![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Az utolsó 5 nap én is kapok egy "A szerver nem található" üzenet, kattintson az 5-10 mind a Mozilla és az IE. Az internet még mindig "működik", de ez lassú, és mint mondtam ez az üzenet jön ki elég gyakran. Ez kötelező lesz, hogy az üzenetet a vezeték nélküli csatlakozó segítségével. A számítógéphez csatlakozik a modem nem kap ez az üzenet is. Kérem, segítsen asap, ez nagyon bosszantó. Én vagyok a kilátás. Köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Egy "számítógépre van csatlakoztatva a modem, és egy másik számítógépre csatlakoztatott számítógép az első vezeték nélküli, a második számítógépen a probléma? Én olvastam, hogy van?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jól hangzik, jó helyen nem vírus / spyware scans, ha ez nem talál semmit, próbálja újratelepíteni a mozdonyvezetők, illetve a vezeték nélküli mabye be nem kapok egy jó vezeték nélküli signel
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy ha nincs értelme, én írásbeli gyorsan ebéd előtt véget ért a munka. Mit gondolok az egyik fő számítógép csatlakoztatva van a router / modem és a számítógép nem probléma. Én csatlakozik a vezeték nélküli internet a router, hogy a fő számítógépen. Hoep, hogy van értelme. |
|
| |||
| |||
| Gondoltam .... |
|
| |||
| |||
| Van ellenőrizni a jel szintje a wirelessed számítógépet? Ön a tünetek, mit várnak, ha lenne még egy nagyon gyenge minőségű vezeték nélküli kapcsolat a vezeték nélküli routert. Általában van egy ikon a tálcán látható a kapcsolat minőségét. |
|
| |||
| |||
| Saját jelerősség kiváló, és már beolvasott a vírus ", újratelepítendő vezeték nélküli adaptert, és resetted vezeték nélküli routert. Általában én kitalálok valamit, mint ez, de ez alkalommal nem tudom, nagyon furcsa. |
|
| |||
| |||
| Mi Szűkítheted ahol a hiba van. Az ISP rendben # 1, mert a számítógép nem látja a problémát. A router is oké, a DHCP és a DNS minden rendben, vagy ha még nem látok semmit. A jel erőssége a finom ezért úgy gondolom, feltételezhető, hogy nincs hiba a kapcsolat (bár lenne, ha sérült a csomag haladó beállításokat, nem egyszerű dolog volna.) Ön választ lassú és néhány alkalommal azt ki. Már szkennelt és ellenőrizni a AV és adware tiszta. Azt hiszem, hogy elhagyja magas a listán a gyanúsítottak folyamat zárva a 100%-os processzor használatát, és nem tudod, hogy ott. Az a hely, hogy keresett ez a teljesítmény figyelemmel kísérése. Soha nem látott Vista, de biztos vagyok benne, hogy te leszel képes megtalálni azt, ha úgy nézel ki, és a Google egy kicsit. Ctrl-Alt-Del a Feladatkezelő, és kattintson a Performance Monitor fülre. Ha látja a folyamat minden a CPU őket a nevét, megölni, és ha a dolgokat tisztázni. |
|
| |||
| |||
| Igen Megnéztem, hogy nem bűnös, de a folyamat, hogy eszik-re a CPU és a százalékban. |
|
| |||
| |||
| Itt van a frissítés, én csatlakozik egy másik számítógépen, vezeték nélküli, és hogy nem volt probléma, amit így még soha. Szóval mi mindig is azt, hogy az én esedékes számítógépet egyedül. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| FTP hozzáférés problémája a Windows Server 2003 és ISA Server 2004 | steveballmer | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. június 2009 01:02 |
| Terminal Server nem belépés - Windows 2003 Server | gideon112 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 5. jún 2009 23:52 |
| Windows 2003 SP2 server a Citrix PS 3.0 - A szerver újraindítása után utolsó felhasználó el | DMB | A Windows operációs rendszerek | 0 | 20. május 2009 13:40 |
| DNS-hiba - A szerver nem található | cousinjack | Web böngésző és FTP Clients | 5 | 17. december 2008 14:10 |
| HDD not found | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30. december 2007 17:26 |
| Téma eszközök | |
| |