![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all, atvainojas uzlabotas par zināšanu trūkumu man pieder uz portatīvajiem datoriem / maršrutētājiem. Būtībā man nav ideju par to, kā izveidot bezvadu internetu klēpjdators. Es meklēju, nopērkot divus klēpjdatorus par mani un manu draudzeni, bet nevēlaties, lai tikai uz garumu mans USB / Ethernet vadi. Es nezinu, kur sākt, es pieņemu id ir iet un pirkt maršrutētāju, daži to plug mans modems manā maršrutētāju un uzstādīt dažas programmatūras? Es nebūtu pārsteigts, ja pērk router bija vienīgā lieta, i got pareizi. I've tried googleing šo jautājumu, tomēr nāca klajā ar mājas pārdošanu maršrutētāju, bet nav paskaidrots, kā to izveidē. Būtībā varētu kāds man nelielu palaist caur to, kas man ir nepieciešams bezvadu internets, kas izveidota, 2 laptops? Arī to, ko man vajadzētu iegādāties. Laptops visticamāk darbināt Vista Home Premium, ja tas rada atšķirību, es pašlaik ir Motorola vējdēlis modems ar zilu usb kabeli un dzelteno Ethernet kabeli, kurā es esmu, izmantojot pie brīdī. http://www.ebuyer.com/product/125582 Tas ir router esmu ieinteresēts kā Ive dzirdējis ļoti pozitīvas atsauksmes par to, bet sarakstā requirments tā doesn't sarakstu Vista? "System Requirements Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmkārt, kādi valsts jūs esat atrodas un kura ir jūsu ISP?
| |||
| |||
| UK - Gloucester (Ir nozīme mainīt karoga atpakaļ), Un mans ISP ir Telewest Broadband |
|
| |||
| |||
| OK .... visvairāk Laptops šodien nāks wifi iespējota, tāpēc jums nav vajadzīga nekāda papildu komplekts tiem. Tikai pārliecinātos, ka tie ir 802.11g wifi, ar spec. Ir lielāks spec (802.11n draft), kas šobrīd regulē tikai cilvēkiem, šķiet, piedāvā augstāko spec mašīnas. 802.11n draft ir daudz ātrāks par failu pārsūtīšanu starp mašīnām, bet paradis īsti darīt daudz atšķirība no standarta interneta pieslēgumu. Kā Router, jums būs nepieciešama Wireless Router kabelis, lai savienotu modemu, lai, piemēram, šis viens, ne ADSL Router, kā thease ir Designe par ISP, kas izmanto telefona līniju un tās iekļauj Modem. Ja izlemjat doties uz Laptop ar 802.11n, tad jums būs nepieciešams izvēlēties augstāku spec Router saskaņot, baudīt ātrāku failu pārsūtīšanas ātrumu. Tur nav daudz ko nosaka lietas izveidi, bet, ja Jums ir jebkādas problēmas, tikai pēc jauna šeit. HTH |
|
| |||
| |||
| http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview ir klēpjdators es domāju Tīkls Kabeļu 10/100/1000 LAN, V.92 Modem Wireless Intel 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO) Kurš router jūs ieteiktu, un pēc IVE nopirka router tas ir gadījumā, savienojot to ar manu pašreizējo modemu, uzstādot router programmatūru un pēc instrukcijas? |
|
| |||
| |||
| varbūt kaut ko pa līniju http://www.ebuyer.com/product/132750 |
|
| |||
| |||
| Labi ... Laptop jums ir minētas, ir wifi iespējota un atbalsta 802.11n, tāpēc Router jums ir uzskaitīti strādās naudas sodu ar to, kas ļauj ātrāk ātrumu. Tie būs gan darba, naudas sodu ar ierīcēm, ar mazākiem ātrumiem pārāk (ti, 802.11b + g). In 802.11n teorija ir 10 x ātrāk redzēt šeit info. Kad esat Router, jūs varat vienkārši mopsis to modemu un izpildiet norādījumus, kas ir neizbēgama. Dažreiz ir vieglāk uz laiku hook up Ethernet kabeli, no Router līdz datoru vai klēpjdatoru, tikai, lai konfigurētu maršrutētāju un pēc tam atvienojiet to, kad izdarīts. Dažas maršrutētāja ir viegli konfigurēt vedni, tas ir atkarīgs padarīt & model. |
|
| |||
| |||
| ah thank you very much, esat izbeigt manas bažas saistītas klēpjdators cheers mate tikai pievienota jūsu rep |
|
| |||
| |||
| You're welcome .... vienu punktu attiecībā Samsung R700, es tikai googled to un daudz piegādātāju neparādās kā 802.11n .... šķiet tikai Ebuyer ir citēt to spec. un tiem var būt tas nepareizi. Ja tas ir svarīgi jums, ir vērts pārbaudīt šo, pirms jūs vietu kārtībā. |