kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Szerver nem található

Reply

Téma eszközök
Old Április 14 2008, 12:22
Új tag Csoport

Default Szerver nem található

Szia,

Az utolsó 5 nap én is kapok egy "A szerver nem található" üzenet, kattintson az 5-10 mind a Mozilla és az IE. Az internet még mindig "működik", de ez lassú, és mint mondtam ez az üzenet jön ki elég gyakran. Ez kötelező lesz, hogy az üzenetet a vezeték nélküli csatlakozó segítségével. A számítógéphez csatlakozik a modem nem kap ez az üzenet is. Kérem, segítsen asap, ez nagyon bosszantó. Én vagyok a kilátás. Köszönöm
Old Április 14 2008, 13:02
Donor Group

Egy "számítógépre van csatlakoztatva a modem, és egy másik számítógépre csatlakoztatott számítógép az első vezeték nélküli, a második számítógépen a probléma? Én olvastam, hogy van?

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 14 2008, 13:12
Donor Group

jól hangzik, jó helyen nem vírus / spyware scans, ha ez nem talál semmit, próbálja újratelepíteni a mozdonyvezetők, illetve a vezeték nélküli mabye be nem kapok egy jó vezeték nélküli signel

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Április 14 2008, 13:12
Új tag Csoport

Sajnálom, hogy ha nincs értelme, én írásbeli gyorsan ebéd előtt véget ért a munka. Mit gondolok az egyik fő számítógép csatlakoztatva van a router / modem és a számítógép nem probléma. Én csatlakozik a vezeték nélküli internet a router, hogy a fő számítógépen. Hoep, hogy van értelme.
Old Április 14 2008, 13:23
Donor Group

Gondoltam ....
Old Április 14 2008, 13:34
Donor Group

Van ellenőrizni a jel szintje a wirelessed számítógépet? Ön a tünetek, mit várnak, ha lenne még egy nagyon gyenge minőségű vezeték nélküli kapcsolat a vezeték nélküli routert. Általában van egy ikon a tálcán látható a kapcsolat minőségét.
Old Április 14 2008, 14:03
Új tag Csoport

Saját jelerősség kiváló, és már beolvasott a vírus ", újratelepítendő vezeték nélküli adaptert, és resetted vezeték nélküli routert. Általában én kitalálok valamit, mint ez, de ez alkalommal nem tudom, nagyon furcsa.
Old Április 14 2008, 15:52
Donor Group

Mi Szűkítheted ahol a hiba van. Az ISP rendben # 1, mert a számítógép nem látja a problémát. A router is oké, a DHCP és a DNS minden rendben, vagy ha még nem látok semmit. A jel erőssége a finom ezért úgy gondolom, feltételezhető, hogy nincs hiba a kapcsolat (bár lenne, ha sérült a csomag haladó beállításokat, nem egyszerű dolog volna.) Ön választ lassú és néhány alkalommal azt ki. Már szkennelt és ellenőrizni a AV és adware tiszta. Azt hiszem, hogy elhagyja magas a listán a gyanúsítottak folyamat zárva a 100%-os processzor használatát, és nem tudod, hogy ott.

Az a hely, hogy keresett ez a teljesítmény figyelemmel kísérése. Soha nem látott Vista, de biztos vagyok benne, hogy te leszel képes megtalálni azt, ha úgy nézel ki, és a Google egy kicsit. Ctrl-Alt-Del a Feladatkezelő, és kattintson a Performance Monitor fülre. Ha látja a folyamat minden a CPU őket a nevét, megölni, és ha a dolgokat tisztázni.
Old 14. április 2008, 18:52
Új tag Csoport

Igen Megnéztem, hogy nem bűnös, de a folyamat, hogy eszik-re a CPU és a százalékban.
Old Április 14 2008, 22:20
Új tag Csoport

Itt van a frissítés, én csatlakozik egy másik számítógépen, vezeték nélküli, és hogy nem volt probléma, amit így még soha. Szóval mi mindig is azt, hogy az én esedékes számítógépet egyedül.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 steveballmer A Windows operációs rendszerek 0 12. június 2009 01:02
Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server gideon112 A Windows operációs rendszerek 0 5. jún 2009 23:52
Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el DMB A Windows operációs rendszerek 0 20. május 2009 13:40
DNS-hiba - A szerver nem található cousinjack Web böngésző és FTP Clients 5 17. december 2008 14:10
HDD not found Menzina Drives & Removable Media 5 30. december 2007 17:26
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.