![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Paskutines 5 dienas gaunu "Server Not Found" message kas 5-10 spauskite ant abiejų Mozilla ir IE. Internetas vis dar "dirba", bet jis yra lėtas ir, kaip minėjau šį pranešimą pasirodo gana dažnai. Šis KOMP gauna pranešimą, kad yra prijungtas per Wireless. Kompiuterio, kuris prijungtas prie modemo negauna šį pranešimą nors. Please help ASAP, tai labai erzina. Aš ant Vista. Ačiū |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turite vieną "kompiuterio, kuris prijungtas prie modemo, ir antra kompiuteris, prijungtas prie pirmojo kompiuterio bevielio ryšio ir antroji kompiuterio problema? Aš skaitau, kad gerai?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai reikiamoje vietoje ir tai virusas / spyware scans, jei tai nepadės surasti ką nors pabandyti įdiegti bevielio ryšio tvarkyklės arba mabye jūsų negaunate gero belaidžio signel
| |||
| |||
| Atsiprašome jei tai nėra prasmės, man buvo raštu nurodo kitaip greitai iki pietų buvo daugiau darbo. Ką reiškia yra vienas pagrindinis kompiuteris yra prijungtas prie maršrutizatorių / modemą ir kad kompiuteris nėra problemų. Aš prijungtas prie interneto bevieliu nuo maršrutizatorius, kuris yra ant pagrindinės kompiuterio. Hoep kad prasminga. |
|
| |||
| |||
| Maniau, kad .... |
|
| |||
| |||
| Ar patikrinote signalo lygis wirelessed kompiuterio? Simptomai yra tai, ko jūs tikitės, jei turite labai žemos kokybės belaidžio ryšio bevielis maršrutizatorius. Paprastai yra užduočių juostos rodyti savo ryšio kokybės rodiklis. |
|
| |||
| |||
| Mano signalo stiprumas yra puikus ir aš nuskaityti viruso ", iš naujo mano bevielio ryšio adapterio, ir resetted Mano bevielis maršrutizatorius. Paprastai galiu pav kažką panašaus į tai dėmesį, bet šį kartą aš negaliu, tikrai keista. |
|
| |||
| |||
| Galime susiaurinti kur glitch yra. ISP yra gerai, nes kompiuteris # 1 nemato jokių problemų. Maršrutizatorius yra gerai, DHCP ir DNS visi gerai ar you'd never see anything. Signalo stiprumo baudą todėl manau, kad mes galime prisiimti Nėra jokio ryšio glitch (nors ten būtų, jei norite sugadinti savo Išplėstinė paketo parametrus, o ne paprastas dalykas, kurį padarė). Jūsų reakcija yra lėta, o kai ją iš karto. Jūs nuskaityti ir patikrinti savo AV ir Adware yra švarus. Manau, kad palieka aukštas sąraše įtariamųjų procesas užrakinta dėl 100% procesoriaus naudojimas, ir jūs nežinote, tai ten. Kur eiti ieškoti tai monitorius. I've never seen Vista, bet aš tikiu, kad jūs galėsite jį rasti, jei jums atrodo ir "Google bitų. Ctrl-Alt-Del to Task Manager, tada spustelėkite Performance Monitor tab. Jei matote procesą atsižvelgiant visų jūsų CPU juos vartoti savo vardą, nužudė jį ir pamatyti, ar viskas aišku, daugiau. |
|
| |||
| |||
| Yeah I patikrinti, kad iš bet ne į procesą, kuris valgo toli ne CPU ir jo procentas kaltininkas. |
|
| |||
| |||
| Čia yra atnaujinti, aš prie kito kompiuterio prijungti bevielio ryšio ir mano, kad neturėjo jokių problemų, kas tai per amžius. Taigi, kas kada nors tai ji turi, nes mano kompiuteryje tik. |