![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Последните 5 дни Непрекъснато получавам "Сървърът не е намерен" послание на всеки 5/10 кликнете върху двете Mozilla и IE. Интернет все още "работи", но това е бавен и както ти каза, че това съобщение идва нагоре доста често. Това COMP получава съобщение, че е свързан посредством безжична. Компютърът, който е свързан с модем не получите това съобщение, все пак. Моля, помогнете най-скоро, това е много досадно. Аз съм на Vista. Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие сте един компютър, който е свързан с модем ", и втори компютър, свързан към компютъра чрез безжична първата, и втората компютър има проблем? Имате Четох това право?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи добре нали място направя вирус / шпионски сканира ако doesn't намерите нещо опитайте преинсталирането на безжичните драйвери или mabye ви не получават добра безжична signel
| |||
| |||
| Съжалявам, ако това не е разумно, бях writting я бързо, преди обяд беше над по време на работа. Какво искам да кажа е един основен компютър е свързан към рутер / модем и компютър има никакви проблеми. Аз съм свързан с интернет безжично от рутер, който е на главния компютър. Hoep, че има смисъл. |
|
| |||
| |||
| Мислех, че така .... |
|
| |||
| |||
| Проверихте ли на нивото на сигнала на wirelessed компютър? Вашите симптоми са това, което искате, ако очаквате да има много ниска степен безжично свързване към безжични рутера. Обикновено има индикатор в системната лента, показваща връзката си качество. |
|
| |||
| |||
| Моята сила на сигнала е отлично и имам сканиран за вируси ", reinstalled ми безжичен адаптер, както и resetted ми безжичен рутер. Обикновено Мога да измисля нещо подобно, но този път не мога да, наистина странно. |
|
| |||
| |||
| Ние можем да стесните където е проблем. В ISP е наред, защото компютъра # 1 вижда никакъв проблем. В рутер е наред, на DHCP и DNS са всички наред, или бихте никога не виждат нищо. Силата на сигнала на глобата, така мисля, че ние може да поеме това не е проблем за връзка (все пак ще има, ако искате вашите разширено повредени пакети настройки, не е лесно нещо да направи). Вашият отговор е бавно, а някои от това време се. Вие сканирани и проверяват вашите AV и рекламен е чист. Мисля, че напуска високо в списъка на заподозрените процес заключена на 100% използване на процесора и вие не знаете това е там. Мястото да се търси, защото е изпълнението монитора. Никога не съм виждал Vista, но съм сигурен, че ще можете да го намерите, ако търсите и Google малко. Ctrl-Alt-Del към Задача Ръководител и щракнете върху ефективността Монитор раздел. Ако можете да видите процеса като всички процесора ги взема своето име, убий го и вижте дали нещата ясно се. |
|
| |||
| |||
| Да провери, че съм, но не подсъдим в процес, който се яде далеч по CPU и неговите процент. |
|
| |||
| |||
| Тук е актуализация, съм свързан друг компютър, за да ми безжични и че не е имал проблеми, какво толкова векове. Значи това, което някога е, че трябва да се дължи единствено с моя компютър. |