az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Router kurulumu?

Reply

Konu Araçları
Old 31 Mayıs 2008, 05:17
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

Hey all, bilgi i yetersizliğinden ileri de özürlerimi sunarım dizüstü bilgisayarlarda tutun / yönlendiriciler.

Temelde nasıl bir dizüstü bilgisayar için kablosuz internet kurmak için hiçbir fikrim yok. Bana ve benim kız iki dizüstü satın içine arıyorum ama benim USB uzunluk / Ethernet teller ile sınırlı olmak istemiyorum. Ben nerede başlar, ben id kabul bilemem dışarı çıkmak ve bir yönlendirici satın varsa, bazı nasıl yönlendirici içine Modemimi takın ve bazı yazılım yüklemek? Eğer yönlendirici satın ben şaşırmayacağım tek şey var doğrudur. Bu soruya googleing denedim ama web siteleri yönlendirici satış ile geldi ama bunları nasıl kurmak açıklayan değil.

Temelde biri bana kablosuz internet 2 dizüstü bilgisayarlarda kurdunuz gereken Doğum üzerinden küçük bir çalıştırmak verebilir? Ayrıca ne i satın almak gerekir. Dizüstü bilgisayarlar en büyük olasılıkla bir fark yaratıyor, ben şu anda mavi bir USB kablosu ve içinde ben şu anda kullanıyorum sarı bir Ethernet kablosu ile Motorola sörf modemin yüklü Vista Home Premium olacaktır.

http://www.ebuyer.com/product/125582

Bu yönlendirici olarak Ive üzerinde çok olumlu eleştiriler duydum ama liste uzak manzara doesnt koßulları listesinde ilgileniyorum nedir?
"Sistem Gereksinimleri Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP"
Old 31 Mayıs 2008, 05:44
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

Öncelikle hangi ülke size bulunan ve kimin ISS nedir?

Bu bir Kablo bağlantısı olan bir duygu var mı?

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 31 Mayıs 2008, 05:47
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

uk - Gloucester (Geri bayrak değiştirmek için anlam Been) Ve benim ISS Telewest Broadband olduğunu
Old 31 Mayıs 2008, 06:08
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

Tamam .... Dizüstü bugün en etkin, yani bu herhangi bir ekstra kiti gerekmez wifi gelecek. Sadece onlar, spec de 802.11g wifi var kontrol edin.

Orada daha yüksek bir spec Henüz sadece yüksek spec makinelerde teklif gibi görünüyor (802.11n taslak) vardır. 802.11n taslak çok daha hızlı makineleri arasında transfer dosyası, ama gerçekten standart Internet bağlantıları fark çok yapmak alışkanlık.

Router, sen, için, gibi Modem bağlamak için Kablosuz Kablo Modem gerekecektir bu Bir değil, bir ADSL Router, thease olarak ISS'ler için olan telefon hattı kullanımı ve Modem dahil designe vardır.

Eğer 802.11n ile bir dizüstü bilgisayar için gitmek, sonra maç için daha yüksek bir spec Yönlendirici seçmeniz gerekir, daha hızlı aktarım hızları dosya zevk karar.

Orada şeyler kurmak için çok fazla değil, ama eğer herhangi bir sorun varsa, tekrar buraya gönderin.

HTH
Old 31 Mayıs 2008, 06:52
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview dizüstü aklımda var olduğunu

Kablolu 10/100/1000 LAN, V.92 Modem Kablosuz Intel Intel 802.11a/b/g/n (MIMO) 802.11a/b/g

Hangi yönlendirici, ve bir kez yönlendirici satın ive öneriyoruz benim geçerli modem bağlamadan bir durumda, yönlendirici yazılımı yükleme ve talimatları?
Old 31 Mayıs 2008, 06:56
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

bir hat boyunca belki bir şey http://www.ebuyer.com/product/132750
Old 31 Mayıs 2008, 07:29
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

Tamam ... Dizüstü size Listelediğiniz WiFi etkin ve 802.11n destekler, böylece Router ince onunla çalışır listeledik, daha hızlı olanak verir. Daha düşük hızlarda da (yani 802.11b + g) cihazları ile de onlar çok iyi çalışıyor.
802.11n teorisi ise 10 x hızlı görmek burada bilgi için.

Bir kez rota varsa, sadece modeminizin içine boksör ve onunla birlikte gelen yönergeleri izleyin. Bu bazen daha kolay geçici olarak bir Ethernet kablosu bağlamak için, Router, PC veya Laptop kadar, sadece yapılandırmak için Yönlendirici ve sonra bittiğinde bunu çıkarın.
Bazı Router'ın kolay bir yapılandırma sihirbazı varsa, make & modeline bağlıdır.
Old 31 Mayıs 2008, 07:35
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

ah çok teşekkür ederim, sen sadece rep ekledi benim endişeler dizüstü cheers mate içeren bir son koyduk
Old 31 Mayıs 2008, 07:41
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

Sen .... buyrun Bir noktada Samsung R700 ilgili, I just googled ve tedarikçiler çok 802.11n .... gibi görünmüyor o spec içinde alıntı sadece Ebuyer görünüyor. ve bunun yanlış olabilir.

Bu sizin için önemli olan önce sipariş, bu doğrulama değerinde olabilir.
Old 31 Mayıs 2008, 07:56
Bağış Grubu

Default Router kurulumu?

Aslında Samsung'un web sitesinde, orada 2 gözlük .... görünüyor görmek burada
bir 802.11n var ve biri, bu yüzden mümkün Ebuyer doğru değildir.
Buna rağmen, onlarla doğrulayarak değer olabilir
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından