![]() |
|
| |||
| |||
| הי, 5 ימים האחרונים אני כל הזמן מקבל "השרת לא נמצא" כל הודעה 5-10 לחץ משני Mozilla ו-IE. האינטרנט עדיין "עובדת", אבל הוא איטי ו כמו שאמרתי הודעה זו מגיעה עד תכוף למדי. Comp זה שמקבל את ההודעה הוא מחובר דרך האלחוטי. למחשב שאליו מחובר המודם לא מקבלת את זה למרות ההודעה. אנא עזרו בהקדם האפשרי, זה מאוד מעצבן. אני על Vista. תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לך אחד "כי המחשב מחובר למודם", לבין המחשב השני מחובר למחשב הראשון באמצעות תקשורת אלחוטית, והשני את המחשב יש בעיה? האם אני קורא את זה נכון?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע טוב כתם הזכות לעשות וירוס / סורק תוכנות ריגול אם doesn't לנסות למצוא משהו או התקנה מחדש של מנהלי התקנים אלחוטיים mabye שלך לא מקבל את הטוב signel אלחוטית
| |||
| |||
| מצטער אם זה לא הגיוני, הייתי writting אותו במהירות לפני ארוחת הצהריים הסתיימה בעבודה. מה שאני אומר הוא אחד הראשי המחשב מחובר הנתב / מודם המחשב וכי אין כל בעיות. אני מחובר לאינטרנט אלחוטי של הנתב, כי הוא על המחשב הראשי. Hoep זה הגיוני. |
|
| |||
| |||
| חשבתי כך .... |
|
| |||
| |||
| האם בדקו את האות ברמה wirelessed על המחשב? הסימפטומים שלך הם מה שאתה מצפה, אם יש לך ציונים נמוכים מאוד החיבור האלחוטי של הנתב האלחוטי. בדרך כלל יש אינדיקטור במערכת מגש מראה את איכות החיבור. |
|
| |||
| |||
| עוצמת הקליטה שלי הוא מעולה ויש לי עבור סריקת וירוסים ', מחדש את המתאם האלחוטי, ואת resetted שלי נתב אלחוטי. בדרך כלל אני יכול להסיק משהו כמו זה אבל הפעם אני לא יכולה, באמת מוזר. |
|
| |||
| |||
| אנחנו יכולים לצמצם שבו היא תקלה. ספקי שירות אינטרנט זה בסדר, כי המחשב # 1 רואה שום בעיה. הנתב זה בסדר, את DHCP ו-DNS הם כולם בסדר או שאתה לא רואה כלום. את עוצמת הקליטה של כל כך בסדר, אני חושב שאנחנו יכולים להניח שאין תקלה על הקשר (אם כי שם, אם תהיה מעוניין פגום מנות ההגדרות המתקדמות שלך, פשוט לא עשו דבר). את התגובה שלך הוא איטי וכמה פעמים על זה החוצה. ביצעת סריקת ו בדק את AV ו Adware נקי. אני חושב שזה משאיר גבוה ברשימת החשודים תהליך נעול על 100% שימוש מעבד ואתה לא יודע שהיא שם. המקום ללכת הוא מחפש את הביצועים. אני כבר לא ראיתי את Vista אבל אני בטוח תוכל למצוא את זה אם אתה נראה קצת ו-Google. Ctrl-Alt-Del אל מנהל המשימות, ולחץ על הכרטיסייה את הביצועים. אם אתה יכול לראות את כל התהליך לוקח להם לקחת מעבד את שמה, להרוג אותו ולראות אם דברים להבהיר. |
|
| |||
| |||
| כן בדקתי את זה אבל לא עברין בתהליך זה לאכול מהמקום בו CPU ואת אחוז. |
|
| |||
| |||
| הנה עדכון, אני מחובר מחשב אחר שלי האלחוטית וכי לא היה כל כך מה בעיות אי פעם. אז מה כל זה בגלל שיש לי עם המחשב בלבד. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| גישת ה-FTP בעיה ב-Windows Server 2003 עם ISA Server 2004 | steveballmer | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 12th יוני 2009 01:02 |
| Terminal Server לא מתחבר - Windows Server 2003 | gideon112 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -5 בחודש יוני 2009 23:52 |
| Windows Server 2003 SP2 על Citrix PS 3.0 - שרת מחדש לאחר שעבר המשתמש יתחבר החוצה | dmb | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -20 במאי 2009 13:40 |
| DNS שגיאה - השרת לא נמצא | cousinjack | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | -17 דצמבר 2008 14:10 |
| HDD לא נמצא | Menzina | כוננים & נשלפת | 5 | 30 דצמבר 2007 17:26 |
| שרשרת כלים | |
| |