![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hey all, Apologizes a fejlett az ismeretek hiánya mellett a laptopok / routers.
Alapvetően fogalmam sincs arról, hogyan lehet létrehozni a vezeték nélküli internet a laptop. Én keresem a felvásárlási két laptopok nekem és a barátnője, de nem akarom, hogy csak a hosszú én USB / Ethernet vezetékek. Én nem tudom, hol kezdjem, azt feltételezi, id kell mennem, és vegyél egy router, néhány hogyan dugó a modemet be a router és telepítesz néhány szoftvert? Nem lennék meglepve, ha a felvásárlást az útválasztó volt az egyetlen dolog, amit kaptam helyes. Megpróbáltam googleing ez a kérdés merült fel, de a weboldalak értékesítési router, de nem arról, hogyan kell meghatározni őket. Alapvetően lehet valaki adjon nekem egy kis fut át, mit kell, hogy a vezeték nélküli Internet létre 2 laptop? Mit is kell vásárolnia. A laptopok is nagy valószínűséggel fut Vista Home Premium, ha ez tesz különbséget, azt jelenleg a Motorola szörfdeszka modem egy kék USB kábel és egy sárga Ethernet kábel, amely segítségével Én abban a pillanatban. http://www.ebuyer.com/product/125582 Ez a router érdeklődöm a Ive hallottam nagyon pozitív véleménye van, de a listán a követelmények, ez nem listázza Vista? "Rendszerkövetelmények Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP" |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Először is, mi vagy te ország területén található, és aki az ISP-t?
|
|||
|
|||
|
uk - Gloucester (Volt, ami megváltoztathatja a zászló vissza) És a ISP van Telewest Broadband
|
|
|
|||
|
|||
|
OK .... Laptopok legtöbb ma lesz wifi bekapcsolva, így nem igényel semmilyen extra készlet ezeket. Csak ellenőrzi, hogy azokat 802.11g WiFi, a spec.
Van egy magasabb spec (802.11n draft), ami jelenleg úgy tűnik, csak fel kell kínálni a magasabb spec machines. 802.11n draft sokkal gyorsabb a fájlátvitel gépek között, de a szokás, hogy nagyon sok a különbség a szabványos internetes kapcsolatokat. A router, szüksége lesz egy Wireless Cable Router, csatlakoztatni a modemet, hogy, mint a ez az egyik, nem pedig egy ADSL router, mint thease a designe az internetszolgáltatók, akik a telefonvonalak, és tartalmaznia kell egy modem. Ha úgy dönt, hogy egy laptop-val 802.11n, akkor le kell választani a magasabb spec Router a mérkőzés, hogy élvezze a gyorsabb fájl átviteli sebességgel. Nincs sok beállítási dolgokat, de ha bármilyen problémája merülne fel, csak postai úton ismét itt. HTH |
|
|
|||
|
|||
|
http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview A laptop gondolok
Hálózat Vezetékes 10/100/1000 LAN, V.92 modem Wireless Intel 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO) Melyik router lenne akkor ajánlom, egyszer ive vásárolt egy router ez esetben összeköti az én jelenlegi modem, router szoftverek telepítése és a következő utasítások? |
|
|
|||
|
|||
|
Lehet, hogy valami mentén http://www.ebuyer.com/product/132750
|
|
|
|||
|
|||
|
OK ... Az Ön által felsorolt Laptop wifi van engedélyezve, és támogatja a 802.11n, így a router van a felsorolt jól működik együtt, amely lehetővé teszi a gyorsabb sebességgel. Ezek mind jól működik a készülék az alacsonyabb sebesség is (azaz a 802.11b + g).
Elméletileg 802.11n 10 x gyorsabb, lásd itt infoért. Miután a router, egyszerűen mopszli be a modemet, és kövesse az utasításokat, hogy jöjjön vele. Néha egyszerűbb ideiglenesen felakaszt egy Ethernet-kábel, a router, hogy a PC vagy laptop, csak hogy állítsd be a router, majd húzza ki azt, ha kész. Néhány router egy egyszerű konfigurálása varázsló, attól függ, hogy a + modellt. |
|
|
|||
|
|||
|
Ó, köszönöm szépen, már véget vessen én nyugtalanságnak járó laptop cheers mate most lett a rep
|
|
|
|||
|
|||
|
Szívesen .... Egy pont a Samsung R700, csak googled, és sok a szállítók nem jelennek meg a 802.11n .... úgy tűnik, csak Ebuyer is idézte azt a spec. és lehet, hogy tévedek.
Ha ez fontos neked, hogy érdemes lenne-e annak ellenőrzése, mielőtt helyet parancs. |