![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Τα τελευταία 5 μέρες να κρατήσει μια "Ο διακομιστής δεν βρέθηκε" μήνυμα κάθε 5-10 κλικ στις δύο Mozilla και IE. Το Διαδίκτυο ακόμη «έργα», αλλά είναι αργή και όπως είπα αυτό το μήνυμα έρχεται αρκετά συχνά. Αυτό comp ότι παίρνει το μήνυμα είναι συνδεδεμένο μέσω ασύρματου. Ο υπολογιστής που είναι συνδεδεμένη με το μόντεμ δεν λάβετε αυτό το μήνυμα, όμως. Παρακαλώ βοηθήστε ASAP, αυτό είναι πολύ ενοχλητικό. Είμαι σε vista. Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε ένα "υπολογιστή που είναι συνδεδεμένη με το μόντεμ", και ένα δεύτερο υπολογιστή που συνδέεται με τον πρώτο υπολογιστή με ασύρματη, και ο δεύτερος υπολογιστής έχει το πρόβλημα; Έχω διαβάσει αυτό το δικαίωμα;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ήχους δικαίωμα επιτόπου καλά κάνει ιός / spyware σαρώνει doesn't αν βρω κάτι δοκιμάστε την επανεγκατάσταση οδηγών ασύρματων ή mabye σας δεν λαμβάνουν ένα καλό ασύρματο signel
| |||
| |||
| Λυπάμαι αν αυτό δεν έχει νόημα, θα ήταν συγγραφή γρήγορα, πριν από το γεύμα ήταν πάνω στην εργασία. Αυτό που εννοώ είναι ένας κύριος υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με το router / modem και υπολογιστή που δεν έχει προβλήματα. Είμαι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο ασύρματα από το router που βρίσκεται στο κεντρικό υπολογιστή. Hoep ότι έχει νόημα. |
|
| |||
| |||
| Νόμιζα ότι έτσι .... |
|
| |||
| |||
| Έχετε ελέγξει το επίπεδο σήματος στην wirelessed υπολογιστή; Τα συμπτώματά σας είναι αυτό που ζητάτε αναμένουν εάν έχετε πολύ χαμηλό βαθμό την ασύρματη σύνδεση στο ασύρματο δρομολογητή. Συνήθως υπάρχει ένας δείκτης στο δίσκο συστήματος ποιότητας που δείχνουν τη σύνδεση σας. |
|
| |||
| |||
| My σήματος είναι εξαιρετική και έχω σάρωση για ιού », επανεγκαθίστανται μου ασύρματου προσαρμογέα, και resetted μου ασύρματο δρομολογητή. Συνήθως μπορώ σχήμα κάτι σαν αυτό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ, πραγματικά περίεργο. |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να περιορίσετε τα αποτελέσματα, όπου το πρόβλημα είναι. Ο ISP είναι καλός γιατί υπολογιστή # 1 δεν βλέπει κανένα πρόβλημα. Ο δρομολογητής είναι εντάξει, το dhcp και το dns είναι όλα εντάξει ή έχετε ποτέ δεν βλέπω τίποτα. Η ένταση του σήματος του προστίμου οπότε πιστεύω ότι μπορεί να υποθέσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα σχετικά με τη σύνδεση (αν και θα ήταν αν είχε καταστραφεί σας προηγμένων πακέτων ρυθμίσεις, δεν είναι εύκολο πράγμα να έχουν γίνει). Η απάντηση είναι βραδεία και ορισμένες φορές ορίζεται από αυτό. Έχετε σάρωση και ελέγχεται σας AV και adware είναι καθαρό. Νομίζω ότι αφήνει υψηλά στον κατάλογο των υπόπτων για μια διαδικασία σχετικά με κλειδωμένα 100% χρήση επεξεργαστή και δεν ξέρετε ότι είναι εκεί. Ο τόπος για να προχωρήσει η αναζήτηση είναι η παρακολούθηση απόδοσης. Δεν έχω δει Vista, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είστε σε θέση να το βρείτε αν κοιτάξετε και λίγο google. Ctrl-Alt-Del για να το Task Manager και κάντε κλικ στην καρτέλα Performance Monitor. Εάν μπορείτε να δείτε μια διαδικασία λαμβάνοντας όλα σας CPU λάβει το όνομά τους, να σκοτώνουν και να δει αν ξεκαθαρίσω τα πράγματα. |
|
| |||
| |||
| Ναι έλεγξα αυτό αλλά δεν ένοχος στο πλαίσιο της διαδικασίας που τρώει μακριά στο cpu και τα ποσοστά. |
|
| |||
| |||
| Εδώ είναι μια ενημερωμένη έκδοση, θα συνδεθεί με έναν άλλο υπολογιστή μου ασύρματα και ότι δεν είχε προβλήματα, ώστε ό, τι ποτέ. Λοιπόν, τι ποτέ είναι ότι πρέπει να οφείλεται αποκλειστικά και μόνο με τον υπολογιστή μου. |