мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Роутер сетуп?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31 сви 2008, 05:17
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

Хеј свима, Апологизес у развијеном за недостатак знања и држите на лаптоп / усмерива.

Углавном немам појма о томе како поставити бежични интернет за лаптоп. Тражим у куповини два преносна рачунара за мене и моју девојку, али не желим бити ограничени на дужину мога УСБ / Етхернет каблова. Не бих знати где започети, претпостављам ид морати изаћи и купити рутери, неке додатке како мој модем у мој усмјеривач и инсталирате неки софтвер? Не бих се изненадио ако куповине рутери је једино што сам добио исправне. Иве 'суђен гооглеинг ово питање, али је дошао горе са уебове продаја усмерива, али не са објашњењем како се поставити их горе.

Углавном, дајте ми неко могао мало пробити на оно што ми треба да имају бежични Интернет поставити лаптоп на 2? И шта би ми треба да купимо. У пријеносницима ће највероватније бити покренут Виста Хоме Премиум, ако то чини разлику, ја тренутно имају даска за сурфовање Моторола модем са УСБ кабла и плаво жуту Етхернет кабл у којој сам тренутно користите.

хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/125582

То је рутери сам заинтересован као Иве чула врло позитивне рецензије на њему, али на списку услове да се списак Виста?
"Захтеви система Линукс, Аппле МацОС 9.кс, Аппле МацОС 8.кс, Аппле МацОС Кс 10.кс, Мицрософт Уиндоус 98/МЕ/НТ/2000/КСП"
Old 31 сви 2008, 05:44
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

Пре свега што се земља налази у вама и који је ваш ИСП?

Имам осећај да је ово кабловска веза?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 31 сви 2008, 05:47
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

ук - Глочестер (Је значења за промену флаг назад) И мој ИСП је Телеуест Броадбанд
Old 31 сви 2008, 06:08
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

ОК .... Преносна рачунара данас већина ће доћи УиФи омогућен, тако да не морате да било који додатни комплет за њих. Довољно је проверити да су 802.11г УиФи, у спец.

Постоји већи спец (802.11н нацрту), која се тренутно само чини се да је нуди на вишим спец уредјаји. 802.11н проба је много бржа за трансфере датотека између машина, али навика стварно пуно разлика на стандардни Интернет везе.

Што се тиче Роутер, морате имати Уирелесс Роутер кабл, за повезивање на ваш модем, као што су ово један, а не АДСЛ Роутер, као тхеасе се десигн за ИСП-ове који користе телефонску линију и они инкорпорирати модема.

Ако одлучите поћи за лаптоп са 802.11н, тада ћете морати изабрати већи спец Роутер на утакмицу, да уживају бржи пренос датотека брзина.

Нема их пуно на постављању ствари, али ако имате било каквих проблема, само опет пост овде.

ХТХ
Old 31 сви 2008, 06:52
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/143913...одуцт_овервиеу лаптоп ми је имати на уму
Мрежа
Уиред 10/100/1000 ЛАН, В.92 модем Уирелесс Интел 802.11а/б/г * Интел 802.11а/б/г/н (КОД)

Који рутери би вам препоручујем, а када имам купио рутери је то случај за повезивање то за мој тренутни модем, рутери инсталирање софтвера и следите упутства?
Old 31 сви 2008, 06:56
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

можда нешто дуж линије хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/132750
Old 31 сви 2008, 07:29
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

ОК ... Преносни имате наведене УиФи омогућен је и подржава 802.11н, па је тако Роутер имате на листи ће радити у реду са њом, који омогућава брже брзинама. Они ће обоје раде у реду са уређајима на нижим брзинама прекасно (тј 802.11б + г).
У теорији је 10 кс 802.11н брже видети овде за инфо.

Након што сте се Роутер, можете једноставно прћастог у свој модем и следите упутства које долазе са њом. Понекад је лакше привремено спојити Етхернет кабл из Роутер на ПЦ или лаптоп, само да бисте конфигурисали Роутер искључити га и онда, кад завршите.
Роутер Неки су се једноставно конфигурисати чаробњака, то зависи о направити и модел.
Old 31 сви 2008, 07:35
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

ах пуно хвала, да сте окончати у моје бриге укљуццивању лаптоп наздравље мате управо додали у свој реп
Old 31 сви 2008, 07:41
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

Ыоу'ре уелцоме .... једном тренутку у вези Самсунг Р700, ЈА праведан гооглед то и пуно добављачи не приказују га као 802.11н .... чини се цитирање само Ебуыер су га у спец. и они мај имати криву.

Ако је ово важно за вас, то би могло бити вриједно потврди овај, пре вас наручити.
Old 31 сви 2008, 07:56
Донаторска Група

Default Роутер сетуп?

Заправо Самсунг је на уеб страници, чини се налазе 2 наочаре .... види овде
један има 802.11н те један не, тако да је могуће Ебуыер тачни.
Чак и тако, то би могло бити вриједно потврди са њима
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Који оперативни систем Да ли инсталације? руноадес Уиндоус Оператинг Сыстемс 6 1. Јул 2009 06:24
Скрените једном Уирелесс Роутер 50 £ у £ 400 Уирелесс Роутер - ДД-УРТ Водич сервергуы Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 17 октобар 2008 17:34
КСП про сетуп проблем аарон00лее Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 3 фебруар 2008 13:32
Користећи усмјеривач / модем само као рутери? јамиер1985ук Нетуоркинг, Модем & ВоИП 6 5. јуна 2007 01:20
Модем / рутери - Зыксел 54Мбпс Уирелесс АДСЛ2 + Модем / Роутер + УСБ адаптер задиркивати Генерал Хардуаре Цхат 1 5 октобар 2006 05:38
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц