mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Router setup?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 31, 2008, 05:17
Donors Group

Default Router setup?

Hey all, atvainojas uzlabotas par zināšanu trūkumu man pieder uz portatīvajiem datoriem / maršrutētājiem.

Būtībā man nav ideju par to, kā izveidot bezvadu internetu klēpjdators. Es meklēju, nopērkot divus klēpjdatorus par mani un manu draudzeni, bet nevēlaties, lai tikai uz garumu mans USB / Ethernet vadi. Es nezinu, kur sākt, es pieņemu id ir iet un pirkt maršrutētāju, daži to plug mans modems manā maršrutētāju un uzstādīt dažas programmatūras? Es nebūtu pārsteigts, ja pērk router bija vienīgā lieta, i got pareizi. I've tried googleing šo jautājumu, tomēr nāca klajā ar mājas pārdošanu maršrutētāju, bet nav paskaidrots, kā to izveidē.

Būtībā varētu kāds man nelielu palaist caur to, kas man ir nepieciešams bezvadu internets, kas izveidota, 2 laptops? Arī to, ko man vajadzētu iegādāties. Laptops visticamāk darbināt Vista Home Premium, ja tas rada atšķirību, es pašlaik ir Motorola vējdēlis modems ar zilu usb kabeli un dzelteno Ethernet kabeli, kurā es esmu, izmantojot pie brīdī.

http://www.ebuyer.com/product/125582

Tas ir router esmu ieinteresēts kā Ive dzirdējis ļoti pozitīvas atsauksmes par to, bet sarakstā requirments tā doesn't sarakstu Vista?
"System Requirements Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP"
Old Maijs 31, 2008, 05:44
Donors Group

Default Router setup?

Pirmkārt, kādi valsts jūs esat atrodas un kura ir jūsu ISP?

Man ir sajūta, tas ir Kabeļa savienojums?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Maijs 31, 2008, 05:47
Donors Group

Default Router setup?

UK - Gloucester (Ir nozīme mainīt karoga atpakaļ), Un mans ISP ir Telewest Broadband
Old Maijs 31, 2008, 06:08
Donors Group

Default Router setup?

OK .... visvairāk Laptops šodien nāks wifi iespējota, tāpēc jums nav vajadzīga nekāda papildu komplekts tiem. Tikai pārliecinātos, ka tie ir 802.11g wifi, ar spec.

Ir lielāks spec (802.11n draft), kas šobrīd regulē tikai cilvēkiem, šķiet, piedāvā augstāko spec mašīnas. 802.11n draft ir daudz ātrāks par failu pārsūtīšanu starp mašīnām, bet paradis īsti darīt daudz atšķirība no standarta interneta pieslēgumu.

Kā Router, jums būs nepieciešama Wireless Router kabelis, lai savienotu modemu, lai, piemēram, šis viens, ne ADSL Router, kā thease ir Designe par ISP, kas izmanto telefona līniju un tās iekļauj Modem.

Ja izlemjat doties uz Laptop ar 802.11n, tad jums būs nepieciešams izvēlēties augstāku spec Router saskaņot, baudīt ātrāku failu pārsūtīšanas ātrumu.

Tur nav daudz ko nosaka lietas izveidi, bet, ja Jums ir jebkādas problēmas, tikai pēc jauna šeit.

HTH
Old Maijs 31, 2008, 06:52
Donors Group

Default Router setup?

http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview ir klēpjdators es domāju
Tīkls
Kabeļu 10/100/1000 LAN, V.92 Modem Wireless Intel 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO)

Kurš router jūs ieteiktu, un pēc IVE nopirka router tas ir gadījumā, savienojot to ar manu pašreizējo modemu, uzstādot router programmatūru un pēc instrukcijas?
Old Maijs 31, 2008, 06:56
Donors Group

Default Router setup?

varbūt kaut ko pa līniju http://www.ebuyer.com/product/132750
Old Maijs 31, 2008, 07:29
Donors Group

Default Router setup?

Labi ... Laptop jums ir minētas, ir wifi iespējota un atbalsta 802.11n, tāpēc Router jums ir uzskaitīti strādās naudas sodu ar to, kas ļauj ātrāk ātrumu. Tie būs gan darba, naudas sodu ar ierīcēm, ar mazākiem ātrumiem pārāk (ti, 802.11b + g).
In 802.11n teorija ir 10 x ātrāk redzēt šeit info.

Kad esat Router, jūs varat vienkārši mopsis to modemu un izpildiet norādījumus, kas ir neizbēgama. Dažreiz ir vieglāk uz laiku hook up Ethernet kabeli, no Router līdz datoru vai klēpjdatoru, tikai, lai konfigurētu maršrutētāju un pēc tam atvienojiet to, kad izdarīts.
Dažas maršrutētāja ir viegli konfigurēt vedni, tas ir atkarīgs padarīt & model.
Old Maijs 31, 2008, 07:35
Donors Group

Default Router setup?

ah thank you very much, esat izbeigt manas bažas saistītas klēpjdators cheers mate tikai pievienota jūsu rep
Old Maijs 31, 2008, 07:41
Donors Group

Default Router setup?

You're welcome .... vienu punktu attiecībā Samsung R700, es tikai googled to un daudz piegādātāju neparādās kā 802.11n .... šķiet tikai Ebuyer ir citēt to spec. un tiem var būt tas nepareizi.

Ja tas ir svarīgi jums, ir vērts pārbaudīt šo, pirms jūs vietu kārtībā.
Old Maijs 31, 2008, 07:56
Donors Group

Default Router setup?

Faktiski par Samsung mājas lapā, šķiet, ka tur ir 2 specs .... redzēt šeit
viena tomēr ir 802.11n, un tāda nav, tāpēc iespējams Ebuyer ir pareizi.
Pat tā, ka būtu vērts pārbaudīt ar tām
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.