![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, omlouvá pokrokových pre nedostatok vedomostí i držať na notebooky / routery. V podstate som ani poňatie o tom, ako nastaviť bezdrôtový internet na notebooku. Hľadám do nákupu dva notebooky pre mňa a moju priateľku, ale nechcem byť obmedzený na dĺžku môjho USB / Ethernet drôty. Já bych nevedel, kde začať, som predpokladať id musieť ísť von a kúpiť si router, ako niektoré plug modem do môjho routeru a nainštalovať niektorý softvér? Já bych nemal byť prekvapený, keď nákup routeru bola jediná vec, čo som dostal v poriadku. Som sa pokúsil googleing tejto otázky, ale prišiel s servery predajné routery, ale nie s vysvetlením, ako sa ich zakladania. V podstate by mohlo niekomu daj mi malú prebehnúť aj na to, čo potrebujú mať bezdrôtový internet nastaviť na 2 notebooky? Také, čo by sa aj treba kupovať. Na notebooky budú pravdepodobne beží Vista Home Premium-li, že je rozdiel, som v súčasnej dobe majú Motorola surf modem s modrým usb kábel a žltého Ethernet kábla, v ktorej som pomocou okamihom. http://www.ebuyer.com/product/125582 Jedná sa o router som záujem ako Ive počul veľmi pozitívna recenzia na ňom, ale v zozname požiadaviek je doesnt zoznam Vista? "Požiadavky na systém Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V prvom rade to, čo ste krajiny nachádza a kto je tvoj ISP?
| |||
| |||
| uk - Glocester (Zmysle, aby bola zmena vlajky späť) A môj ISP je Telewest Broadband |
|
| |||
| |||
| OK .... Notebooky väčšine dnes príde wifi zapnutá, takže by nemal žiadnu extra kit pre tieto prípady. Stačí overiť, že majú 802.11g wifi, v špec. Existuje vyššia spec (802.11n návrhu), ktorá v súčasnosti len zdá byť ponúkané na vyššej spec stroje. 802.11n návrh je oveľa rýchlejšie pre prenos súborov medzi strojmi, ale zvyknutý naozaj urobiť veľa rozdiel standard pripojenie k internetu. Ak ide o router, budete potrebovať Wireless Router Cable, pripojiť k modemu, ako tento jednej, nie ADSL Router, as thease sú designe pre ISP, ktorí používajú telefónne linky a modemu zapracovat. Ak ste sa rozhodli ísť na notebook s 802.11n, potom budete musieť zvoliť vyššiu spec Router na zápas, aby sa mohli tešiť z rýchlejší prenos súborov rýchlosťou. Nie je toho moc, čo na to nastavenie, ale ak budete mať akékoľvek problémy, tak po znovu tu. HTH |
|
| |||
| |||
| http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview je laptop mám na mysli Sieť Wired LAN 10/100/1000, modem V.92 Intel Wireless 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO) Router, ktorý by vám odporučí, a raz IVE kúpil router je prípad pripojenia na môj súčasný modem, inštalácia softvéru a router pokynov? |
|
| |||
| |||
| Možno niečo pozdĺž línie http://www.ebuyer.com/product/132750 |
|
| |||
| |||
| OK ... notebooku máte uvedené je wifi zapnutá a podporuje 802.11n, takže Router máte uvedené bude fungovať dobre s ňou, čo umožňuje rýchlejší rýchlosti. Budú ako funguje so zariadeniami pri nižších rýchlostiach príliš (tj 802.11b + g). Teoreticky 802.11n je 10 x rýchlejší pozri tady pre info. Až budete mať Router, môžete jednoducho mopslík ho do vášho modemu a riaďte sa pokynmi, ktoré so sebou prináša. Niekedy je jednoduchšie dočasne pripojiť ethernetový kábel od routeru k PC alebo notebooku, stačí nastaviť router a potom odpojte ju, keď urobil. Niektoré routery majú jednoduchú konfiguráciu sprievodca, záleží na make & model. |
|
| |||
| |||
| ah ďakujeme, ste ukončil moje obavy týkajúce sa notebookov nazdraví mate práve pridali do svojho rep |
|
| |||
| |||
| Vitajte .... jeden bod, pokiaľ ide o Samsung R700, jsem googled a spoustu dodávatelia nezobrazuje ako 802.11n .... zdá sa, len sa Ebuyer cituje ju v špec. a môžu si to zle. Ak je to pre vás dôležité, možno by stálo za to overiť tým, ako si objednáte. |