![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, V posledních 5 dní jsem neustále a "server nenalezen" zprávy každých 5-10 klikněte na obou Mozilla a IE. Na internetu stále "funguje", ale je pomalá a jak jsem říkal, že toto poselství přichází poměrně často. To comp dostane zprávu, že je připojen přes bezdrátovou. Počítač, který je připojen k modemu není dostat tuto zprávu ačkoli. Prosím pomozte asap, je to velmi otravné. Já jsem na Vista. Díky |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte jeden "počítače, který je připojen na modem", a druhý počítač připojen k počítači pomocí bezdrátové první a druhý počítač je problém? Už jsem četl, že jo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní správném místě a dělat virus / spyware testuje, pokud je doesnt najít něco zkusit znovu bezdrátového ovladače nebo mabye váš Nedostávám dobrou bezdrátovou signel
| |||
| |||
| Je mi líto, že pokud to nedává smysl, byl jsem psaní rychle před obědem skončil v práci. Co mám na mysli jeden hlavní počítač je připojen k routeru / modemu a počítače, který nemá žádné problémy. Jsem připojen na internet bezdrátově z routeru, který je na hlavním počítači. Hoep to dává smysl. |
|
| |||
| |||
| Myslel jsem, že tak .... |
|
| |||
| |||
| Ptal jste se na úroveň signálu na wirelessed počítač? Vaše příznaky jsou to, co budete očekávat, pokud máte velmi nízkých bezdrátové připojení k bezdrátové směrovače. Obvykle je to ukazatel v systémové liště zobrazeno připojení kvalitní. |
|
| |||
| |||
| Moje síla signálu je výborná a jsem vyhledáno virus', přeinstalovány můj bezdrátový adaptér a resetted mého bezdrátového routeru. Obvykle můžu obrázek něco takového v tuto chvíli ale nemohu, opravdu zvláštní. |
|
| |||
| |||
| Můžeme zúžit, kde je závada. ISP je v pořádku, protože počítač # 1 nevidí žádný problém. Router je v pořádku, DHCP a DNS, jsou všechny v pořádku, nebo že byste nikdy vidět nic. Síly signálu v pořádku tak, myslím, že můžeme předpokládat, že to není závada na připojení (i když by bylo, pokud byste poškozena vaše paketovými pokročilé nastavení, není snadné něco udělali). Vaše reakce je pomalá a některé jeho časy ven. You've naskenovány a kontrolují vaše AV a adware je čistý. Myslím, že zanechává vysoký na seznamu podezřelých proces zamčené na 100% využití procesoru a nevíte, je to tam. Místo jít hledání je výkon monitoru. I've never seen Vista ale jsem si jistý, že budete moci najít, když se podíváte a google trochu. Ctrl-Alt-Del na Task Manager a klepněte na kartu Monitor výkonnosti. Pokud vidíte proces přijímání všech vašich CPU jim své jméno, zabije ji a zjistěte, zda to dodělat. |
|
| |||
| |||
| Jasně, že jsem mimo, ale není viníkem v procesu, který je jíst daleko na procesoru a jeho procento. |
|
| |||
| |||
| Zde je update, jsem připojen k jinému počítači, a že moje bezdrátová nemá žádné problémy, co tak vůbec. A co vůbec je, že se díky mým počítačem výhradně. |