![]() |
|
| |||
| |||
| היי כל, מתנצל על מתקדמים חוסר ידע אני מחזיק על מחשבים ניידים / נתבים. בעיקרון אין לי מושג איך להגדיר אינטרנט אלחוטי עבור מחשב נייד. אני בודק את שני המחשבים קונה לי ואת חברה שלי אבל לא רוצה להיות מוגבל אורך של USB שלי / חוטי Ethernet. אני לא יודע איפה להתחיל, אני מניח מזהה צריך לצאת לקנות נתב, כמה איך תקע את המודם שלי לנתב שלי להתקין תוכנה מסוימת? אני לא אתפלא אם לקנות את הנתב היה הדבר היחיד שאני חייב לתקן. ניסיתי googleing את השאלה הזאת אבל הגיע עם מכירת אתרי אינטרנט נתבים אבל לא מסביר כיצד להגדיר אותם. ביסודו של דבר מישהו יכול לתת לי לרוץ דרך קטנה על מה אני צריך להגדיר אינטרנט אלחוטי ב 2 המחשבים? גם מה אני צריך לקנות. מחשבים ניידים הסבירה ביותר לפעול Vista Home Premium אם זה משנה משהו, אני כרגע יש לי מודם מוטורולה גלשן באמצעות כבל USB כחול צהוב כבל Ethernet שבה אני משתמש כרגע. http://www.ebuyer.com/product/125582 זה הנתב מתעניין כמו אייב שמעתי ביקורות חיוביות מאוד על זה אבל ברשימה של requirments זה doesn't רשימת Vista? "דרישות מערכת לינוקס, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ראשית המדינה כל מה אתה ממוקם ואת מי הוא ספק שירותי האינטרנט שלך?
| |||
| |||
| בריטניה - גלוסטר (היתה משמעות לשנות את הדגל בחזרה) ו-ISP שלי הוא Telewest פס רחב |
|
| |||
| |||
| אישור .... רוב המחשבים הניידים היום יבוא WiFi מופעל, כך שאתה לא צריך צריך שום ערכה נוספת עבור אלה. רק לבדוק שיש להם WiFi 802.11g, ב spec. יש Spec גבוה (802.11n טיוטה), אשר כרגע רק נראה מוגש על המכונות Spec גבוה. 802.11n הגיוס הוא הרבה יותר מהיר עבור העברת קבצים בין מכונות, אבל וונט באמת עושה הרבה הבדל אל חיבורי האינטרנט הסטנדרטיים. לגבי נתב, תצטרך כבל נתב אלחוטי, לחבר את המודם שלך, כגון זה אחד, לא נתב ADSL, כמו thease הם designe עבור ספקי שירותי אינטרנט העושים שימוש בקו הטלפון והם לשלב מודם. אם תחליט ללכת על מחשב נייד עם 802.11n, אז תצטרך לבחור נתב spec גבוהה כדי להתאים, כדי ליהנות מהר קובץ מהירויות העברה. אין הרבה להגדרה דברים, אבל אם יש לך בעיות, רק לכתוב כאן שוב. HTH |
|
| |||
| |||
| http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview הוא נישא אני מתכנן רשת Wired 10/100/1000 LAN, V.92 מודם אלחוטי Intel 802.11a/b/g * אינטל 802.11a/b/g/n (MIMO) איזה נתב היית ממליץ, ופעם ive קנה נתב זה מקרה של אותו חיבור למודם הנוכחי שלי, התקנת תוכנת הנתב וביצוע ההנחיות? |
|
| |||
| |||
| אולי משהו בנוסח של http://www.ebuyer.com/product/132750 |
|
| |||
| |||
| אישור ... המחשב הנייד יש לך ברשימה הוא מופעל תומך WiFi 802.11n, אז יש לך את הנתב ברשימה יעבוד בסדר גמור עם זה, המאפשרות מהירויות מהר. הם יהיו בסדר לעבוד עם שני מכשירים במהירויות נמוכות מדי (כלומר 802.11b + g). בתיאוריה 802.11n הוא 10 x מהר לראות כאן עבור מידע. ברגע שיש לך את הנתב, אתה יכול פשוט פאג זה לתוך המודם ובצע את ההוראות שמגיעות עם זה. לפעמים זה קל יותר להתחבר זמנית, כבל Ethernet, מן הנתב למחשב או מחשב נישא, רק כדי להגדיר את הנתב ולאחר מכן נתק אותו, כאשר עשיתי. חלקם של הנתב יש להגדיר אשף קל, זה תלוי לעשות & המודל. |
|
| |||
| |||
| אה תודה רבה לך, לך לשים קץ דאגות לערב את בן הזוג לחיים את המחשב הנייד שלי רק הוסיף נציג שלך |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן .... נקודה אחת לגבי R700 סמסונג, אני פשוט בגוגל זה הרבה ספקים לא מראה את זה כמו 802.11n .... נראה רק Ebuyer מצטטים אותו המפרט. והם אולי זה לא בסדר. אם זה חשוב לך, זה יכול להיות שווה אימות זה, לפני שאתה להזמין. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| איזו מערכת הפעלה כדאי לי ההתקנה? | runoades | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 1 ספטמבר 2009 06:24 |
| פנה א £ 50 נתב אלחוטי לתוך £ 400 נתב אלחוטי - DD-WRT מדריך | serverguy | רישות, מודמים & VoIP | 0 | -17 אוקטובר 2008 17:34 |
| הבעיה תוכנית ההתקנה של XP Pro | aaron00lee | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 3rd פברואר 2008 13:32 |
| באמצעות נתב / מודם בדיוק כמו נתב? | jamier1985uk | רישות, מודמים & VoIP | 6 | ה -5 בחודש יוני 2007 01:20 |
| המודם / נתב - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + מודם / נתב + מתאם USB | banter | כללי חומרה צ 'אט | 1 | ה -5 בחודש אוקטובר 2006 05:38 |
| שרשרת כלים | |
| |