פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

השרת לא נמצא

Reply

שרשרת כלים
Old 14 אפריל 2008, 12:22
קבוצת חברות חדשות

Default השרת לא נמצא

הי,

5 ימים האחרונים אני כל הזמן מקבל "השרת לא נמצא" כל הודעה 5-10 לחץ משני Mozilla ו-IE. האינטרנט עדיין "עובדת", אבל הוא איטי ו כמו שאמרתי הודעה זו מגיעה עד תכוף למדי. Comp זה שמקבל את ההודעה הוא מחובר דרך האלחוטי. למחשב שאליו מחובר המודם לא מקבלת את זה למרות ההודעה. אנא עזרו בהקדם האפשרי, זה מאוד מעצבן. אני על Vista. תודה
Old 14 אפריל 2008, 13:02
קבוצת תורמים

Default השרת לא נמצא

יש לך אחד "כי המחשב מחובר למודם", לבין המחשב השני מחובר למחשב הראשון באמצעות תקשורת אלחוטית, והשני את המחשב יש בעיה? האם אני קורא את זה נכון?

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 14 אפריל 2008, 13:12
קבוצת תורמים

Default השרת לא נמצא

נשמע טוב כתם הזכות לעשות וירוס / סורק תוכנות ריגול אם doesn't לנסות למצוא משהו או התקנה מחדש של מנהלי התקנים אלחוטיים mabye שלך לא מקבל את הטוב signel אלחוטית

המערכת שלי: ubr משחק מחשב

מעבד (ים):
q6600 G0 @ המניה מצונן AC מקפיא
לוח האם:
gigabyte ep45 ds3r
זיכרון RAM:
2GB DDR2 800
כרטיס מסך (S):
4870 1GB
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm IDE
כונן אופטי (S):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded צבוע מקרה + W / 1kw ANTEC
Cooling:
2 120mm אוהדים 4 אוהדים 80mm ו HDD
רשת / אינטרנט:
הכפול gigabyte יאן
צג (S):
24 "Acer
מערכת הפעלה (S):
Windows XP
Old 14 אפריל 2008, 13:12
קבוצת חברות חדשות

Default השרת לא נמצא

מצטער אם זה לא הגיוני, הייתי writting אותו במהירות לפני ארוחת הצהריים הסתיימה בעבודה. מה שאני אומר הוא אחד הראשי המחשב מחובר הנתב / מודם המחשב וכי אין כל בעיות. אני מחובר לאינטרנט אלחוטי של הנתב, כי הוא על המחשב הראשי. Hoep זה הגיוני.
Old 14 אפריל 2008, 13:23
קבוצת תורמים

Default השרת לא נמצא

חשבתי כך ....
Old 14 אפריל 2008, 13:34
קבוצת תורמים

Default השרת לא נמצא

האם בדקו את האות ברמה wirelessed על המחשב? הסימפטומים שלך הם מה שאתה מצפה, אם יש לך ציונים נמוכים מאוד החיבור האלחוטי של הנתב האלחוטי. בדרך כלל יש אינדיקטור במערכת מגש מראה את איכות החיבור.
Old 14 אפריל 2008, 14:03
קבוצת חברות חדשות

Default השרת לא נמצא

עוצמת הקליטה שלי הוא מעולה ויש לי עבור סריקת וירוסים ', מחדש את המתאם האלחוטי, ואת resetted שלי נתב אלחוטי. בדרך כלל אני יכול להסיק משהו כמו זה אבל הפעם אני לא יכולה, באמת מוזר.
Old 14 אפריל 2008, 15:52
קבוצת תורמים

Default השרת לא נמצא

אנחנו יכולים לצמצם שבו היא תקלה. ספקי שירות אינטרנט זה בסדר, כי המחשב # 1 רואה שום בעיה. הנתב זה בסדר, את DHCP ו-DNS הם כולם בסדר או שאתה לא רואה כלום. את עוצמת הקליטה של כל כך בסדר, אני חושב שאנחנו יכולים להניח שאין תקלה על הקשר (אם כי שם, אם תהיה מעוניין פגום מנות ההגדרות המתקדמות שלך, פשוט לא עשו דבר). את התגובה שלך הוא איטי וכמה פעמים על זה החוצה. ביצעת סריקת ו בדק את AV ו Adware נקי. אני חושב שזה משאיר גבוה ברשימת החשודים תהליך נעול על 100% שימוש מעבד ואתה לא יודע שהיא שם.

המקום ללכת הוא מחפש את הביצועים. אני כבר לא ראיתי את Vista אבל אני בטוח תוכל למצוא את זה אם אתה נראה קצת ו-Google. Ctrl-Alt-Del אל מנהל המשימות, ולחץ על הכרטיסייה את הביצועים. אם אתה יכול לראות את כל התהליך לוקח להם לקחת מעבד את שמה, להרוג אותו ולראות אם דברים להבהיר.
Old 14 אפריל 2008, 18:52
קבוצת חברות חדשות

Default השרת לא נמצא

כן בדקתי את זה אבל לא עברין בתהליך זה לאכול מהמקום בו CPU ואת אחוז.
Old 14 אפריל 2008, 22:20
קבוצת חברות חדשות

Default השרת לא נמצא

הנה עדכון, אני מחובר מחשב אחר שלי האלחוטית וכי לא היה כל כך מה בעיות אי פעם. אז מה כל זה בגלל שיש לי עם המחשב בלבד.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
גישת ה-FTP בעיה ב-Windows Server 2003 עם ISA Server 2004 steveballmer מערכות ההפעלה Windows 0 12th יוני 2009 01:02
Terminal Server לא מתחבר - Windows Server 2003 gideon112 מערכות ההפעלה Windows 0 ה -5 בחודש יוני 2009 23:52
Windows Server 2003 SP2 על Citrix PS 3.0 - שרת מחדש לאחר שעבר המשתמש יתחבר החוצה dmb מערכות ההפעלה Windows 0 ה -20 במאי 2009 13:40
DNS שגיאה - השרת לא נמצא cousinjack דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 5 -17 דצמבר 2008 14:10
HDD לא נמצא Menzina כוננים & נשלפת 5 30 דצמבר 2007 17:26
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.