mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Router setup?

Reply

Thread Tools
Old 31 mai 2008, 05:17
Grupul de donator

Default Router setup?

Salut tuturor, Apologizes în stadiu avansat pentru lipsa de cunoştinţe i ţineţi pe laptop-uri / routere.

Practic nu am nici o idee cu privire la modul de a înfiinţa fără fir la Internet pentru un laptop. Caut în cumpărarea două laptop-uri pentru mine si prietena mea, dar nu doriţi să se limiteze la o lungime de meu USB / Ethernet fire. Nu aş ştii de unde să încep, presupun id avea să iasă şi cumpăra un router, cum unele plug-mi modem router-mea şi în unele instala software-ul? Nu aş fi surprins dacă cumpărare router a fost singurul lucru care l-am luat corect. Am incercat googleing la această întrebare, dar a venit cu site-uri web de vânzare routers, dar nu se explică cum să setaţi-le.

În principiu, ar putea cineva sa-mi dai un mic rula prin intermediul pe ceea ce am nevoie pentru a avea internet wireless, înfiinţat pe 2 laptop-uri? De asemenea, ceea ce aş avea nevoie pentru a cumpara. De laptop-uri, cel mai probabil, va trebui să ruleze Vista Home Premium în cazul în care face o diferenţă, în prezent, am avea o placă de surf Motorola modem cu un cablu USB albastru, galben şi un cablu Ethernet, în care sunt utilizaţi în acest moment.

http://www.ebuyer.com/product/125582

Acesta este un router-am interesat de cum Ive auzit foarte pozitiv revizuiri pe el, dar în lista de cerinţele el doesnt lista Vista?
"Cerinţe de sistem Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP"
Old 31 mai 2008, 05:44
Grupul de donator

Default Router setup?

Înainte de toate, ceea ce ţară se află în tine şi care este furnizorul de servicii Internet?

Am un sentiment aceasta este o conexiune prin cablu?

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 31 mai 2008, 05:47
Grupul de donator

Default Router setup?

uk - Gloucester (Fost sensul de a schimba steagul înapoi) Si ISP-ul meu este Telewest de bandă largă
Old 31 mai 2008, 06:08
Grupul de donator

Default Router setup?

OK .... Laptop-uri de azi cea mai mare va veni WiFi activat, deci ar trebui să nu nevoie de nici un kit pentru aceste extra. Trebuie doar să verificaţi că acestea au 802.11g Internet WI-FI, în spec..

Există o mai mare spec. (802.11n Draft), care, în prezent, numai pare a fi oferit pe mai mare spec. utilaje. 802.11n proiect este mult mai rapid pentru transferuri de fişiere între maşini, dar obiceiul de fapt face o mulţime de diferenţa standard la conexiunile Internet.

În ceea ce priveşte router, aveţi nevoie de un cablu Wireless Router, pentru a vă conecta la modem, cum ar fi acesta o, nu o Router ADSL, ca thease sunt designe pentru furnizorii de servicii Internet care utilizează linii telefonice şi acestea cuprind un modem.

Dacă decideţi să mergeţi pentru un laptop cu 802.11n, atunci va trebui să alegeţi o mai mare spec. Router, pentru a se potrivi, de a se bucura de viteze de transfer mai rapid de fişiere.

Nu, nu de mult la stabilirea lucrurile, dar în cazul în care aveţi probleme, doar posta din nou aici.

HTH
Old 31 mai 2008, 06:52
Grupul de donator

Default Router setup?

http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview este laptop i-au în vedere
Reţea
Wired 10/100/1000 LAN, V.92 Modem Wireless Intel 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO)

Care router-aţi recomanda, şi o dată ive cumparat un ruter este un caz de conectare la meu actual modem, router instalarea software-ului şi urmând instrucţiunile?
Old 31 mai 2008, 06:56
Grupul de donator

Default Router setup?

Poate ceva de-a lungul liniilor de http://www.ebuyer.com/product/132750
Old 31 mai 2008, 07:29
Grupul de donator

Default Router setup?

OK ... Laptopul pe care le-aţi enumerate wifi este activat şi sprijină 802.11n, astfel încât aveţi Router enumerate va lucra bine cu ea, pentru a permite viteze mai repede. Ei vor lucra bine cu ambele dispozitive la viteze mai mici de asemenea (de exemplu, 802.11b + g).
În teoria 802.11n este de 10 x mai rapid a se vedea aici pentru info.

Odată ce aţi router, puteţi să-l în urmă Modem şi urmaţi instrucţiunile care vin cu el. Este uneori mai uşor să temporar cârlig până unui cablu Ethernet, de la router la PC sau laptop, doar pentru a configura Router-l deconectaţi şi apoi, atunci când aţi terminat.
Unele Router a avea un uşor configura expertul, aceasta depinde de make & model.
Old 31 mai 2008, 07:35
Grupul de donator

Default Router setup?

ah vă mulţumesc foarte mult, pe care le-aţi pune capăt pentru a-mi griji implică laptop cheers colega adăugat doar pentru a vă rep
Old 31 mai 2008, 07:41
Grupul de donator

Default Router setup?

Va asteptam cu drag .... un punct în ceea ce priveşte Samsung R700, am googled este şi o mulţime de furnizori nu sunt afişate ca 802.11n .... se pare că sunt numai Ebuyer-l citez în spec.. şi care le-au putut-o greşit.

Dacă acest lucru este important pentru tine, ar putea fi în valoare de verifice acest lucru, înainte de a vă plasa o comandă.
Old 31 mai 2008, 07:56
Grupul de donator

Default Router setup?

De fapt pe site-ul web al Samsung, se pare că există 2 specs .... vedea aici
o are 802.11n şi unul nu, astfel că este posibil Ebuyer sunt corecte.
Chiar şi aşa, ar putea fi în valoare de verificare cu ei
Reply

Register

Marcaje