по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Сървърът не е установено,

Reply

Нишка Инструменти
Old 14 април 2008, 12:22
Новите държави Група

Здрасти,

Последните 5 дни Непрекъснато получавам "Сървърът не е намерен" послание на всеки 5/10 кликнете върху двете Mozilla и IE. Интернет все още "работи", но това е бавен и както ти каза, че това съобщение идва нагоре доста често. Това COMP получава съобщение, че е свързан посредством безжична. Компютърът, който е свързан с модем не получите това съобщение, все пак. Моля, помогнете най-скоро, това е много досадно. Аз съм на Vista. Благодарности
Old 14 април 2008, 13:02
Номер на групата

Вие сте един компютър, който е свързан с модем ", и втори компютър, свързан към компютъра чрез безжична първата, и втората компютър има проблем? Имате Четох това право?

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 14 април 2008, 13:12
Номер на групата

Звучи добре нали място направя вирус / шпионски сканира ако doesn't намерите нещо опитайте преинсталирането на безжичните драйвери или mabye ви не получават добра безжична signel

Моята система: ubr компютърни игри

Процесор (и):
q6600 G0 @ фондова охлаждане AC фризер
Дънната платка:
Гигабайта ep45 ds3r
RAM памет:
2GB DDR2 800
Графична карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
на борда
Hard Drive (и):
160gb 7200rpm IDE
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо DVD + /-RW
Дело / PSU:
modded + боядисани случай W / 1 киловат ANTEC
Охлаждане:
2 120 мм вентилатори 4 80 мм вентилатори и HDD
Мрежа / Интернет:
двойна гигабайт LAN
Монитор (и):
24 "Acer
Операционна система (и):
Windows XP
Old 14 април 2008, 13:12
Новите държави Група

Съжалявам, ако това не е разумно, бях writting я бързо, преди обяд беше над по време на работа. Какво искам да кажа е един основен компютър е свързан към рутер / модем и компютър има никакви проблеми. Аз съм свързан с интернет безжично от рутер, който е на главния компютър. Hoep, че има смисъл.
Old 14 април 2008, 13:23
Номер на групата

Мислех, че така ....
Old 14 април 2008, 13:34
Номер на групата

Проверихте ли на нивото на сигнала на wirelessed компютър? Вашите симптоми са това, което искате, ако очаквате да има много ниска степен безжично свързване към безжични рутера. Обикновено има индикатор в системната лента, показваща връзката си качество.
Old 14 април 2008, 14:03
Новите държави Група

Моята сила на сигнала е отлично и имам сканиран за вируси ", reinstalled ми безжичен адаптер, както и resetted ми безжичен рутер. Обикновено Мога да измисля нещо подобно, но този път не мога да, наистина странно.
Old 14 април 2008, 15:52
Номер на групата

Ние можем да стесните където е проблем. В ISP е наред, защото компютъра # 1 вижда никакъв проблем. В рутер е наред, на DHCP и DNS са всички наред, или бихте никога не виждат нищо. Силата на сигнала на глобата, така мисля, че ние може да поеме това не е проблем за връзка (все пак ще има, ако искате вашите разширено повредени пакети настройки, не е лесно нещо да направи). Вашият отговор е бавно, а някои от това време се. Вие сканирани и проверяват вашите AV и рекламен е чист. Мисля, че напуска високо в списъка на заподозрените процес заключена на 100% използване на процесора и вие не знаете това е там.

Мястото да се търси, защото е изпълнението монитора. Никога не съм виждал Vista, но съм сигурен, че ще можете да го намерите, ако търсите и Google малко. Ctrl-Alt-Del към Задача Ръководител и щракнете върху ефективността Монитор раздел. Ако можете да видите процеса като всички процесора ги взема своето име, убий го и вижте дали нещата ясно се.
Old 14 април 2008, 18:52
Новите държави Група

Да провери, че съм, но не подсъдим в процес, който се яде далеч по CPU и неговите процент.
Old 14 април 2008, 22:20
Новите държави Група

Тук е актуализация, съм свързан друг компютър, за да ми безжични и че не е имал проблеми, какво толкова векове. Значи това, което някога е, че трябва да се дължи единствено с моя компютър.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc