menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Router nastavenia?

Reply

Thread Tools
Old 31. mája 2008, 05:17
Darcu Skupina

Ahoj všetkým, omlouvá pokrokových pre nedostatok vedomostí i držať na notebooky / routery.

V podstate som ani poňatie o tom, ako nastaviť bezdrôtový internet na notebooku. Hľadám do nákupu dva notebooky pre mňa a moju priateľku, ale nechcem byť obmedzený na dĺžku môjho USB / Ethernet drôty. Já bych nevedel, kde začať, som predpokladať id musieť ísť von a kúpiť si router, ako niektoré plug modem do môjho routeru a nainštalovať niektorý softvér? Já bych nemal byť prekvapený, keď nákup routeru bola jediná vec, čo som dostal v poriadku. Som sa pokúsil googleing tejto otázky, ale prišiel s servery predajné routery, ale nie s vysvetlením, ako sa ich zakladania.

V podstate by mohlo niekomu daj mi malú prebehnúť aj na to, čo potrebujú mať bezdrôtový internet nastaviť na 2 notebooky? Také, čo by sa aj treba kupovať. Na notebooky budú pravdepodobne beží Vista Home Premium-li, že je rozdiel, som v súčasnej dobe majú Motorola surf modem s modrým usb kábel a žltého Ethernet kábla, v ktorej som pomocou okamihom.

http://www.ebuyer.com/product/125582

Jedná sa o router som záujem ako Ive počul veľmi pozitívna recenzia na ňom, ale v zozname požiadaviek je doesnt zoznam Vista?
"Požiadavky na systém Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP"
Old 31. mája 2008, 05:44
Darcu Skupina

V prvom rade to, čo ste krajiny nachádza a kto je tvoj ISP?

Mám pocit, je to Káblové pripojenie?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 31. mája 2008, 05:47
Darcu Skupina

uk - Glocester (Zmysle, aby bola zmena vlajky späť) A môj ISP je Telewest Broadband
Old 31. mája 2008, 06:08
Darcu Skupina

OK .... Notebooky väčšine dnes príde wifi zapnutá, takže by nemal žiadnu extra kit pre tieto prípady. Stačí overiť, že majú 802.11g wifi, v špec.

Existuje vyššia spec (802.11n návrhu), ktorá v súčasnosti len zdá byť ponúkané na vyššej spec stroje. 802.11n návrh je oveľa rýchlejšie pre prenos súborov medzi strojmi, ale zvyknutý naozaj urobiť veľa rozdiel standard pripojenie k internetu.

Ak ide o router, budete potrebovať Wireless Router Cable, pripojiť k modemu, ako tento jednej, nie ADSL Router, as thease sú designe pre ISP, ktorí používajú telefónne linky a modemu zapracovat.

Ak ste sa rozhodli ísť na notebook s 802.11n, potom budete musieť zvoliť vyššiu spec Router na zápas, aby sa mohli tešiť z rýchlejší prenos súborov rýchlosťou.

Nie je toho moc, čo na to nastavenie, ale ak budete mať akékoľvek problémy, tak po znovu tu.

HTH
Old 31. mája 2008, 06:52
Darcu Skupina

http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview je laptop mám na mysli
Sieť
Wired LAN 10/100/1000, modem V.92 Intel Wireless 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO)

Router, ktorý by vám odporučí, a raz IVE kúpil router je prípad pripojenia na môj súčasný modem, inštalácia softvéru a router pokynov?
Old 31. mája 2008, 06:56
Darcu Skupina

Možno niečo pozdĺž línie http://www.ebuyer.com/product/132750
Old 31. mája 2008, 07:29
Darcu Skupina

OK ... notebooku máte uvedené je wifi zapnutá a podporuje 802.11n, takže Router máte uvedené bude fungovať dobre s ňou, čo umožňuje rýchlejší rýchlosti. Budú ako funguje so zariadeniami pri nižších rýchlostiach príliš (tj 802.11b + g).
Teoreticky 802.11n je 10 x rýchlejší pozri tady pre info.

Až budete mať Router, môžete jednoducho mopslík ho do vášho modemu a riaďte sa pokynmi, ktoré so sebou prináša. Niekedy je jednoduchšie dočasne pripojiť ethernetový kábel od routeru k PC alebo notebooku, stačí nastaviť router a potom odpojte ju, keď urobil.
Niektoré routery majú jednoduchú konfiguráciu sprievodca, záleží na make & model.
Old 31. mája 2008, 07:35
Darcu Skupina

ah ďakujeme, ste ukončil moje obavy týkajúce sa notebookov nazdraví mate práve pridali do svojho rep
Old 31. mája 2008, 07:41
Darcu Skupina

Vitajte .... jeden bod, pokiaľ ide o Samsung R700, jsem googled a spoustu dodávatelia nezobrazuje ako 802.11n .... zdá sa, len sa Ebuyer cituje ju v špec. a môžu si to zle.

Ak je to pre vás dôležité, možno by stálo za to overiť tým, ako si objednáte.
Old 31. mája 2008, 07:56
Darcu Skupina

Samsung skutočne na internetových stránkach, zdá sa, že tam sú 2 parametre .... vidieť tady
jeden má 802.11n a jedno nie je, takže je možné, Ebuyer sú správne.
I tak by bolo dobré overiť s nimi
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.