менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Маршрутизатор налаштування?

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 травня 2008, 05:17
Донор групи

Default Маршрутизатор налаштування?

Всім привіт, Apologizes в передові через відсутність знань я тримаю на ноутбуках / маршрутизатори.

В основному, я поняття не маю, про налаштування бездротового інтернету для ноутбука. Я шукаю на покупку двох портативних комп'ютерів для мене і моєї подругою, але не хочуть обмежувати довжину мого USB / Ethernet дроти. Я навіть не знаю з чого почати, я вважаю, ID повинні піти і купити маршрутизатор, деякі яким Plug мій модем в мій маршрутизатор і установки деяких програм? Я не здивуюся, якщо покупка маршрутизатора була єдина річ я отримала правильний. Я намагався googleing цього питання, але придумав сайтах, які продають маршрутизатори, але не пояснюючи, як їх налаштувати.

Основному може хтось давати мене невелика пробігають від того, що мені потрібно є бездротовий інтернет встановлений на 2 ноутбуки? І що б мені потрібно купити. У ноутбуках будуть, швидше за все, працює Vista Home Premium, якщо це має значення, я в даний час є модем Motorola дошок для серфінгу з синіми Кабель USB і жовтий кабель Ethernet, в яких я використовую в даний момент.

http://www.ebuyer.com/product/125582

Це маршрутизатор Мене цікавить як Ів чув дуже позитивні відгуки на нього, але в списку воно Вимоги doesn't список Vista?
"Вимоги до системи Linux, Apple MacOS 9.x, Apple MacOS 8.x, Apple MacOS X 10.x, Microsoft Windows 98/ME/NT/2000/XP"
Old 31 травня 2008, 05:44
Донор групи

Перш за все в якій країні ви знаходитеся і хто є вашим провайдером?

Мені здається, це підключення до кабельного?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 31 травня 2008, 05:47
Донор групи

Великобританія - Глостер (Якраз хотіла змінити прапор назад), І це мій провайдер Telewest Broadband
Old 31 травня 2008, 06:08
Донор групи

ОК .... Більшість портативних комп'ютерів сьогодні прийде WiFi включений, так що вам не потрібно ніяких додаткових матеріалів для них. Просто переконаєтеся, що вони мають WiFi 802.11g, в Spec.

Існує більш високий Spec (802.11n), яка в даний час тільки здається, що пропонуються на вищі специфікації машин. 802.11n Draft набагато швидше для передачі файлів між комп'ютерами, але насправді звичай робити великої різниці для стандартного підключення до Інтернету.

Як для маршрутизатора, вам буде необхідний бездротовий маршрутизатор кабельне, для підключення модему і, таким як цей Один, не ADSL маршрутизатор, як thease є Дизайн для провайдерів, що використовують телефонну лінію, і вони включають модем.

Якщо ви вирішите піти на ноутбук з 802.11n, то вам потрібно вибрати більш високу Spec маршрутизатор, щоб відповідати, щоб насолодитися швидкої швидкості передачі файлів.

Там багато не встановлення речей, але якщо у вас є які-небудь проблеми, просто пост знову тут.

HTH
Old 31 травня 2008, 06:52
Донор групи

http://www.ebuyer.com/product/143913...oduct_overview це ноутбук я маю на увазі
Мережа
Провідна 10/100/1000 LAN, модем V.92 Wireless Intel 802.11a/b/g * Intel 802.11a/b/g/n (MIMO)

Який маршрутизатора ви рекомендували б, і як тільки Ive купив маршрутизатора це випадок, що з'єднує її з моєї нинішньої модем, маршрутизатор установку програмного забезпечення і, дотримуючись інструкцій?
Old 31 травня 2008, 06:56
Донор групи

Може бути, щось уздовж ліній http://www.ebuyer.com/product/132750
Old 31 травня 2008, 07:29
Донор групи

OK ... Ноутбук ви перерахували це WiFi включений і підтримує 802.11n, тому маршрутизатор ви перерахували буде нормально працювати з ним, що дозволяє прискорити швидкість. Вони обидва будуть чудово працювати з пристроями на дуже низьких швидкостях (тобто 802.11b + G).
У теорії 802.11n є швидкий х 10 см. тут для інформації.

Після того як ви маршрутизатора, ви можете просто мопс його у ваш модем і виконуйте вказівки, які йдуть з ним. Іноді легше тимчасового підключення кабелю Ethernet, від маршрутизатора до комп'ютера або ноутбука, просто щоб налаштувати маршрутизатор, а потім від'єднати його, коли закінчите.
Деякі маршрутизатора мають простий майстер конфігурування, це залежить від Марка & модель.
Old 31 травня 2008, 07:35
Донор групи

А велике спасибі, ти поклав кінець моєї турботи, пов'язані з ноутбуком Mate Cheers просто додати до вашого Rep
Old 31 травня 2008, 07:41
Донор групи

Ти Ласкаво просимо .... одна точка відносно Samsung R700, я просто Googled це і багато постачальників, не показуючи її як 802.11n .... здається, тільки Ebuyer цитуємо її в специфікації. і вони, можливо, це неправильно.

Якщо це важливо для вас, варто було б цю перевірку, перш ніж зробити замовлення.
Old 31 травня 2008, 07:56
Донор групи

Насправді на сайті Samsung, здається, є 2 специфікації .... бачити тут
один має 802.11n і не одна, так що можливо Ebuyer є правильними.
Тим не менш, варто було б перевірку з ними
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Який ОС Якщо налаштувати? runoades Операційні системи Windows 6 1 вересня 2009 06:24
Увімкніть £ 50 Беспроводной маршрутизатор в £ 400 Беспроводной маршрутизатор - DD-WRT керівництво serverguy Мережа, Модеми & VoIP 0 17 жовтня 2008 17:34
XP Pro установка проблема aaron00lee Операційні системи Windows 2 3 лютого 2008 13:32
Використання маршрутизатора / модему тільки як маршрутизатор?? jamier1985uk Мережа, Модеми & VoIP 6 5 червня 2007 01:20
Модем / маршрутизатор - Zyxel 54Mbps Wireless ADSL2 + модем / маршрутизатор + адаптер USB стьоб Генеральний обладнання чат 1 5 жовтня 2006 05:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.