![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Hey all, atsiprašome už pažangių žinių stoka I Hold on Laptops / maršrutizatorių.
Iš esmės aš ne idėja, kaip sukurti bevielį internetą kompiuteryje. Noriu pirkti į du nešiojamuosius kompiuterius už mane ir mano draugė, bet nenoriu būti tik mano USB ilgis / Ethernet "laidus. Aš nežinau, kur pradžia, aš manau, numeris turi eiti ir nusipirkti maršrutizatorių, kai, kaip mano modemo kištuką į savo maršrutizatorių ir įdiegti kai kurie programinės įrangos? Aš ne nustemba, jei pirkti maršrutizatorius buvo vienintelis dalykas, aš teisingai. I've tried googleing šį klausimą, bet atėjo su svetainių pardavimu maršrutizatorius, bet ne paaiškinantis, kaip juos sudaryti. Iš esmės gali kas nors duoti man paleisti per maža dėl ko man reikia, kad bevielis internetas įkurtos 2 nešiojamuosius kompiuterius? Be to, ką man reikia nusipirkti. Nešiojamųjų kompiuterių, greičiausiai, bus rodomi Vista Home Premium ", jei tas daro skirtumą, aš šiuo metu Siemens burlenčių modemas su mėlyna USB kabelis ir geltonas kabelis Ethernet, kurioje Aš naudoju šiuo metu. http://www.ebuyer.com/product/125582 Tai maršrutizatorius domiuosi kaip Ive girdėjau labai teigiamų atsiliepimų apie ją, bet iš Reikalavimai tai doesnt sąrašą Vista sąrašą? "Reikalavimai sistemai Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP" |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pirmiausia tai, kurioje šalyje esate įsikūręs, ir kuris yra ISP?
|
|||
|
|||
|
uk - Gloucester (Buvo apibrėžta pakeisti vėliavos atgal) Ir mano ISP Telewest Broadband
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai .... Pačios Nešiojamieji šiandien ateis wifi įjungtas, todėl jums neturėtų prireikti papildomų rinkinys šių. Tiesiog patikrinkite, kad jie 802.11g wifi, o spec.
Yra didesnis Spec (802.11n draft), kuris šiuo metu tik atrodo, kad pasiūlyta didesnė spec mašinos. 802.11n draft yra daug greitesnis už duomenų perdavimą tarp mašinų, tačiau tikrai įpratęs, kad skirtumo daug standartinių interneto ryšio. Kaip maršrutizatorius, jums reikės Wireless Cable Router prijungti jūsų modemą prie, pavyzdžiui, šitas viena, ne ADSL Router, kaip yra thease Dizainas dėl IPT, kurie naudoja telefono linija ir jie įtraukti Modemas. Jei nuspręsite eiti su 802.11n Laptop, tada jums reikia pasirinkti didesnį spec maršrutizatorius rungtynės, mėgautis greitesnis failų perkėlimo greitis. Čia nėra daug nustatant things up, bet jei turite kokių nors problemų, tik po kartą čia. HTH |
|
|
|||
|
|||
|
http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview yra nešiojamas turiu omenyje
Tinklas Laidinė 10/100/1000 LAN, V.92 modem Intel Wireless 802.11a/b/g * Intel 802.11A/B/G/N (MIMO) Kuris maršrutizatorių patartumėte, ir IVE kartą nusipirkau maršrutizatorių tai prijungti jį prie savo esamą modemo atveju, įrengimo kelvedžio programinę įrangą ir vadovaudamiesi instrukcijomis? |
|
|
|||
|
|||
|
Galbūt kažkas palei linijas http://www.ebuyer.com/product/132750
|
|
|
|||
|
|||
|
Gerai ... Laptop turite išvardytų yra wifi įjungtas ir palaiko 802.11n, tai maršrutizatorius turite išvardytų veiks gerai su juo, leidžianti greičiau greičiu. Jie abu baudos darbą su įtaisais mažesniu greičiu per daug (pvz., 802.11b + g).
Teoriškai 802.11n yra 10 x greičiau pamatyti čia už info. Jei turite maršrutizatorių, galite tiesiog mopsas jį į savo modemo ir vykdykite instrukcijas, kad ateiti su ja. Tai kartais lengviau laikinai hook up Ethernet kabelis, nuo maršrutizatorius, prie kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio, tik sukonfigūruoti maršrutizatorių ir tada atjunkite jį, kai baigsite. Kai maršrutizatorių yra lengvai konfigūruoti vedlys, tai priklauso nuo to make & modelį. |
|
|
|||
|
|||
|
Ah Labai ačiū, jūs nutraukti savo rūpesčius dalyvauja nešiojamas Cheers mate tik pridėti prie savo REP
|
|
|
|||
|
|||
|
You're welcome .... vienu punktu apie Samsung R700, aš tiesiog googled jis ir daug tiekėjų nerodomi kaip 802.11n .... atrodo tik Ebuyer yra cituoju jį spec. ir jie gali tai neteisinga.
Jei tai svarbu jums, vertėtų patikrinti, ar tai, prieš vietos tvarka. |