![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, U zadnjih 5 dana sam držati uzimajući "Server not found" poruku 5-10 svaki klik na obje Mozilla i IE. Internet i dalje "radi", ali je spor i kao što sam rekao je ova poruka dođe do prilično često. Ovaj comp koji dobije poruku je spojen preko bežične. Na računalu koje je povezano s modemom ne dobijete ovu poruku ipak. Ugoditi pomoć što prije, to je vrlo peckav. Ja sam na vidik. Hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate jedan "računalo koje se spaja na modem", a drugi računalo spojeno na prvo računalo beľične i drugo računalo ima problem? Jeste li pročitali da je pravo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zvuci pravo mjesto i napraviti virus / spyware skenira ako ga se pronaći išta pokušati ponovo instalirati upravljačke programe ili bežičnu mabye vaš ne uzimajući dobar bežični signel
| |||
| |||
| Žao mi je ako to nije smisla, bio sam ga brzo writting prije ručka bio na poslu. Što hoću reći je jedno glavno računalo se spaja na ruter / modem i računalo da nema problema. Ja sam spojen na internet bežično od usmjerivač koji je na glavnom računalu. Hoep da ima smisla. |
|
| |||
| |||
| pa sam mislio .... |
|
| |||
| |||
| Jeste li provjerili u razina signala na wirelessed računalo? Vaši simptomi su ono što očekujete, molim ako imate vrlo nisku ocjenu bežična veza na bežični usmjerivač. Obično postoji pokazatelj u programskoj traci prikazuje vezu kvalitete. |
|
| |||
| |||
| Moj jačina signala je odlična i sam skenira za virus', reinstalled moj bežični adapter i resetted moj bežični usmjerivač. Obično mogu brojka nešto kao ovo, ali ovaj put ne mogu, stvarno neparan. |
|
| |||
| |||
| Možemo suziti gdje glitch je. ISP-a je u redu, jer računalo # 1 ne vidi problem. Na usmjerivač je u redu, na DHCP i DNS se sve u redu ili ne bi nikad ništa vidjeti. Jačine signala's fine pa mislim da možemo pretpostaviti da nema glitch na vezu (iako ne bi, ako bih ošteti vaš paket naprednih postavki nije lagan predmet to učinili). Vaš odgovor je spora, a neke ga puta out. Vi ste skenirane i provjeriti vaše AV i adware je čist. Mislim da je lišće visoko na listi osumnjičenih za proces zaključana na 100% procesora uporaba i ne znaš da je tamo. U mjesto za izlazak u potrazi za To je Učinkovitosti. Nikad nisam vidio Vista, no siguran sam da ćete biti u mogućnosti pronaći ako potražite i google malo. Ctrl-Alt-Del u Task Manager i kliknite Učinkovitosti karticu. Ako možete vidjeti proces poduzimanje svih vaših CPU uzmu svoje ime, ubiti ga i vidjeti ako stvari razjasniti. |
|
| |||
| |||
| Da sam provjeriti da je vanjska, ali ne krivca u procesu koji se jede daleko na CPU i njegove postotak. |
|
| |||
| |||
| Ovdje je ažurirati, ja drugo računalo spojeno u moje beľične i da nije imao problema tako što ikad. Pa što je to ikad ima da radi samo sa svojim računalom. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| FTP pristup problemu na Windows 2003 Server s ISA Server 2004 | steveballmer | Windows Operating Systems | 0 | 12. lipnja 2009 01:02 |
| Terminalski poslužitelj neće prijaviti u - Windows 2003 Server | gideon112 | Windows Operating Systems | 0 | 5. lipnja 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 serveru na Citrix 3,0 PS - server restartuje nakon zadnjeg user logs out | dmb | Windows Operating Systems | 0 | 20. svibanj 2009 13:40 |
| DNS Error - Server ne može biti pronađen | cousinjack | Web Browsers & FTP Klijenti | 5 | 17. prosinac 2008 14:10 |
| HDD nije pronađena | Menzina | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 30. prosinac 2007 17:26 |
| Thread Tools | |
| |