![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј свима, Апологизес у развијеном за недостатак знања и држите на лаптоп / усмерива. Углавном немам појма о томе како поставити бежични интернет за лаптоп. Тражим у куповини два преносна рачунара за мене и моју девојку, али не желим бити ограничени на дужину мога УСБ / Етхернет каблова. Не бих знати где започети, претпостављам ид морати изаћи и купити рутери, неке додатке како мој модем у мој усмјеривач и инсталирате неки софтвер? Не бих се изненадио ако куповине рутери је једино што сам добио исправне. Иве 'суђен гооглеинг ово питање, али је дошао горе са уебове продаја усмерива, али не са објашњењем како се поставити их горе. Углавном, дајте ми неко могао мало пробити на оно што ми треба да имају бежични Интернет поставити лаптоп на 2? И шта би ми треба да купимо. У пријеносницима ће највероватније бити покренут Виста Хоме Премиум, ако то чини разлику, ја тренутно имају даска за сурфовање Моторола модем са УСБ кабла и плаво жуту Етхернет кабл у којој сам тренутно користите. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/125582 То је рутери сам заинтересован као Иве чула врло позитивне рецензије на њему, али на списку услове да се списак Виста? "Захтеви система Линукс, Аппле МацОС 9.кс, Аппле МацОС 8.кс, Аппле МацОС Кс 10.кс, Мицрософт Уиндоус 98/МЕ/НТ/2000/КСП" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пре свега што се земља налази у вама и који је ваш ИСП?
| |||
| |||
| ук - Глочестер (Је значења за промену флаг назад) И мој ИСП је Телеуест Броадбанд |
|
| |||
| |||
| ОК .... Преносна рачунара данас већина ће доћи УиФи омогућен, тако да не морате да било који додатни комплет за њих. Довољно је проверити да су 802.11г УиФи, у спец. Постоји већи спец (802.11н нацрту), која се тренутно само чини се да је нуди на вишим спец уредјаји. 802.11н проба је много бржа за трансфере датотека између машина, али навика стварно пуно разлика на стандардни Интернет везе. Што се тиче Роутер, морате имати Уирелесс Роутер кабл, за повезивање на ваш модем, као што су ово један, а не АДСЛ Роутер, као тхеасе се десигн за ИСП-ове који користе телефонску линију и они инкорпорирати модема. Ако одлучите поћи за лаптоп са 802.11н, тада ћете морати изабрати већи спец Роутер на утакмицу, да уживају бржи пренос датотека брзина. Нема их пуно на постављању ствари, али ако имате било каквих проблема, само опет пост овде. ХТХ |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/143913...одуцт_овервиеу лаптоп ми је имати на уму Мрежа Уиред 10/100/1000 ЛАН, В.92 модем Уирелесс Интел 802.11а/б/г * Интел 802.11а/б/г/н (КОД) Који рутери би вам препоручујем, а када имам купио рутери је то случај за повезивање то за мој тренутни модем, рутери инсталирање софтвера и следите упутства? |
|
| |||
| |||
| можда нешто дуж линије хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/132750 |
|
| |||
| |||
| ОК ... Преносни имате наведене УиФи омогућен је и подржава 802.11н, па је тако Роутер имате на листи ће радити у реду са њом, који омогућава брже брзинама. Они ће обоје раде у реду са уређајима на нижим брзинама прекасно (тј 802.11б + г). У теорији је 10 кс 802.11н брже видети овде за инфо. Након што сте се Роутер, можете једноставно прћастог у свој модем и следите упутства које долазе са њом. Понекад је лакше привремено спојити Етхернет кабл из Роутер на ПЦ или лаптоп, само да бисте конфигурисали Роутер искључити га и онда, кад завршите. Роутер Неки су се једноставно конфигурисати чаробњака, то зависи о направити и модел. |
|
| |||
| |||
| ах пуно хвала, да сте окончати у моје бриге укљуццивању лаптоп наздравље мате управо додали у свој реп |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме .... једном тренутку у вези Самсунг Р700, ЈА праведан гооглед то и пуно добављачи не приказују га као 802.11н .... чини се цитирање само Ебуыер су га у спец. и они мај имати криву. Ако је ово важно за вас, то би могло бити вриједно потврди овај, пре вас наручити. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Који оперативни систем Да ли инсталације? | руноадес | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 1. Јул 2009 06:24 |
| Скрените једном Уирелесс Роутер 50 £ у £ 400 Уирелесс Роутер - ДД-УРТ Водич | сервергуы | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 17 октобар 2008 17:34 |
| КСП про сетуп проблем | аарон00лее | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 3 фебруар 2008 13:32 |
| Користећи усмјеривач / модем само као рутери? | јамиер1985ук | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 5. јуна 2007 01:20 |
| Модем / рутери - Зыксел 54Мбпс Уирелесс АДСЛ2 + Модем / Роутер + УСБ адаптер | задиркивати | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 5 октобар 2006 05:38 |
| Тхреад Тоолс | |
| |