, de nem akarom, hogy csak a hosszú én USB / Ethernet vezetékek. Én nem tudom, hol kezdjem, azt feltételezi, id kell mennem, és vegyél egy router, néhány hogyan dugó a modemet be a router és telepítesz néhány szoftvert? Nem lennék meglepve, ha a felvásárlást az útválasztó volt az egyetlen dolog, amit kaptam helyes. Megpróbáltam googleing ez a kérdés merült fel, de a weboldalak értékesítési router, de nem arról, hogyan kell meghatározni őket.

Alapvetően lehet valaki adjon nekem egy kis fut át, mit kell, hogy a vezeték nélküli Internet létre 2 laptop? Mit is kell vásárolnia. A laptopok is nagy valószínűséggel fut Vista Home Premium, ha ez tesz különbséget, azt jelenleg a Motorola szörfdeszka modem egy kék USB kábel és egy sárga Ethernet kábel, amely segítségével Én abban a pillanatban.

http://www.ebuyer.com/product/125582

Ez a router érdeklődöm a Ive hallottam nagyon pozitív véleménye van, de a listán a követelmények, ez nem listázza Vista?
"Rendszerkövetelmények Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP"
Old Május 31 2008, 05:44
Donor Group

Először is, mi vagy te ország területén található, és aki az ISP-t?

Úgy érzem ez a kábeles kapcsolat?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Május 31 2008, 05:47
Donor Group

uk - Gloucester (Volt, ami megváltoztathatja a zászló vissza) És a ISP van Telewest Broadband
Old Május 31 2008, 06:08
Donor Group

OK .... Laptopok legtöbb ma lesz wifi bekapcsolva, így nem igényel semmilyen extra készlet ezeket. Csak ellenőrzi, hogy azokat 802.11g WiFi, a spec.

Van egy magasabb spec (802.11n draft), ami jelenleg úgy tűnik, csak fel kell kínálni a magasabb spec machines. 802.11n draft sokkal gyorsabb a fájlátvitel gépek között, de a szokás, hogy nagyon sok a különbség a szabványos internetes kapcsolatokat.

A router, szüksége lesz egy Wireless Cable Router, csatlakoztatni a modemet, hogy, mint a ez az egyik, nem pedig egy ADSL router, mint thease a designe az internetszolgáltatók, akik a telefonvonalak, és tartalmaznia kell egy modem.

Ha úgy dönt, hogy egy laptop-val 802.11n, akkor le kell választani a magasabb spec Router a mérkőzés, hogy élvezze a gyorsabb fájl átviteli sebességgel.

Nincs sok beállítási dolgokat, de ha bármilyen problémája merülne fel, csak postai úton ismét itt.

HTH
Old Május 31 2008, 06:52
Donor Group

http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview A laptop gondolok
Hálózat
Vezetékes 10/100/1000 LAN, V.92 modem Wireless Intel 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO)

Melyik router lenne akkor ajánlom, egyszer ive vásárolt egy router ez esetben összeköti az én jelenlegi modem, router szoftverek telepítése és a következő utasítások?
Old Május 31 2008, 06:56
Donor Group

Lehet, hogy valami mentén http://www.ebuyer.com/product/132750
Old Május 31 2008, 07:29
Donor Group

OK ... Az Ön által felsorolt Laptop wifi van engedélyezve, és támogatja a 802.11n, így a router van a felsorolt jól működik együtt, amely lehetővé teszi a gyorsabb sebességgel. Ezek mind jól működik a készülék az alacsonyabb sebesség is (azaz a 802.11b + g).
Elméletileg 802.11n 10 x gyorsabb, lásd itt infoért.

Miután a router, egyszerűen mopszli be a modemet, és kövesse az utasításokat, hogy jöjjön vele. Néha egyszerűbb ideiglenesen felakaszt egy Ethernet-kábel, a router, hogy a PC vagy laptop, csak hogy állítsd be a router, majd húzza ki azt, ha kész.
Néhány router egy egyszerű konfigurálása varázsló, attól függ, hogy a + modellt.
Old Május 31 2008, 07:35
Donor Group

Ó, köszönöm szépen, már véget vessen én nyugtalanságnak járó laptop cheers mate most lett a rep
Old Május 31 2008, 07:41
Donor Group

Szívesen .... Egy pont a Samsung R700, csak googled, és sok a szállítók nem jelennek meg a 802.11n .... úgy tűnik, csak Ebuyer is idézte azt a spec. és lehet, hogy tévedek.

Ha ez fontos neked, hogy érdemes lenne-e annak ellenőrzése, mielőtt helyet parancs.
Old Május 31 2008, 07:56
Donor Group

Igazából a Samsung honlapján, úgy tűnik, van 2 specs .... lát itt
egy 802.11n rendelkezik, és egy nem, úgy lehetséges Ebuyer helyességét.
Mégis, talán érdemes ellenőrzésére velük
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.